Zey TV Dizilerle Zamanda Yolculuk | "Bizimkiler" - 1. Bölüm

Bizimkileri duydum, birkaç sahnesini izledim. Lakin oturup da baştan sona izlediğim bir yapım değil. 2. Bölüm Mahallenin Muhtarları olursa Erkan Canın o diziyle ünlendiğini tanındığını söyleyebilirim. Belki de dizi tarihinin evcil hayvan olarak maymunun kullanıldığı ilk dizi olabilir.
Koçum Benim, Yılan Hikayesi, Çarli vb. Dizilerin bölümlerini merakla bekliyorum.

Konu için teşekkürler @serhatt yeni bölümleri bekliyoruz.

• Beğendim
Reactions: serhatt
Bizimkileri duydum, birkaç sahnesini izledim. Lakin oturup da baştan sona izlediğim bir yapım değil. 2. Bölüm Mahallenin Muhtarları olursa Erkan Canın o diziyle ünlendiğini tanındığını söyleyebilirim. Belki de dizi tarihinin evcil hayvan olarak maymunun kullanıldığı ilk dizi olabilir.
Koçum Benim, Yılan Hikayesi, Çarli vb. Dizilerin bölümlerini merakla bekliyorum.

Konu için teşekkürler @serhatt yeni bölümleri bekliyoruz.
Mahallenin Muhtarları da aklımdaydı ama program devam etmeyecek gibi, o yüzden maalesef...

Yorumun için de ben teşekkür ederim. :Z

• İlginç
Reactions: Royal_Highness
Teşekkür ederim ama değer bilmeyen insanlara değer vermek yıpratıcı oluyor...
Kanalıma yüklü tazminat ödersin. Ben hep seçici davrandım program alırken. Böyle ilk bölümden bizi bırakacaksan olacaklara hazırlıklı ol. Sana 1 ay müddet veriyorum

• Güldürdün
Şimdi okuma fırsatım oldu, güzel konsept yapmış sevgili @serhatt :)

Bizimkiler tabi ki 'hepimizinki'lerin izlediği bir dizidir ama benim yaşıma hitap eden bir dönem de değildi.

Bakıyorum ki baya seveni varmış, unutmayanlar da varmış.

Sadece bir ricam var @serhatt 'tan, yapacağın yeni bölümlerde hangi projeleri ele alacaksın onun listesini paylaşır mısın süpriz değilse ? Bilmiyorsan eğer biz önerelim :)

• Harika
Kanalıma yüklü tazminat ödersin. Ben hep seçici davrandım program alırken. Böyle ilk bölümden bizi bırakacaksan olacaklara hazırlıklı ol. Sana 1 ay müddet veriyorum
Bu mesajından sonra en başta senin hatırına devam ettireceğim. :bhr:
------

Şimdi okuma fırsatım oldu, güzel konsept yapmış sevgili @serhatt :)

Bizimkiler tabi ki 'hepimizinki'lerin izlediği bir dizidir ama benim yaşıma hitap eden bir dönem de değildi.

Bakıyorum ki baya seveni varmış, unutmayanlar da varmış.

Sadece bir ricam var @serhatt 'tan, yapacağın yeni bölümlerde hangi projeleri ele alacaksın onun listesini paylaşır mısın süpriz değilse ? Bilmiyorsan eğer biz önerelim :)
Teşekkür ederim değerli yorumun için. :Z Eğer izlemeyi düşünürsen kesinlikle pişman olmayacağını düşünüyorum. :A

Liste paylaşamam çünkü öyle bir liste yok, spontane gelişiyor bölüm konukları. :A

• Harika
Reactions: Dosi
keşke böyle tehdit ettirmek zorunda bıraktırmazsan :A
Bu konu daha iş görür. Hemen diğer konuya geçme :A
Ay bitmek üzere zaten. Diğer haftaya gel :Z
Tehdit yüzünden değil de bana yaptığın fedakarlıklar sebebiyle kararımdan vazgeçtim. :A

Yarın ki duruma göre bakarım bence güncelleme gelmeli gibi zaten konu hazır sayılır. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Tehdit yüzünden değil de bana yaptığın fedakarlıklar sebebiyle kararımdan vazgeçtim. :A

Yarın ki duruma göre bakarım bence güncelleme gelmeli gibi zaten konu hazır sayılır. :A
Dur sana Dm’de bir detay vereyim sonra kararı kendin ver :A

• İlginç

Forum İstatistikleri

Konular
172,934
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan