- Reaksiyon puanı
- 78,714
- Puanı
- 1,060
Aaaaaa onu mu diyoruz iki bunak yorumlaşın dizi üzerine diyorum.Ben yorum yaptım ya be 😱
Aaaaaa onu mu diyoruz iki bunak yorumlaşın dizi üzerine diyorum.Ben yorum yaptım ya be 😱
Bunak diye hakaret ettiğin için çok beklersin @Yakamoz-AsiAaaaaa onu mu diyoruz iki bunak yorumlaşın dizi üzerine diyorum.
Hayatım kötü anlamda demedim eskilerden kim kaldı mahiyetinde dedim.Bunak diye hakaret ettiğin için çok beklersin @Yakamoz-Asi
Hımm o zaman bi düşünelimHayatım kötü anlamda demedim eskilerden kim kaldı mahiyetinde dedim.
Düşünme. Konuş, konuşun.Hımm o zaman bi düşünelim
Mahallenin Muhtarları da aklımdaydı ama program devam etmeyecek gibi, o yüzden maalesef...Bizimkileri duydum, birkaç sahnesini izledim. Lakin oturup da baştan sona izlediğim bir yapım değil. 2. Bölüm Mahallenin Muhtarları olursa Erkan Canın o diziyle ünlendiğini tanındığını söyleyebilirim. Belki de dizi tarihinin evcil hayvan olarak maymunun kullanıldığı ilk dizi olabilir.
Koçum Benim, Yılan Hikayesi, Çarli vb. Dizilerin bölümlerini merakla bekliyorum.
Konu için teşekkürler @serhatt yeni bölümleri bekliyoruz.
Devam etsin ya Eğer istersen ben yardım etmek isterim sanaMahallenin Muhtarları da aklımdaydı ama program devam etmeyecek gibi, o yüzden maalesef...
Yorumun için de ben teşekkür ederim.
Teşekkür ederim ama değer bilmeyen insanlara değer vermek yıpratıcı oluyor...Devam etsin ya Eğer istersen ben yardım etmek isterim sana
Kanalıma yüklü tazminat ödersin. Ben hep seçici davrandım program alırken. Böyle ilk bölümden bizi bırakacaksan olacaklara hazırlıklı ol. Sana 1 ay müddet veriyorumTeşekkür ederim ama değer bilmeyen insanlara değer vermek yıpratıcı oluyor...
Bu mesajından sonra en başta senin hatırına devam ettireceğim.Kanalıma yüklü tazminat ödersin. Ben hep seçici davrandım program alırken. Böyle ilk bölümden bizi bırakacaksan olacaklara hazırlıklı ol. Sana 1 ay müddet veriyorum
Teşekkür ederim değerli yorumun için. Eğer izlemeyi düşünürsen kesinlikle pişman olmayacağını düşünüyorum.Şimdi okuma fırsatım oldu, güzel konsept yapmış sevgili @serhatt
Bizimkiler tabi ki 'hepimizinki'lerin izlediği bir dizidir ama benim yaşıma hitap eden bir dönem de değildi.
Bakıyorum ki baya seveni varmış, unutmayanlar da varmış.
Sadece bir ricam var @serhatt 'tan, yapacağın yeni bölümlerde hangi projeleri ele alacaksın onun listesini paylaşır mısın süpriz değilse ? Bilmiyorsan eğer biz önerelim
keşke böyle tehdit ettirmek zorunda bıraktırmazsanBu mesajından sonra en başta senin hatırına devam ettireceğim.
Tehdit yüzünden değil de bana yaptığın fedakarlıklar sebebiyle kararımdan vazgeçtim.keşke böyle tehdit ettirmek zorunda bıraktırmazsan
Bu konu daha iş görür. Hemen diğer konuya geçme
Ay bitmek üzere zaten. Diğer haftaya gel
Dur sana Dm’de bir detay vereyim sonra kararı kendin verTehdit yüzünden değil de bana yaptığın fedakarlıklar sebebiyle kararımdan vazgeçtim.
Yarın ki duruma göre bakarım bence güncelleme gelmeli gibi zaten konu hazır sayılır.
Hadi bekliyorum.Dur sana Dm’de bir detay vereyim sonra kararı kendin ver