ATV Can Borcu - Dizi Yorumları

villain olarak emel disinda
- arada- ates'in babasini getirmislerdi ~
erken den hikayesi bitirildi bence.

diziye sadece fragman ve etkili kesit sahnelere bakiyorum. - ayni sekilde ,fikri degismediyse @Dosi de benzer karar almisti :)

neyse , suraya geliyorum :

bilmem katilir misiniz , asagidaki sahne cok iyi olmus .
ilk defa bir erkegin dizleri ustune cokup evlilik teklifi ^degilde -
^yuzuk cikarma istegi yaptigini goruyorum- iyi anlamda ^sasirdim.

:ok:
Ben son haftalarda çok yoğunum, fragman harici bakamadım. Bazen niyetleniyorum ama başka şeyler çıkarıyor hep.
Sadece fragmandan ilerlemeye devam bir süre

• Aynen
Reactions: Dante
Ben son haftalarda çok yoğunum, fragman harici bakamadım. Bazen niyetleniyorum ama başka şeyler çıkarıyor hep.
Sadece fragmandan ilerlemeye devam bir süre
bende de durum henuz degismedi . onceki mesajda da dedigim gibi ;
son bolum, youtube yorumlardan cikarimim - ilk bolumleri andirmis -
(ozellikle handan & mehmet ve yasemin & cinar sahneleri.

sayet hikaye o denkleme tam olarak donus yaparsa , bir sans daha verebilirim .
diger turlu albenili bulmadigim yazilimdan ilerlemeye devam ederlerse, malesef net olarak fragman dan devam .

bu arada , kusuruma bakma ,unutmus olabilirim ; senin birakma nedenin ne idi ? benzer neden mi , yoksa genel vakit dolayli mi ?

saygilar .

• Beğendim
Reactions: Dosi
bende de durum henuz degismedi . onceki mesajda da dedigim gibi ;
son bolum, youtube yorumlardan cikarimim - ilk bolumleri andirmis -
(ozellikle handan & mehmet ve yasemin & cinar sahneleri.

sayet hikaye o denkleme tam olarak donus yaparsa , bir sans daha verebilirim .
diger turlu albenili bulmadigim yazilimdan ilerlemeye devam ederlerse, malesef net olarak fragman dan devam .

bu arada , kusuruma bakma ,unutmus olabilirim ; senin birakma nedenin ne idi ? benzer neden mi , yoksa genel vakit dolayli mi ?

saygilar .
İkimiz zamanında aynı sebeplerden dolayı bırakmıştık.
Fragmanlar güzel gibi ama soğudum zamanla. Ayrıca biz o saatlerde artık dışarda oluyoruz. Teşkilat harici izlediğim dizi yok artık.

• Beğendim
İkimiz zamanında aynı sebeplerden dolayı bırakmıştık.
Fragmanlar güzel gibi ama soğudum zamanla. Ayrıca biz o saatlerde artık dışarda oluyoruz. Teşkilat harici izlediğim dizi yok artık.
ivedi geri donuslu aciklama icin tesekkur ediyorum . :bhr:

bu arada , youtube can borcu admini bolumden 1 gun once >
1 saatlik ozel cin~yas vidyosu eklemis . :)

dosi'cim , esref ruya suan en tuttugum dizi .

• Beğendim
ivedi geri donuslu aciklama icin tesekkur ediyorum . :bhr:

bu arada , youtube can borcu admini bolumden 1 gun once >
1 saatlik ozel cin~yas vidyosu eklemis . :)

dosi'cim , esref ruya suan en tuttugum dizi .
O diziyi izlemedim. Ben yazın tatil dönüşü genelde bi boşluğa düşüyorum. O ara bakalım yeni bir diziye el atacak mıyım. Şu an listeme aldığım dizi yok. Gerçi o zamana Prens dizisine bakarım.

• Beğendim
Bugün son bölümü bitirdim senarist değişikliği diziye yeni bir soluk getirdi resmen son 3 bölümdür çok akıcı ilerliyor dizi.

