- Reaksiyon puanı
- 29,068
- Puanı
- 1,059
Senden en ufak bir şüphe hissetmedim
Nasılda dikkat etmiş
Savunmanı yeterli bulamadım
Senden en ufak bir şüphe hissetmedim
Nasılda dikkat etmiş
Savunmanı yeterli bulamadım
Maroon 5'e oy atan 4 kişiden biri sen miydin
Kıskanma büyük fark atmışız daha ne olsun
Bunun başında güzel bir not olanındanda var ve banada uyan bir söz
bu yarışmayı unutmuştuk birde kazananı vardı değilmi bunların ?
gönüllerin şampiyonu fıfth harmony i kutluyoruz
böyle dersen yine bu tarz pis yarışmalara devam eder biraz yerin dibine batırıp kına bir daha böyle şeyler yapmasın
Hak eden kazanmiş Maroon 5 da iyi ama şarkıları bende pek etki etmiyor. Konudaki şarkıyı paylaşacaktim ama ben de bunu paylaşayım. Bu da çok güzel
Maroon 5'e oy atan 4 kişiden biri sen miydin
Kıskanma büyük fark atmışız daha ne olsun
Şu şarısın oğlan için dinlemeye başlayacam bu grubu @S.G.A.T.Harika bi grup. Haketti bence.
Beni etkileyen ilk şarkısını paylaşayım bende
Bunların 3'ü de sarışın değil mi
3 tane sarişin var Hürmüzz
Cidden ha 3. eleman hariç hepsi sarışın @Çiğdem- saçları uzatmayınca sarışından saymıyor musun diğer herifleriBunların 3'ü de sarışın değil mi
Cidden ha 3. eleman hariç hepsi sarışın @Çiğdem- saçları uzatmayınca sarışından saymıyor musun diğer herifleri
3 tane sarişin var Hürmüzz
Şu ortada ki duruyorkan gözlerin diğerlerine kayması bile ayıp yanıBunların 3'ü de sarışın değil mi
Cidden ha 3. eleman hariç hepsi sarışın @Çiğdem- saçları uzatmayınca sarışından saymıyor musun diğer herifleri
Bunu baştan açıklaman lazımdı sarışın diyorsun 3 tane sarı varŞu ortada ki duruyorkan gözlerin diğerlerine kayması bile ayıp yanı
Siz diyince fark ettim diğer adamların saçını @MasacRE- @ForumdashBunu baştan açıklaman lazımdı sarışın diyorsun 3 tane sarı var
Adamı çok beğendin herhalde gözlerin diğerlerini görmemiş hiçSiz diyince fark ettim diğer adamların saçını @MasacRE- @Forumdash
1.Turdan beri destekliyorum neyseki müzik kazandı @MasacRE-Adamı çok beğendin herhalde gözlerin diğerlerini görmemiş hiç
Adamı çok beğendin herhalde gözlerin diğerlerini görmemiş hiç
Daha ilk defa açıp şarkısını dinleyecek, neyse ki müzik kazandı diyor1.Turdan beri destekliyorum neyseki müzik kazandı @MasacRE-
yne benimi aldatıyor hogatha elin parlaklarıylaBunu baştan açıklaman lazımdı sarışın diyorsun 3 tane sarı var
Müzik yönünü konuşuyorduk cnm Adamın sesi çok iyiki kazandı @eskici @Forumdash @MasacRE-yne benimi aldatıyor hogatha elin parlaklarıyla
ortadaki sarışın dururken diğerlerine niye bakayım diyordun en son bu mesajda ben müzik adına bişeye rastlamadım