ATV Can Borcu - Dizi Yorumları

Emel'in her haltın altından bu kadar kolay kurtulması işi kaç küsur bölümdür değişmemiş. Çınar & Yasemin de ilerleme yok ama yeni sezon onayı var, yersen. :A

villain olarak emel disinda
- arada- ates'in babasini getirmislerdi ~
erken den hikayesi bitirildi bence.

diziye sadece fragman ve etkili kesit sahnelere bakiyorum. - ayni sekilde ,fikri degismediyse @Dosi de benzer karar almisti :)

neyse , suraya geliyorum :

bilmem katilir misiniz , asagidaki sahne cok iyi olmus .
ilk defa bir erkegin dizleri ustune cokup evlilik teklifi ^degilde -
^yuzuk cikarma istegi yaptigini goruyorum- iyi anlamda ^sasirdim.

:ok:
Ben son haftalarda çok yoğunum, fragman harici bakamadım. Bazen niyetleniyorum ama başka şeyler çıkarıyor hep.
Sadece fragmandan ilerlemeye devam bir süre

bende de durum henuz degismedi . onceki mesajda da dedigim gibi ;
son bolum, youtube yorumlardan cikarimim - ilk bolumleri andirmis -
(ozellikle handan & mehmet ve yasemin & cinar sahneleri.

sayet hikaye o denkleme tam olarak donus yaparsa , bir sans daha verebilirim .
diger turlu albenili bulmadigim yazilimdan ilerlemeye devam ederlerse, malesef net olarak fragman dan devam .

bu arada , kusuruma bakma ,unutmus olabilirim ; senin birakma nedenin ne idi ? benzer neden mi , yoksa genel vakit dolayli mi ?

saygilar .
İkimiz zamanında aynı sebeplerden dolayı bırakmıştık.
Fragmanlar güzel gibi ama soğudum zamanla. Ayrıca biz o saatlerde artık dışarda oluyoruz. Teşkilat harici izlediğim dizi yok artık.

ivedi geri donuslu aciklama icin tesekkur ediyorum . :bhr:

bu arada , youtube can borcu admini bolumden 1 gun once >
1 saatlik ozel cin~yas vidyosu eklemis . :)

dosi'cim , esref ruya suan en tuttugum dizi .
O diziyi izlemedim. Ben yazın tatil dönüşü genelde bi boşluğa düşüyorum. O ara bakalım yeni bir diziye el atacak mıyım. Şu an listeme aldığım dizi yok. Gerçi o zamana Prens dizisine bakarım.

Bugün son bölümü bitirdim senarist değişikliği diziye yeni bir soluk getirdi resmen son 3 bölümdür çok akıcı ilerliyor dizi.

sevgili @Dosi , @TenTen , @Alemdar

az once bir duruma denk geldim paylasayim istedim ;

-aile saadeti- dizisinin okuma provalari vidyosu altina , bir yorumcu bir kac kez noseason2 , removefinalcanborcuatv .
etkiletleri yapmis . ayni seyi hudutsuz sevda icin de yapmis .

(b)
Hastalıklı Ferit ile Yasemin shipleyenlerdir onlar.

3.fragman mi eklenmis? - beklemiyordum. guzel bir surpriz oldu. tskler.

kanimca fragmanin en guzel yeri ; 0.25 ~ 0 29 arasi :bhr: .
<->
handan ve mehmet evlenmisler . gorunuse gore bir aksilik vs olmamis .
cinar ve yasemin ise oglen kacamagi yapiyor , ekmek arasi kofte .
bayilirim kofte ekmege :ok:

@Dosi
Bu akşam evde olmayacağım ve bulunduğum yerde büyük ihtimale dizi açılacaktır. Öyle bir durumda haftalar sonrası bakmış olurum. Fragmanlar artık karışık geliyor bana. İzleme durumun olursa biraz hakim olurum belki. Baştan sona elbet izleyemem ama illaki bi yarım saat izlenmiş olur

Bence de çok sürdü Handan evliliğiniz, hatta nikah masasından kalkmadan bırakmalıydın o yüzüğü Mehmet'in eline. Yanlış yaptın. :A