O diziyi izlemedim. Ben yazın tatil dönüşü genelde bi boşluğa düşüyorum. O ara bakalım yeni bir diziye el atacak mıyım. Şu an listeme aldığım dizi yok. Gerçi o zamana Prens dizisine bakarım.
dedigim dizi nin senaristinin islerini daha once izlediysen -ilgini cekebilir .

oyunculuk performansi olarak cogu isim ^benzer tarz dizilerden tanidik isimler . bi tik demet ozdemir bu tarz dizilere yeni yanilmiyorsam.
ben performansini begeniyorum bu dizi de .

ben en cok bu dizinin intro dahil ^muziiklerini cok tuttum . :ok:

prens benim listemde de mevcut . henuz baslamadim .

son olarak - can borcu konusunda ; sayet, albenili dengeye donerlerse kacan/soguyan kimi izleyicileri bi ihtimal - geri dondurebilirler . ornk;
<-> 2 adet ciftler konusu yaziliminin netlesmesi,
ve doga ile mehmet'in ilk bolumlerdeki baba kiz karsilikli sahnelerinin eski havaya donmesi .
emel konusu da esnetilmeli . <-> bu yonde yorumlarda en cok one cikan sikayetlerden biri ; -devamli kazanmasi- tekrara dusuruyor izlenimi .

saygilar .

• Beğendim
19. Bölüm 3. Fragmanı

3.fragman mi eklenmis? - beklemiyordum. guzel bir surpriz oldu. tskler.

kanimca fragmanin en guzel yeri ; 0.25 ~ 0 29 arasi :bhr: .
<->
handan ve mehmet evlenmisler . gorunuse gore bir aksilik vs olmamis .
cinar ve yasemin ise oglen kacamagi yapiyor , ekmek arasi kofte .
bayilirim kofte ekmege :ok:

@Dosi

• Beğendim
sevgili @Dosi , @TenTen , @Alemdar

az once bir duruma denk geldim paylasayim istedim ;

-aile saadeti- dizisinin okuma provalari vidyosu altina , bir yorumcu bir kac kez noseason2 , removefinalcanborcuatv .
etkiletleri yapmis . ayni seyi hudutsuz sevda icin de yapmis .

(b)
Hastalıklı Ferit ile Yasemin shipleyenlerdir onlar.

• Okudum
3.fragman mi eklenmis? - beklemiyordum. guzel bir surpriz oldu. tskler.

kanimca fragmanin en guzel yeri ; 0.25 ~ 0 29 arasi :bhr: .
<->
handan ve mehmet evlenmisler . gorunuse gore bir aksilik vs olmamis .
cinar ve yasemin ise oglen kacamagi yapiyor , ekmek arasi kofte .
bayilirim kofte ekmege :ok:

@Dosi
Bu akşam evde olmayacağım ve bulunduğum yerde büyük ihtimale dizi açılacaktır. Öyle bir durumda haftalar sonrası bakmış olurum. Fragmanlar artık karışık geliyor bana. İzleme durumun olursa biraz hakim olurum belki. Baştan sona elbet izleyemem ama illaki bi yarım saat izlenmiş olur

• Beğendim
Bence de çok sürdü Handan evliliğiniz, hatta nikah masasından kalkmadan bırakmalıydın o yüzüğü Mehmet'in eline. Yanlış yaptın. :A

yildirim nikahla evlenildi - ayni sekilde yuzuk mu atilmis ?
🙄
ne desem bilemedim .
diziyi duzenli izleyen bir izleyicinin duruma yorumu dikkat cekici ;
''mehmet kac kez yari yolda birakildi. handan her defasinda ayni tavri takiniyor'' .

neyse.
basliga ve genel olarak
bolume donersek ;

en sevdigim keyif aldigim sahneler ;
yasemin ~ cinar sahneleri (her biri cok tatliydi) ,,
yasemin~cinar , mehmet~handan'in nikah muhabbetini yaptigi kahvalti sahnesi .
efe ve partnerinin de benzer sahnede bunlara eslik ederken yasanan muhabbet keza keyifli ve eglenceliydi...
yasemin'in, annesine ilk bolumlerdeki gibi destek olmasi guzeldi .
+, mehmet'in handan'i ikna turlari, da izlemesi keyifli sahnelerdi.

