İşte hep @xemrexxx algıları yüzünden Geberdi algıları insanların hafızasından çıkmadıUnutmadım ama ben de seni büyük biliyordum
@xemrexxx
İşte hep @xemrexxx algıları yüzünden Geberdi algıları insanların hafızasından çıkmadıUnutmadım ama ben de seni büyük biliyordum
biz gerçekleri söyleriz hadsiz sus sen .ss26 Sen @xemrexxx ne diyorsa uydurmadır forumdan uzak kalınca unuttunmu bu yer cücesini
Tekrar canlanıyor yavaş yavaş
Tekrar canlanıyor yavaş yavaş
Hastalanmış iyileşsede mezarına dönse @Harunnn60biz gerçekleri söyleriz hadsiz sus sen .ss
beni mezarda tutamazsın
Bu mezar bekçisinine kandırmıştırHastalık bahane forum şahane diyor gibi biraz
Her şey beklenir bundanBu mezar bekçisinine kandırmıştır
Her şey beklenir bundan
Forumda olması iyidir yinede , hernekadar benle uğraşsada forumun canlı tutulması için gereklial sana
Tabii ki de senle uğraşması da foruma hareket getiriyor zaten siz didişip durun böyleForumda olması iyidir yinede , hernekadar benle uğraşsada forumun canlı tutulması için gerekli
Size hava hoş tabi ayoll bir gün senle uğraşırda ben izlerim inş @xemrexxxTabii ki de senle uğraşması da foruma hareket getiriyor zaten siz didişip durun böyle
Bende oklava geçirmeyi severim kafasınaŞu an sen de onunla uğraşıyorsun her yazdığın mesaja etiketliyorsun bildirim manyağı yaptın çocuğu @xemrexxx
Benim çizdiğim oklavayı kullan artık o daha sağlamBende oklava geçirmeyi severim kafasına
Ona bile kütük @MasacRE- bir kup bulmuş birde kırmızı halkaya almış falan sankı önemli bir proje buluş yapmış gibi anlatıyorBenim çizdiğim oklavayı kullan artık o daha sağlam
Hiç dikkatlerinden kaçmıyor böyle şeylerOna bile kütük @MasacRE- bir kup bulmuş birde kırmızı halkaya almış falan sankı önemli bir proje buluş yapmış gibi anlatıyor
@destere gözüyle bakıyorum diyor birde günahsız oğlanı alet ediyor pis işineHiç dikkatlerinden kaçmıyor böyle şeyler