Polat Şaşmaz
Favori Üye
Valla Serenayı görünce bu ne dedimKadın konusunda zevksizsen biz ne yapalım
Hiç şu güzelliğe kıyılır mı?
Valla Serenayı görünce bu ne dedimKadın konusunda zevksizsen biz ne yapalım
Hiç şu güzelliğe kıyılır mı?
Kötü ve çirkin propagandalara inat erkenden Serenay'ı destekleme kararı aldım@Yakamoz-Asi @mrt-06 @EFE UYSAL
Son Kararım SERENAY! Seranayı çekememezlikler olduğu için Serenaya oy atmaya yöneldimm
Beren okey iyi de Seronun karşısında benim gözümde şansı yok. Özellikle Fi deki oyunculuktan sonra.@*YıldırıM* @Ahmad @dreamy Beren sever dostlarım. Oyunuzu bekliyorum.
@MayısKralı sende Ben seviyordun. Oyun nerde.
Aslı Enverin elenmesine çok şaşırdım. Gerçi şaşırmamak gerek sokak sanati oy toplamıştır.
Oyum Seroya
Beren okey iyi de Seronun karşısında benim gözümde şansı yok. Özellikle Fi deki oyunculuktan sonra.Fiyi izlediğimde o neydi gız dediğim çok sahne var.
Sen bence oy toplamaya çalışma ters tepiyorben genelde kararsızları kararlı hale getrmekte ustayımdırbir geldim konuya millet ayy şuna mı oy atim buna mı oy atim diye kıvranıp duruyoriki mesaj yazdık kötüler ve iyiler net bir şekilde ortaya çıktı)
Cevabın 1.sayfadaki cevabımda.Oy toplamadım ben. Emir'e vakit ayırdım oda kaybetti forum çöktüğü için.:*
@FaJi umarım Beren demişsindir.
Aşkım oy verdim dün Beroşa.@*YıldırıM* @Ahmad @dreamy Beren sever dostlarım. Oyunuzu bekliyorum.
@MayısKralı sende Ben seviyordun. Oyun nerde.
Aşkım oy verdim dün Beroşa.
Bu nasıl final la böyle?Protesto ediyorum.
Kararını ölçüp tartıp tekrar masaya yatırmalısınVe Serenay demelisin
Aksi halde seni tevkif edip sıvacılıktan men ederiz
Beren Saat
beroşumun asaleti yeter
@gözlemci @MelankoliK kazaylada olsa olur ya oylama bitmeden foruma uğrarsanız beren saat demeden geçmeyin geçerseniz iki elim yakanızda olur
Çok iyi propaganda yapılmış gibi. O kadar güzel arasından bu ikisi mi kaldı finale vay arkadaş komedi ya.Merve Boluğur'un olmadığı bir finale anca yarım yamalak final denir.
Bu ikisi arasından kim daha güzel sorusuna ise verilecek cevabım şudur. İkisini de aşırı sevmem veya çok çok güzel bulmam tarzımdan ötürü ama burda Beren Saat daha önde.
Sıvacılardan 3 Beren 1 Serenay çıktı. Eveet söyle bakalım Doğu efendi şimdi kim kimi sıvacılıktan men ediyor
İlk o başlatmışSinsi şey. Adamın kuyusunu kazmak için nöbette bekleyen yılan.
kararsızların kararsız olduğunumu sanıyorsun biz o kararsızları biliyoruz berene en ufak bir faydaları dokunmayacaktıDestere'yi yedirmeyiz
Gördüğün üzere sıvacılardan 3 Beren 1 Serenay çıktı. Eveet söyle bakalım Doğu efendi şimdi kim kimi sıvacılıktan men ediyor
mert için yırtınıp duruyordun beroşa cücük kadar oy toplayamamışsın lanet şeySinsi şey. Adamın kuyusunu kazmak için nöbette bekleyen yılan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?