ATV Can Borcu - Dizi Yorumları

14. Bölüm 3. Fragmanı

senaryo'ya dair ^youtube izleyici yorumlarinda ;

ciftler ozelinde senaryo da kafa karisikligi nin devam etmesi yuzunden
- diziyi - bu gidisle birakacagim diyen izleyicilerin yorumlari dikkatimi cekti .

hikayeye dair bazi olumlu bulmadigim durumlardan dolayi benim adima konusursam ; sanirim bu bolum diziyi izledigim -son- bolum olacak . . .
ozellikle son fragman efe nin sarki soyledigi yer haric - buyuk hayal kirikligi .

@Dosi

• Beğendim
Reactions: Dosi
3-4 bölümdür izlemedim baya değişmiş gibi konular @Dante
Fragmanları heyecanlı ilerlemeye devam ediyor.

Neden bıraktınız ?
sevgili alemdar ,
oncelikle -gec geri donusum den dolayi- kusuruma bakma lutfen .
(reyting sonuclari basliginda sordugun bu soruya) buradan yanit vereyim istedim. <->
icinde bulundugumuz can borcu dizi basligi no 121.mesajda kismen belirtmistim nedenini.

+
yazmisken - sevgili @Dosi 'ye de beraberinde yanit vereyim ;

acikcasi ,fragmanlar bayagi heyecanli geciyor . :) genel konular dedigin gibi degismis mi, (b) izlemedigim den sahsen emin degilim...
ancak , ^biraktigim bolumden bugune fragmanlar disinda_youtube yorumlardan anladigim ;
ozelliikle -ciftler konusunda- degisen bir sey olmamis gibi. . . halen netlik yok. bu baglamda , 121 no'lu mesajda olumlu bulmadigim dedigim yerler ; ciftler ozelinde ferit'in tum yaptiklarina ragmen yasemin'le yazilmaya devam edilmesi,,
keza,
doga nin (sonradan cikagelen babasinin hikayeye girisiyle) yaziliminda degisim olmasi ,
bastan beri mehmet ile olan naif baba kiz sahnelerini de bu bold degisimle bi nevi zedelemis oldular......

bir de , su ara konulari nasil islediler tam bilemiyorum, ancak fragman ve yorumlardan anladigim iyi islenmedigi yonunde < - >
ayse konusu...
sude ve hamilelik konusu...
hasan'in tum bu cevirdigi isler yuzunden bir sey olmamis gibi devam edilmesi konusu...

.

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Dosi