İşte hep @xemrexxx algıları yüzündenUnutmadım ama ben de seni büyük biliyordum![]()
![]()
@xemrexxx
İşte hep @xemrexxx algıları yüzündenUnutmadım ama ben de seni büyük biliyordum![]()
![]()
biz gerçekleri söyleriz hadsiz sus sen .ss
Tekrar canlanıyor yavaş yavaş
Tekrar canlanıyor yavaş yavaş![]()
![]()
Hastalanmış iyileşsede mezarına dönsebiz gerçekleri söyleriz hadsiz sus sen .ss
![]()
Hastalık bahane forum şahane diyor gibi biraz
beni mezarda tutamazsın
beni mezarda tutamazsın
Bu mezar bekçisinine kandırmıştırHastalık bahane forum şahane diyor gibi biraz![]()
![]()
Her şey beklenir bundanBu mezar bekçisinine kandırmıştır![]()
![]()
![]()
Her şey beklenir bundan![]()
![]()
Forumda olması iyidir yinede , hernekadar benle uğraşsada forumun canlı tutulması için gereklial sana
![]()
Tabii ki de senle uğraşması da foruma hareket getiriyor zaten siz didişip durun böyleForumda olması iyidir yinede , hernekadar benle uğraşsada forumun canlı tutulması için gerekli![]()
![]()
![]()
Size hava hoş tabi ayoll bir gün senle uğraşırda ben izlerim inşTabii ki de senle uğraşması da foruma hareket getiriyor zaten siz didişip durun böyle![]()
![]()
Bende oklava geçirmeyi severim kafasınaŞu an sen de onunla uğraşıyorsun her yazdığın mesaja etiketliyorsun bildirim manyağı yaptın çocuğu![]()
@xemrexxx
![]()
Benim çizdiğim oklavayı kullan artık o daha sağlamBende oklava geçirmeyi severim kafasına![]()
![]()
![]()
Ona bile kütük @MasacRE- bir kup bulmuş birde kırmızı halkaya almış falan sankı önemli bir proje buluş yapmış gibi anlatıyorBenim çizdiğim oklavayı kullan artık o daha sağlam![]()
![]()
Hiç dikkatlerinden kaçmıyor böyle şeylerOna bile kütük @MasacRE- bir kup bulmuş birde kırmızı halkaya almış falan sankı önemli bir proje buluş yapmış gibi anlatıyor![]()
![]()
![]()
@destere gözüyle bakıyorum diyor birde günahsız oğlanı alet ediyor pis işineHiç dikkatlerinden kaçmıyor böyle şeyler![]()
![]()