Harikasın canım doğru kararı vereceğinden şüphem yoktu.Kötü ve çirkin propagandalara inat erkenden Serenay'ı destekleme kararı aldım @Yakamoz-Asi @mrt-06 @EFE UYSAL
Harikasın canım doğru kararı vereceğinden şüphem yoktu.Kötü ve çirkin propagandalara inat erkenden Serenay'ı destekleme kararı aldım @Yakamoz-Asi @mrt-06 @EFE UYSAL
Serenay'ı itibarsızlaştırmaya çalışmanı şiddetle lanetliyorumöpücüğü büyüteçle büyüt aynı bu resim tabiki büyük daha güzel zaten orantılıymış diyorlar
Şu tatlığa bakSerenay'ı itibarsızlaştırmaya çalışmanı şiddetle lanetliyorum
ben genelde kararsızları kararlı hale getrmekte ustayımdır bir geldim konuya millet ayy şuna mı oy atim buna mı oy atim diye kıvranıp duruyor iki mesaj yazdık kötüler ve iyiler net bir şekilde ortaya çıktı )Serenay'ı itibarsızlaştırmaya çalışmanı şiddetle lanetliyorum
1 gün daha fazla olsa keşke de konuda ne oyunlar döner .A@BesaleT ne kadar safsın rekabetin zirve yaptığu final etabının süresini 1 gün mü yaptın sadece. Şimdi @Doğu gibi başlayacağım bu zihniyet neden böyle diye.
@Tolstoyevski ikidir zıt oylar veriyorsun umarım attığım gözlükler sana bir anlam ifade ediyordur.
Şaka bir yana zaten bu etkinlikten sonra yasaklanacak oy isteme, etiketleme vs. artık konuda sadece oyunuzu yazıp çıkacaksınız. Cılkı çıkmaya başladı çünkü.1 gün daha fazla olsa keşke de konuda ne oyunlar döner .A
Öyle olursa zevki çıkmazki yarışmaların kimse uğraşmaz ilgilenmez yarışmanında anlamı kalmazŞaka bir yana zaten bu etkinlikten sonra yasaklanacak oy isteme, etiketleme vs. artık konuda sadece oyunuzu yazıp çıkacaksınız. Cılkı çıkmaya başladı çünkü.
ben halimden memnunum yukardaki gibi pozları varsa bol bol paylaşabilirsin hiç rahatsızlık yaşamam yani )@destere'nin ayarlarıyla oynadık iyice Acilen Beren fanları atağa kalkmalı
Senin gibi kaos müptelası bir çiyandan beklenmeyen kararlar Sen ortalığı karıştırmadan duramazsın. O kararı tekrar gözden geçir benceŞaka bir yana zaten bu etkinlikten sonra yasaklanacak oy isteme, etiketleme vs. artık konuda sadece oyunuzu yazıp çıkacaksınız. Cılkı çıkmaya başladı çünkü.
@BesaleT ne kadar safsın rekabetin zirve yaptığu final etabının süresini 1 gün mü yaptın sadece. Şimdi @Doğu gibi başlayacağım bu zihniyet neden böyle diye.
@Tolstoyevski ikidir zıt oylar veriyorsun umarım attığım gözlükler sana bir anlam ifade ediyordur.
Kararını ölçüp tartıp tekrar masaya yatırmalısın Ve Serenay demelisinben halimden memnunum yukardaki gibi pozları varsa bol bol paylaşabilirsin hiç rahatsızlık yaşamam yani )
Öyle olursa zevki çıkmazki yarışmaların kimse uğraşmaz ilgilenmez yarışmanında anlamı kalmaz
Ama eskiden de yasaktı zaten, böyle adaletli oluyor mu sizce?Senin gibi kaos müptelası bir çiyandan beklenmeyen kararlar Sen ortalığı karıştırmadan duramazsın. O kararı tekrar gözden geçir bence
Canım bu gençkenki hali şimdi böyle değilKadın konusunda zevksizsen biz ne yapalım
Hiç şu güzelliğe kıyılır mı?
Canım bu gençkenki hali şimdi böyle değil
Serenay'ın neresi kusurlu peki? Neden daha az güzel olduğu kanısına vardın?Peki bu senin zevksiz olduğun gerçeğini değiştirir mi
beroşumun asaleti yeterKararını ölçüp tartıp tekrar masaya yatırmalısın Ve Serenay demelisin
Aksi halde seni tevkif edip sıvacılıktan men ederiz
Ben seçmedim Benim favorim olmasa da Fahriye Evcen olmalıydı ya da favorim Tuba olabilirdi.Neden. Siz seçtiniz her şeyiyle.