ATV Can Borcu - Dizi Yorumları

Adamın şirketinde odasına giriyorlar ama kimse bir şey demiyor, saçmalığa bak. :A Emel & Sude & Yekta üçlüsünü acilen çıkarmaları gerek.
------

dedigin gibi bu hiz normal degil. halbuki 2.sezon kesin denilmisti haber bolumunde. 🙄(b).
Ay sonunda sezon arası veriyoruz. İlk bölümden beri olaylar çok hızlı ilerliyor, o yüzden bana normal geldi. Sadece yeni sezonda işlenecek konu çıkar mı onu düşünüyorum.

sevgili emre ,

hazir pas demisken, sunlari da yazayim istedim ;

su duruma cidden anlam veremiyorum

yasemin'i -tekrar eve dondurme- konusu , sar basa gibi bir durum .

ferit'in durumunu bu sefer NET olarak bilip de , bile bile yasemin'in eve donmesi - nerden baksan elde kalir bir durum. bahane kabul edilmez.

yasemin eski bolumlerde ^ilk eve gittiginde ,bahanesi kendince belli bir mantiga oturabilir, goreceli <-> bu neydi ;
ferit'in kotu biri olduguna dair ^yasemin net degildi kalben ve mantik olarak . sonraki surecte bu bulanikligi netlestirmeyi izledik. <> bu yolda cinar ve ailesi + efe cok cabaladi (hatta ikisi de canlarin dan oldular, son durum degismez ters kose olmazsa) .

simdi kafaca ve kalben netlesmis bir yasemin'in o eve - 2. kez geri donusunu - izleyiciye inandirmak ikna etmek imkansiz .

diger durum , cinar'i niye hikaye den cikariyorlar , efe niye cikarildi ? .

madem emel , ferit ve beraberindekiler dolayli -entrika,aksiyon vb devam edecek- , bu dogrultu da ^efe her zaman oldugu gibi yine iyilerin tarafina yardim etmeye devam edebilirdi . cikmasini gerektirecek bir sebeb bulamadim . partneriyle de guzel sahneler yazilmaya baslanmisti .
senin dusuncen nedir cinar-efe ayrilisina ?

gozlemledigim kadariyla bu ikisi dizinin en sevilen karakterleriydi .
İzledin mi bölümü? Yine, yeniden yüzleri güldü Emel ve Ferit'in. Bıktım artık izlerken.

Bölümde güzel olan tek şey Cavidan'ın olaya el atması oldu (şoförün dinleme sahnesi her ne kadar saçma olsa da). Umarım sezon finali saçma sapan değildir. :(

MİDEM BULANDI.
------

izlemedim . fragmanlardan -cinar olmus- gibi bir hava oldugundan
ve yasemin'in tekrar o eve donecegi gosterildiginden , kararim sabit kaldi .

ayrica , efe nin bu sekilde hikayesi sonlanmamaliydi(gecen bolum oldugu gosterildi) .

ustteki nedenler diziyi 20 den sonra izlememe nedenlerimdir.kisaca.

sezon finaline dair tahminlerini okumak isterim .

saygilar.
Ne Çınar ne de Efe ölmedi ama yine de bölüme göz atmamanı tavsiye ederim. Çünkü başlangıçta olduğu noktadan bir ileme kat edemediler.

Fragman ortaya karışık sahnelerden hazırlanmış, büyük ihtimalle Yasemin'i Mehmet kurtarır ama odasına yerleştirilen böcek ve evraklar başına bela olur Cavidan engel olamaz ise tabii.

Son düzenleme:
Hilal Yıldız'ın kalemini çok beğenirim ama Yekta Torun ile olmuyor. Devraldıklarından beri dizi hastane karakolda geçer oldu. Allah'tan haftaya sezon arası da ilk sezonu tamamlamış olurum, ancak yeni sezona farklı bir senarist getirmeleri gerek.

bu neydi simdi 😱😱😱 @Dosi , @Emre Ozansoy
Bölümü izlemiş kadar olduk :A
Bu sahne ile sezon finali yapacaktır.
Başrollerin hiç birine bir şey olmayacaktır tabiki.
Bazıları yaralanıp zamanla düzelecektir. Yeni sezona yeni karakterler ile yeni hikayeye devam edeceklerdir ama işe yarar mı şüpheli. Uzatmalarına gerek yoktu.

bu neydi simdi 😱😱😱 @Dosi , @Emre Ozansoy
İlk iki fragmanı tec*vüz sahnesi ile ilgili verip sonrasında böyle bir ön izlemeye gerek var mıydı bilemedim, Gönül Dağı'nın yokluğunda yanlış tanıtım ile düşecektir muhtemelen.

Emel ve Ferit hikayesi hatta mümkünse Yekta ile Sude hikayesi de sezon finali bölümü ile kapanmalı, yeni sezonda daha farklı hikayeler yazılmalı hatta gençler ile ÇınYas'a yoğnulaşılmalı.