@Dosi

• Harika
Reactions: Emre Ozansoy
20. Bölüm 2. Fragmanı

yuzuk konusunda ; ohh be handan , olmasi gereken de bu . fazla uzatmadan durum tatliya baglanmis. :bhr:

@Emre Ozansoy , @Dosi
ferit 'in cinar'i kiskirtma olayi nedir ? , amaci ; cinar ona saldirsin zarar versin,
boylelikle cinar > yasemin'in gozunde kotu gorunsun mu . 🙄

handan'larin ailecek evden atilmalari , evin bosaltilmasi konusu ;
teknik olarak - ev - ferit'in ustune gecmisti , evi parasini verip aldigindan .
bu durum gcmis bolumlerden birinde islenmisti. bu durumu emel'in kullanmasi elbette egreti durmuyor genel gidisat baglaminda bakildiginda....

ancak - bir ancak var ;

emel'in halen cok guclu gozukmesi ve kotuluklerine devam etmesi -durumu- kanimca hep kazanir gozukmesi , suan icin dizi de basa saran ezber dongu . ki , yorumlardan gozlemim ;

anladigim kadariyla - izleyiciler emel'in her defasinda guclenerek cikmasi ve devam etmesini pek albenili bulmuyor .
<senaristler bu durumu goz ardi ediyor gibi ...

yeni villain ve yeni konu diziye su siralar entegre edilmeli . bence.

son olarak fragman bazli basa donersek ;

bu hikaye ^film olsaydi, evi tekrardan - mehmet sayesinde - alabilirler gecici.
^dizi oldugundan durum uzatilsin bol sahne vs ciksin diye, handan'lar 'a cozumu -mehmet'lerin evine tum ev ahalisi olarak gecici yerlesme durumu- islenecek gibi . . .

< bu sayede >
iki aile nin kaynasmasi, ozellikle genclerin buzlari eritmesi adina bence olumlu br adim olur sayet bu sekil islenirse .

• Beğendim
Bu akşam evde olmayacağım ve bulunduğum yerde büyük ihtimale dizi açılacaktır. Öyle bir durumda haftalar sonrası bakmış olurum. Fragmanlar artık karışık geliyor bana. İzleme durumun olursa biraz hakim olurum belki. Baştan sona elbet izleyemem ama illaki bi yarım saat izlenmiş olur
son bolum den su vidyoyu eklemeyi unuttum :)

Sevdiği kadınla bebek gibi ilgilenmek deyince de Çınar 😍- Can Borcu 19. Bölüm​

@Emre Ozansoy

• Beğendim
20. Bölüm 2. Fragmanı

ooo güzelmis fragman @Dante
yuzuk konusunda ; ohh be handan , olmasi gereken de bu . fazla uzatmadan durum tatliya baglanmis. :bhr:

@Emre Ozansoy , @Dosi
ferit 'in cinar'i kiskirtma olayi nedir ? , amaci ; cinar ona saldirsin zarar versin,
boylelikle cinar > yasemin'in gozunde kotu gorunsun mu . 🙄

handan'larin ailecek evden atilmalari , evin bosaltilmasi konusu ;
teknik olarak - ev - ferit'in ustune gecmisti , evi parasini verip aldigindan .
bu durum gcmis bolumlerden birinde islenmisti. bu durumu emel'in kullanmasi elbette egreti durmuyor genel gidisat baglaminda bakildiginda....

ancak - bir ancak var ;

emel'in halen cok guclu gozukmesi ve kotuluklerine devam etmesi -durumu- kanimca hep kazanir gozukmesi , suan icin dizi de basa saran ezber dongu . ki , yorumlardan gozlemim ;

anladigim kadariyla - izleyiciler emel'in her defasinda guclenerek cikmasi ve devam etmesini pek albenili bulmuyor .
<senaristler bu durumu goz ardi ediyor gibi ...

yeni villain ve yeni konu diziye su siralar entegre edilmeli . bence.

son olarak fragman bazli basa donersek ;

bu hikaye ^film olsaydi, evi tekrardan - mehmet sayesinde - alabilirler gecici.
^dizi oldugundan durum uzatilsin bol sahne vs ciksin diye, handan'lar 'a cozumu -mehmet'lerin evine tum ev ahalisi olarak gecici yerlesme durumu- islenecek gibi . . .

< bu sayede >
iki aile nin kaynasmasi, ozellikle genclerin buzlari eritmesi adina bence olumlu br adim olur sayet bu sekil islenirse .
Emel'in bu hamlesi iyi bir seye vesile olmus ama.
son bölümün sadece sonlarini izleyebilmistim. Galiba yine kisa videolarla biraz takip edebilirim :A

• Beğendim