sezon finali bolumu - spoiler ->
asagidaki sahneye dair, daha oncesi ilk baslangicindan son ana kadar olanlari izlerken -cok gerildim , adeta psikolojik gerilim filmi gibiydi yasemin'in yasadigi 😢🥺 .
bolume dair ,
genel sezon finalin de asagidaki yerleri begendim ;
cavidan'in iyilige , iyiler adina cabalamasi ve basarmasi .
efe nin her zaman oldugu gibi caba gostermesi .
yildirim'in bu sefer ikna olup mehmet'lerin tarafinda olmasi .
defne nin kurtarilisinda ruzgar,doga,ates'in cabasi .
birde, en bold yazilimli buldugum ; handan'in emel'e emel'in evinin onunde soyledikleri cok saglam guclu repliklerdi handan tarafindan sergilenen .
cinar'in kurtarildik dan ve iyilestikden sonraki -sureci- sevdikleriyle asmasini normale donusunu bir izleyici olarak detayli izlemek isterdim. o anlarda kendi ailesi ve yasemin'in destegini izlemek hos olurdu .
bir de dugune gidilen -surec- oldu bittiye getirildi. o heyecanlarini izlemek guzel ve renkli olurdu. dugun hazirliklari , beraber elbise almaya gitmeleri ve orada yasanan renkli sahneler gibi bir yazilim yapilabilirdi .
bolum daha cok emel ve ferit'in alacaklari aksiyon ve kararlari dolayli geliskenler agirlikliydi . arada defne kurtarilisi aksiyon bazli eklenmis oldu .
ustte dedigim ,cinar iyilesme normale donus evresini, ailece yasamali ve bu izleyicilere yansitilmali idi . dugune gidilen surec ve dugun gunu telasi vs de keza asiri hizli gecilmis buldum . bu noktalar detayli aktarilmaliydi pozitiflik adina .
unutmadan ; ^kanimca , tv de mevcut yayinlanan diziler arasinda
-en etkili ve ses getiren sezon finali sahnesi ^cekimi (dugun sahnesi) -
can borcu dizisi yapmis diyebilirim . diger dizilerin sezon finali -final sahne-leri ile karsilastirdimda .
tum bunlar goreceli elbette .