ATV Can Borcu - Dizi Yorumları

22. Bölüm 2. Fragmanı (Sezon Finali)

Son düzenleme:
22. Bölüm 2. Tanıtımı (Sezon Finali)

bu nasil fragman yahu :) beklenen fragman diyebilir miyiz @Emre Ozansoy , @Dosi , @Billy Kane .

@Emre Ozansoy dedigin gibi cinar yasiyormus .
bu harika oldu . keza, yasemin'e de yetisiyorlar < - > mehmet, handan ve en surpriz olani emel . tahminim emel sanirim kendi oglunu vuruyor. <-
->gecmis flashback de belirtilen
( travma uni donemini emelin yasadiklari) ni - benzer durumu - yasemin yasamasin diye . (b)

bu neydi simdi 😱😱😱 @Dosi , @Emre Ozansoy
Bölümü izlemiş kadar olduk :A
Bu sahne ile sezon finali yapacaktır.
Başrollerin hiç birine bir şey olmayacaktır tabiki.
Bazıları yaralanıp zamanla düzelecektir. Yeni sezona yeni karakterler ile yeni hikayeye devam edeceklerdir ama işe yarar mı şüpheli. Uzatmalarına gerek yoktu.

bu neydi simdi 😱😱😱 @Dosi , @Emre Ozansoy
İlk iki fragmanı tec*vüz sahnesi ile ilgili verip sonrasında böyle bir ön izlemeye gerek var mıydı bilemedim, Gönül Dağı'nın yokluğunda yanlış tanıtım ile düşecektir muhtemelen.

Emel ve Ferit hikayesi hatta mümkünse Yekta ile Sude hikayesi de sezon finali bölümü ile kapanmalı, yeni sezonda daha farklı hikayeler yazılmalı hatta gençler ile ÇınYas'a yoğnulaşılmalı.

Bölümü izlemiş kadar olduk :A
Bu sahne ile sezon finali yapacaktır.
Başrollerin hiç birine bir şey olmayacaktır tabiki.
Bazıları yaralanıp zamanla düzelecektir. Yeni sezona yeni karakterler ile yeni hikayeye devam edeceklerdir ama işe yarar mı şüpheli. Uzatmalarına gerek yoktu.
😛 . acikcasi , bu dahil ,izledigim diziler ozelinde sunu diyebilirim ; fazla tanitim fragman ,kesit vs vermelerini oldum olasi - bi nevi kanalin diziye ilgi gostermesi ile bagdastiririm. bu da goreceli elbette . :)

cukur'un hangi sezonuydu tam hatiirlamiyorum, orada topluca yemek sahnesinde bayagi olen, yaralanan olmustu . birde denilene gore ^kardeslerim dizisinde benzer sezon finali olmus. < diziyi bilmedigimden bir yorum yapamam. ben ^uzatma isini sirf basrol 4lu ve efe icin ve okul tarafi gencleriin yazilimi icin olumlu buldum .< - > mehmet ~ handan , cin~yas , efe ve partneri, okul tarafi cast . 4 ayri koldan hikaye ve yeni yazilimlarla guzel bir karisim yapilip yeni sezonda izletilmeli .
İlk iki fragmanı tec*vüz sahnesi ile ilgili verip sonrasında böyle bir ön izlemeye gerek var mıydı bilemedim, Gönül Dağı'nın yokluğunda yanlış tanıtım ile düşecektir muhtemelen.
bende fragman -icerik- tutumlarina anlam veremedim . dedigin ilk iki fragman sahneleri evde izlerken asiri germisti . son fragmanda da muallak da bir sezon finali olacaga benziyor . bu arada gonul dagi neden yok, sezon finali mi oldu?
Emel ve Ferit hikayesi
bu ikilinin sonu nasil olur kestiremiyorum cidden .

