Daha ilk defa açıp şarkısını dinleyecek, neyse ki müzik kazandı diyor
yne benimi aldatıyor hogatha elin parlaklarıyla
Az önce aldatıyordu ama şimdi çevirdi hemen olayı
bu iyiydi işte aynı yöntemi bundan sonra bende kullanacağım ses rengi sarışın kızlara bayılıyorum şarkının göz rengide mavi olmalıSes rengi sarişin olanları övüyordu @destere
ses rengi sarışınlardan bahsediyormuş ben yanlış anlamışımAz önce aldatıyordu ama şimdi çevirdi hemen olayı
Senin ses rengin ne peki senin de sarışınsa iyi olurbu iyiydi işte aynı yöntemi bundan sonra bende kullanacağım ses rengi sarışın kızlara bayılıyorum şarkının göz rengide mavi olmalı
ses rengi sarışınlardan bahsediyormuş ben yanlış anlamışım
@Forumdash Benim yerime açıklamış cnm sarısın diye sesin rengini diyordum O nedemekse artık @eskiciortadaki sarışın dururken diğerlerine niye bakayım diyordun en son bu mesajda ben müzik adına bişeye rastlamadım
Sonuçta aynı koltukta oturuyoruz korumam lazımdı hogathanıbu iyiydi işte aynı yöntemi bundan sonra bende kullanacağım ses rengi sarışın kızlara bayılıyorum şarkının göz rengide mavi olmalı
ses rengi sarışınlardan bahsediyormuş ben yanlış anlamışım
sarışın tabiki bu zamanda talebe göre cevap vermek şartSenin ses rengin ne peki senin de sarışınsa iyi olur
Ses rengi diye bi kavram var bilmiyormusun Gerçekten var yani@Forumdash Benim yerime açıklamış cnm sarısın diye sesin rengini diyordum O nedemekse artık @eskici
Yoksa senin ses rengin yanık, esmerdir kesinsarışın tabiki bu zamanda talebe göre cevap vermek şart
burda bir oklava stresi yaşadığın ortaya çıkıyor korumak zorunluluktan kaynaklı sanırımSonuçta aynı koltukta oturuyoruz korumam lazımdı hogathanı
@Forumdash Benim yerime açıklamış cnm sarısın diye sesin rengini diyordum O nedemekse artık @eskici
Sarışınsa çok iyi @Çiğdem- bak desterenin de ses rengi sarışınmışsarışın tabiki bu zamanda talebe göre cevap vermek şart
Elini koltugun arasına soktu bi an ne cıkaracağini bildiğimdenburda bir oklava stresi yaşadığın ortaya çıkıyor korumak zorunluluktan kaynaklı sanırım
Sarışınsa çok iyi @Çiğdem- bak desterenin de ses rengi sarışınmış
burda bir oklava stresi yaşadığın ortaya çıkıyor korumak zorunluluktan kaynaklı sanırım
Ben biliyorum @destere nin sarısın anlayışınıSes rengi diye bi kavram var bilmiyormusun Gerçekten var yani
Yoksa senin ses rengin yanık, esmerdir kesin
Bunların 3'ü de sarışın değil mi
3 tane sarişin var Hürmüzz
Cidden ha 3. eleman hariç hepsi sarışın @Çiğdem- saçları uzatmayınca sarışından saymıyor musun diğer herifleri
ayol hogatha gelmiş 28 yaşına eline erkek eli değmemiş o da napsın 3 ünü birden kocasu yapacak açığı kapatmak istiyor demek kiŞu ortada ki duruyorkan gözlerin diğerlerine kayması bile ayıp yanı
Sende hep ya şımı farklı söylüyon hepside uydurma inanan yoktur zaten @eskici @Forumdash @MasacRE-ayol hogatha gelmiş 28 yaşına eline erkek eli değmemiş o da napsın 3 ünü birden kocasu yapacak açığı kapatmak istiyor demek ki
28 değil misin
kız şimdi bir kimlikteki yaşın var bir senin dediğin yaşın var bir de kemik yaşın var hepsi birbirinden farklı ayol
kız şimdi bir kimlikteki yaşın var bir senin dediğin yaşın var bir de kemik yaşın var hepsi birbirinden farklı ayol
26 Sen @xemrexxx ne diyorsa uydurmadır forumdan uzak kalınca unuttunmu bu yer cücesini28 değil misin
Unutmadım ama ben de seni büyük biliyordum26 Sen @xemrexxx ne diyorsa uydurmadır forumdan uzak kalınca unuttunmu bu yer cücesini