20. Bölüm 2. Fragmanı

ooo güzelmis fragman @Dante
yuzuk konusunda ; ohh be handan , olmasi gereken de bu . fazla uzatmadan durum tatliya baglanmis. :bhr:

@Emre Ozansoy , @Dosi
ferit 'in cinar'i kiskirtma olayi nedir ? , amaci ; cinar ona saldirsin zarar versin,
boylelikle cinar > yasemin'in gozunde kotu gorunsun mu . 🙄

handan'larin ailecek evden atilmalari , evin bosaltilmasi konusu ;
teknik olarak - ev - ferit'in ustune gecmisti , evi parasini verip aldigindan .
bu durum gcmis bolumlerden birinde islenmisti. bu durumu emel'in kullanmasi elbette egreti durmuyor genel gidisat baglaminda bakildiginda....

ancak - bir ancak var ;

emel'in halen cok guclu gozukmesi ve kotuluklerine devam etmesi -durumu- kanimca hep kazanir gozukmesi , suan icin dizi de basa saran ezber dongu . ki , yorumlardan gozlemim ;

anladigim kadariyla - izleyiciler emel'in her defasinda guclenerek cikmasi ve devam etmesini pek albenili bulmuyor .
<senaristler bu durumu goz ardi ediyor gibi ...

yeni villain ve yeni konu diziye su siralar entegre edilmeli . bence.

son olarak fragman bazli basa donersek ;

bu hikaye ^film olsaydi, evi tekrardan - mehmet sayesinde - alabilirler gecici.
^dizi oldugundan durum uzatilsin bol sahne vs ciksin diye, handan'lar 'a cozumu -mehmet'lerin evine tum ev ahalisi olarak gecici yerlesme durumu- islenecek gibi . . .

< bu sayede >
iki aile nin kaynasmasi, ozellikle genclerin buzlari eritmesi adina bence olumlu br adim olur sayet bu sekil islenirse .
Emel'in bu hamlesi iyi bir seye vesile olmus ama.
son bölümün sadece sonlarini izleyebilmistim. Galiba yine kisa videolarla biraz takip edebilirim :A

oncelikle -merhabalar sevgili dosi ,

genel hatlariyla bencede guzel bir fragman . ozellikle handan ve mehmet'in sondaki durusu - ve cinyas'in yakinlasmasi :bhr: ( devamin da yasemin mesafe yapabilir veya tel vs gelebilir klasik ) 😛

kesinlikle.
sanirim dedigimle ayni dusunuyorsun - yaniliyor muyum ?
mehmetlerin evine topluca tasinma konusu ve kaynasma .

bence son bolumu vakit bulursan bir izle derim :)
cinar yasemin sahneleri etkili yazilmis buldum . handan mehmet sahnelerinde handan'in ikna edilme surecleri guzeldi naif di -mehmet bazli geliskenlerde.

bu arada iki ciftimizin ayni masa da yemek yerken muhabbeti de guzeldi .:bhr::love1:

ustlerde yazdigim mesaji hatirlarsan , senarist'in hikayeyi ozellikle cinar yasemin ve mehmet handan denklemini dogru eksene cevirmesiyle - beni ve benim gibi gidenleri tekrardan kazanma girismleri olarak gorebiliriz 😛

seni de bekleriz .

@Emre Ozansoy
yogunlugum cok bu ara, izlerim güncele gelmeden. bende yorumlarin icin tesekkur ederim.

royalcim bu nasil fragman yahu 😱

ne yazayim bilemedim .

ferit tam dark side gecis yapmis...
efe kanlar icinde copluk de bulunmus gozukuyor :(
ferit , cinari arkadan bicakliyor . :(
bicak detayini onceki fragmanda hizlica vermislerdi. meger bu sahne icinmis .

gerilimli bir bolum olacaga benziyor...
umarim ; ne efe , ne cinar dizi den cikmazlar .

@Dosi , @Emre Ozansoy
Efe'yi kim yaraladi peki?
Dizi final yapacak havasi veriyor. Olaylar hizli ilerlemeye ve geri dönüsü olmayacak bir hal almis gibi.

Bu alana bir cevap yazın...