En Favori Güzel - 2017 l Final l Beren Saat - Serenay Sarıkaya

Hangi güzel "En Favori Güzel 2017" olsun?

• Beren Saat

Oy: 18 51.4%
  • Serenay Sarıkaya

Oy: 17 48.6%

• Kullanılan toplam oy
    35
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben oy kullanamadan oylama sona ermiş :) neyseki beroşum zafere ulaşmışta üzüntümü bir nebze olsun hafifletti bu durum birde demekki oy kullansam beroş ezip geçecekmiş :) @sokak sanati @Çiğdem- @Dosi @MasacRE- @Harunnn60 @MEnes

@mrt-06 @Doğu yaptığınız sıva serenayı kurtarmaya yetmemiş beroşumun karşısında sümüklü dağılmış resmen :)
hahah aa bana 100 defa berene oy kullan diyeceğine kendin kullansaydınya ayoll :F

ben oy kullanamadan oylama sona ermiş :) neyseki beroşum zafere ulaşmışta üzüntümü bir nebze olsun hafifletti bu durum birde demekki oy kullansam beroş ezip geçecekmiş :) @sokak sanati @Çiğdem- @Dosi @MasacRE- @Harunnn60 @MEnes

@mrt-06 @Doğu yaptığınız sıva serenayı kurtarmaya yetmemiş beroşumun karşısında sümüklü dağılmış resmen :)

Eşitlik durumunda Serenay kazanacaktı. Oy kullanamaman pahalıya patlayabilirdi iyi kurtarmışsın :A

Eşitlik durumunda Serenay kazanacaktı. Oy kullanamaman pahalıya patlayabilirdi iyi kurtarmışsın :A
kabahat anne dizisinde bugün çok uzattılar yetişemedik oylamaya :) birde ağlak bir bölümdü iki gözüm iki çeşme ağlamaktan oylamayı falan unuttum daha yeni yeni kendime geliyorum :)
o diilde nerdeyse zeynebe tecavüz edecekti cengiz haini buna kalp dayanmaz :)

@sokak sanati ömür boyu takardı sana senin oy veremediğin için beren yenilseydi
:A :A :A
içime doğmuş demekki beroşum bensizde kazanırmış demekki yani serenay berene rakip olamazdı zaten :)
@xemrexxx topacı kime oy attı acaba onu takip edemedim :)

kabahat anne dizisinde bugün çok uzattılar yetişemedik oylamaya :) birde ağlak bir bölümdü iki gözüm iki çeşme ağlamaktan oylamayı falan unuttum daha yeni yeni kendime geliyorum :)
o diilde nerdeyse zeynebe tecavüz edecekti cengiz haini buna kalp dayanmaz :)

içime doğmuş demekki beroşum bensizde kazanırmış demekki yani serenay berene rakip olamazdı zaten :)
@xemrexxx topacı kime oy attı acaba onu takip edemedim :)
buruşuk kösemden dolayı berene anticilik yapıyordu serenay demiştir @xemrexxx :A

@Bully kime kullanmıstı acaba :A

Gerçek biz izin verdi sadece... Emir şoku yeterli. :)
la neye izin verdin ben bile berene oy atmadım çünkü karşıdaki rakip hafif sikletti:) berenim her türlü kazanırdı zaten :)
şu yenilgiyi kabul et bir günde onca aleyhte faaliyet içinde bulunduğun halde zaferimizi engelleyemedin :)

buruşuk kösemden dolayı berene anticilik yapıyordu serenay demiştir @xemrexxx :A

@Bully Serenay dedi. :bhr: Dördümüz yine ortak aday çıkarttık süperiz. :Z

la neye izin verdin ben bile berene oy atmadım çünkü karşıdaki rakip hafif sikletti:) berenim her türlü kazanırdı zaten :)
şu yenilgiyi kabul et bir günde onca aleyhte faaliyet içinde bulunduğun halde zaferimizi engelleyemedin :)
Uğraşmadım bile atma, o günkü mesajları zaten kuzenim yazmıştı. :)

valla serenay demişsede utancından serenaya oy attım diyememiştir :)

@Bully Serenay dedi. :bhr: Dördümüz yine ortak aday çıkarrtık süperiz. :Z

tabi uğraşmadın sen onu külahıma anlat :) ben de uğraşmadım hatta oy bile kullanmadım :)

Biz Serenay dedik Efe ile :A destere'nin kötü ve çirkin propagandası etkili oldu bu kararımda :A
valla serenay demişsede utancından serenaya oy attım diyememiştir :)

tabi uğraşmadın sen onu külahıma anlat :) ben de uğraşmadım hatta oy bile kullanmadım :)
@Bully Serenay dedi. :bhr: Dördümüz yine ortak aday çıkarrtık süperiz. :Z

serenayı çirkin bulduğum için berene kullanmıstım ben :A :A :A

adanalıdan beridir gıcık oluyorum kendisine :F :F :F

Biz Serenay dedik Efe ile :A destere'nin kötü ve çirkin propagandası etkili oldu bu kararımda :A
noldu ne işe yaradı ihanetiniz bari ihanetinizin karşılığını alsaydınız :) ben beren bile demedim çünkü zaferden adım kadar emindim :))

serenayı çirkin bulduğum için berene kullanmıstım ben :A :A :A

adanalıdan beridir gıcık oluyorum kendisine :F :F :F
oysa benim adanalıyı izleme sebebimdi :)

@destere bak Bully Serenay demiş oysa ben hiç düşünmeden Beren Saat'e kullandım oyumu :A :A
bully nin serenay diyeceğini tahmin etmiştim ama bir türlü bahane bulamıyordu ne uydursamda serenaya oy atsam diye kara kara düşünüyordu :) o yüzden serenaya sümüklü falan dediğim an bully bahaneye sığınıp ezdirmem sümüklüyü diyerekten serenaya sığındı :)

Gece gece aklıma düştü etkinlik. Beren kazandımı diye bakmaya geldim. Bi kutlayayım FF'nin tescilli 10 numara güzelini.:Z

Gece gece aklıma düştü etkinlik. Beren kazandımı diye bakmaya geldim. Bi kutlayayım FF'nin tescilli 10 numara güzelini.:Z
ben anne dizisi kurbanı oldum yetişemedim oylamaya :) oysaki son anda beroşuma oy atacaktım :) neyse yani bu daha güzel oldu demekki benim oyuma bile ihtiyaç duymuyor kız :)

Ben bu sonuçları tanımıyorum. Tuba'mı bu konuya koyarak güzelliğiyle darbe yapıyoruz. :A

779.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...