En Favori Yabancı Müzik Grubu|Şampiyon: Coldplay

MasacRE

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
29,068
Puanı
1,059
24138875_548458318825484_366944722_o-jpg.57930

En Favori Yabancı Müzik Grubu Sona Erdi!

40 yabancı grubun arasından finale çıkan Coldplay ile Maroon 5'in mücadelesinde kazanan 19-4 gibi büyük bir üstünlükle Coldplay oldu.

Gruba ve destekleyen herkese tebrikler.
2005Coldplay_Getty53049468150115.jpg

Etkinliğe katılım gösteren, oy kullanan herkese teşekkürler.

Sahne Coldplay'in!

Emeğine sağlık @MasacRE-
Final oylamasında beni beklemek çok ince bir davranıştı :bhr: :A

Hak eden kazanmiş :X Maroon 5 da iyi ama şarkıları bende pek etki etmiyor. Konudaki şarkıyı paylaşacaktim ama ben de bunu paylaşayım. Bu da çok güzel :X

bu yarışmayı unutmuştuk birde kazananı vardı değilmi bunların ? :)

gönüllerin şampiyonu fıfth harmony i kutluyoruz

böyle dersen yine bu tarz pis yarışmalara devam eder biraz yerin dibine batırıp kına bir daha böyle şeyler yapmasın :)
Ama beni sevindirdi :love1:
Devamı gelsin, desteklerim :D

bu yarışmayı unutmuştuk birde kazananı vardı değilmi bunların ? :)

gönüllerin şampiyonu fıfth harmony i kutluyoruz

böyle dersen yine bu tarz pis yarışmalara devam eder biraz yerin dibine batırıp kına bir daha böyle şeyler yapmasın :)
Valla destereciğim benim de daha çok sevdiğim isimler vardı ama forum Coldplay'i şampiyonluğa layık gördü, saygı duymamız gerekir :A Şimdi senin Fifth Harmony'i dinleyelim bakalım kızlar güzel oldukları kadar şarkıları da güzel miymiş :A

Valla destereciğim benim de daha çok sevdiğim isimler vardı ama forum Coldplay'i şampiyonluğa layık gördü, saygı duymamız gerekir :A Şimdi senin Fifth Harmony'i dinleyelim bakalım kızlar güzel oldukları kadar şarkıları da güzel miymiş :A
hangisini çok sevmiştin mesela? şimdi bu lafın üstüne millette diyecek acaba bu harmony mi destekliyordu ? yoo tam tersi sen bu saplar yerine başka saplar şampiyon olsun istemişsindir yani sonuç değişmiyor? al kendini vur duvara bende kurtulayım forumda kurtulsun :)

en iyi kadın popçular yarışmasını yapacaklardı güya sonra @S.G.A.T. la elele verip ortalığı saplarla doldurdular :) @MasacRE- nin bize vaadettiği neydi gerçekleştirdiği ne oldu? bu duruma dağ fare doğurdu diyebiliriz :)
Ne zaman öyle bir şey dedik biz 😱

Bu arada senin attığın klibe baktım şimdi kızlardan çok baklavalı oğlanlar var klipte,doğru söyle hangisi için izliyordun bunu sen :A

@S.G.A.T. @Dosi bakın klibe :A

Konudan haberim yok. :D
ilk açılışı sen yapmıştın :) hatta ne demiştim ben sapları açayım @MasacRE- kızların yarışmasını açsın demiştin:) sonra baktım sendekilerde sap, masacredekilerde sap ...öyle oynaşıp duruyorsunuz :)
gerçi banane ya forum memnun bu işten ben gidip dün açtığın kızı yorumlayayım :)

Bu arada senin attığın klibe baktım şimdi kızlardan çok baklavalı oğlanlar var klipte,doğru söyle hangisi için izliyordun bunu sen :A

hogathayla ortak kurcalıyoruz klibi onunda uykusu gelmesin diye araya yumurta totolu oğlanlarda kattık maksat sevinsin yani hep bana hep bana olmaz bu iş :)

hangisini çok sevmiştin mesela? şimdi bu lafın üstüne millette diyecek acaba bu harmony mi destekliyordu ? yoo tam tersi sen bu saplar yerine başka saplar şampiyon olsun istemişsindir yani sonuç değişmiyor? al kendini vur duvara bende kurtulayım forumda kurtulsun :)
Fifth Harmony beş para etmez :A Tamam kızlar güzel de şarkılarında iş yok :A Birinci adayım Pink Floyd, olmadı Queen. Favorilerim bunlardı :A

baklavalılar niçin hemen ilgini çekti acaba? :F
@destere bak sıvacı arkadaşın sanki kendi kazdığı kuyuya kendisi düştü :A

ilk açılışı sen yapmıştın :) hatta ne demiştim ben sapları açayım @MasacRE- kızların yarışmasını açsın demiştin:) sonra baktım sendekilerde sap, masacredekilerde sap ...öyle oynaşıp duruyorsunuz :)
gerçi banane ya forum memnun bu işten ben gidip dün açtığın kızı yorumlayayım :)

hogathayla ortak kurcalıyoruz klibi onunda uykusu gelmesin diye araya yumurta totolu oğlanlarda kattık maksat sevinsin yani hep bana hep bana olmaz bu iş :)
Yakında seni sevindireceğim zaten merak etme. :A

baklavalılar niçin hemen ilgini çekti acaba? :F
@destere bak sıvacı arkadaşın sanki kendi kazdığı kuyuya kendisi düştü :A
demekki içgüdüsel bir çekim var yani istesede kendini zaptetemiyor :) harbiden ben o kısma pek dikkat etmemiştim orda bile masacre sapları keşfetmiş:)