.
bu arada , dizi nin kendi icerisindeki olaylarin hizlanmasi durumunu bende fark ettigimi belirtebilirim . hizlanmayi neden sectiler bilemiyorum. belki reyting kaygisi, belki baska neden...
Daha yeni sen - ben derken Handan gibi çok da sıcakkanlı olmayan bir kadının hemen Mehmet vurulur vurulmaz " yalvarıyorum gitme, beni yalnız bırakma Mehmet " demesi garip geldi.
karsiliklli sahneleri cok iyi bir enerji de . uyumlari da ekrana yansiyor.
umarim daha cok sahneleri olur ikili olarak .
Sude ile Ferit'in arasında daha önceden bir ilişki umarım vardır yoksa 1 haftada hamile kalarak biyolojiye ters takla attıracaklar
gecen bolum veya ondan oncei bolumdu,net hatiirlamiyorum;
sude ile emel konusurken, sude ; ferit 'e dair bir sey ima etmisti gecmisten.
sonraki bolum yani gecen bolum ; sude ile ferit bas basa bir yazilimla karsilastik. herkese buyuk bir surpriz oldu bu sahne . bence senarist bu durumu bir tik acmaliydi , dedigine hak veriyorum .
belki flashback vs ile acarlar, bilemiyorum .
Babaanne geçen altınları sayıyordu, Defne'nin çaldığı henüz çıkmadı.
altin konusundan once,
defne nin onceki bolumlerde telefon uygulama vs ile sacma islere girismesi asiri anlamsizdi. neyseki senarist bu durumu uzatmadi .
Şükran kocasının ^kızı olduğunu,
sukran neden bosanmiyor anlam verilemez bir durum/dongu .
kardesini dusunuyorsa bence net br tavir yapmali . onceki bolumlerdeki bence; gomlek yirtma yaziliminin devami gelmeliydi, net tavir olarak ; bosanmak gibi bir surec yasanmaliydi.
^kizin annesi nin atolye den handan'a yardim eden usta basi cikmasi durumu sahsen ayri bi surpriz buldum . keske boyle bir yazilim yapilmasaydi .
Yasemin aldatıldığını bilmiyor vs.
bu durumu gecen bolum cinar soyleyecekti, o sira sirket de kendisinden hoslanan kirmizili kiz vardi ya ? - yasemin'e soyleme ,isini kaybeder vs dedi.
sonrasini goremedik. bolum boyunca cinar > ferit aldatma olayini soylemekte kararliydi .
bu arada , yasemin'in , ferit den ayrilmasi icin , ferit aldatma konusu disinda,
bu yazilima gelene kadar ; babasi nin ferit'in annesiyle olan 7 yillik iliskisini ogrenmesiyle de - iplerin kopacagi bekleniyordu. ki, bu celal ~ emel konusunu handan'in yasemin basta olmak uzere cocuklara anlatmamasi ; bariz hatadir. bunu da ilk bolumden beri yaziyorum onceki yorumlarimda .
Olaylar çok hızlı geliştiğinden bunları da birkaç bölüme görürüz diye düşünüyorum

Fragmana bakılırsa Yasemin bu hafta öğrenecek ve Ferit kaçıracak. İlaçları tuvalete atmasından belliydi bunu yapacağı.
ferit'in kontrolden tamamen cikmasi senaryo yaziliminin bir benzerini ; diger atv dizisi olan ; ^bir gece masali dizisinden
''selim rolu yaziliminda da izledik'', < halen de devam ediyor.
Doğa - Rüzgar ^beklerken kanka oldular, araya Ateş girdi. Rüzgar'a da bir Su iyi gider
^.aynen. bu bayagi surpriz oldu .
zaten su saatten sonra da olmaz . kizin babasini vurdu ruzgar .
ates rolu bayagi begenilmis youtube yorumlarda. bence de ikilinin enerjisi iyi gorundu .