bu son fragmanda guzel gorunuyor.
ebru ozkan ''handan roluyle'' ~ bulent inal ''avukat mehmet roluyle''
cok iyi ,uyumlu ve de etkileyici performanslariyla ;
kanimca, diziyi adeta ayakta tutan izlemesi asiri keyifli bir ikili .
dolayisiyla da her bolum bolca karsilikli sahneleriniin olmasiini istiyorum.
yeni bolumde de sanirim bu cizgi devam edecek. etmeli de .
handan 'in fragmandaki asagidaki repliginin baslangicin dan bitimine kadar gecen sureci - merakla bekliyorum ;
"Yalvarıyorum Mehmet gitme sakın,beni yalnız bırakma."
yasemin - cinar tarafinda, tahmin edildigi gibi ''ferit'' kontrolu tamamen kaybedip , siniri asiyor .
diger yandan, yasemin'in kardesi ruzgar yuzunden
^cinar kendisine suphesiz mesafe koyacaktir... bu denklemin gidisatini da ayri merak ediyorum.
isin ilginc yani , ikiliye dair renkli bir baslangic beklerken, ruzgar yuzunden durumun cetrefilli bir hale gecis yapmasi , bundan sonrasini, ozellikle yasemin & cinar adina -psikolojik olarak oldukca zor gecmesi beklenen bir surece koydu .
bu arada sude nin ferit den hamile kalmasi konusu da emel'e soguk dus etkisi olacaga benziyor . bu denklemi de merak edilesi bir duruma koydu sude nin verdigi haber.
gecen bolumden yarida kalan durumu da ayri merak ediyorum.
efe nin durumu. dizi de sahneleri iyi yazilan bir rol . bence rolunun hakkini veren bir cizgide ilerliyor efe rolu . umarim bozmazlar.
doga zaten dogal genc yeteneklerden. guzel gunler dizisindeki gibi, burada da rolunun ustesinden geliyor. baba kiz sahneleri disinda okul tarafinda da etkili sahnelerle performansini izletmeye devam ettiriyor.
cumartesi yeni bolumde gorusmek uzere .
@ozmoturk ,
@Billy Kane