dedigin gibi her ikisi de bi sekilde hikaye den ayrilirken yaptiklarinin bedeli olarak iceriye girmis bir yazilimla yapilmasi izleyiciyi bi nebze rahatlatir gibi .
hatta mümkünse Yekta ile Sude hikayesi de sezon finali bölümü ile kapanmalı,
yekta nin girisi mehmet'in gecmisine yonelik esi bazli getirilmesi anlasilir bir durum olsa da, bunu doga ile bagdastirmalari buyuk stratejik hata idi yazilimsal.
bastan beri mehmet ve doga nin baba kiz sahneleri vardi, bir yerden sonra guzel de kimya olustu. bunu yeni ara hikaye ile bozmalari yanlis hamleydi.
bence. keza , sude konusu da hatali ilerletildi .feritle iliski ile baslayan sude yazilimsal degisimini pek begenmedim. ayrica, bebek olayiinda ferit'ler den hesap soramadi, sikayetci olamadi . bu nerden baksan elde kalir bir durum vicdan bakimindan .
yeni sezonda daha farklı hikayeler yazılmalı hatta gençler ile ÇınYas'a yoğnulaşılmalı.
gencler ve cinyas kesinlikle, bir de mehmet ve handan'in ayni cati altinda dolu dolu sahnelerini gormek :bhr: , efe nin bi sekilde bu kare de diger kizla mutlak yer almasi gerektigi .:bhr:

• Beğendim
Reactions: Dosi
sezon final bolumun de saglam ve etkileyici sahneler oldugu gibi ,

bolumunun son periyod da -zaman atlamali- yazilim gereklimiydi bilemiyorum . . .oncesin de duygu ve dram gecisini bi tik gormeliydik(cinar ve yasemin baglaminda) .

goreceli elbette .

detayli sezon finali bolum yazisini bi ara eklerim gerek gorursem .

yeni sezonda -bakalim kimler var olacak , kimler gitmis olacak
bekleyip gorecegiz...

admin cinyas vidyosu eklemis eski bolumlerden :bhr:

Son düzenleme:
sezon finali bolumu - spoiler ->

asagidaki sahneye dair, daha oncesi ilk baslangicindan son ana kadar olanlari izlerken -cok gerildim , adeta psikolojik gerilim filmi gibiydi yasemin'in yasadigi 😢🥺 .

bolume dair ,
genel sezon finalin de asagidaki yerleri begendim ;

cavidan'in iyilige , iyiler adina cabalamasi ve basarmasi .

efe nin her zaman oldugu gibi caba gostermesi .
yildirim'in bu sefer ikna olup mehmet'lerin tarafinda olmasi .
defne nin kurtarilisinda ruzgar,doga,ates'in cabasi .

birde, en bold yazilimli buldugum ; handan'in emel'e emel'in evinin onunde soyledikleri cok saglam guclu repliklerdi handan tarafindan sergilenen .

cinar'in kurtarildik dan ve iyilestikden sonraki -sureci- sevdikleriyle asmasini normale donusunu bir izleyici olarak detayli izlemek isterdim. o anlarda kendi ailesi ve yasemin'in destegini izlemek hos olurdu .

bir de dugune gidilen -surec- oldu bittiye getirildi. o heyecanlarini izlemek guzel ve renkli olurdu. dugun hazirliklari , beraber elbise almaya gitmeleri ve orada yasanan renkli sahneler gibi bir yazilim yapilabilirdi .

bolum daha cok emel ve ferit'in alacaklari aksiyon ve kararlari dolayli geliskenler agirlikliydi . arada defne kurtarilisi aksiyon bazli eklenmis oldu .

ustte dedigim ,cinar iyilesme normale donus evresini, ailece yasamali ve bu izleyicilere yansitilmali idi . dugune gidilen surec ve dugun gunu telasi vs de keza asiri hizli gecilmis buldum . bu noktalar detayli aktarilmaliydi pozitiflik adina .

unutmadan ; ^kanimca , tv de mevcut yayinlanan diziler arasinda
-en etkili ve ses getiren sezon finali sahnesi ^cekimi (dugun sahnesi) -
can borcu dizisi yapmis diyebilirim . diger dizilerin sezon finali -final sahne-leri ile karsilastirdimda .

tum bunlar goreceli elbette .

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
Reactions: TenTen