öpücüğü büyüteçle büyüt aynı bu resim tabiki büyük daha güzel zaten orantılıymış diyorlarHayır benzemiyor Bence büyük dudak her zaman için iyidir. Tabi çok da orantısız değilse
öpücüğü büyüteçle büyüt aynı bu resim tabiki büyük daha güzel zaten orantılıymış diyorlarHayır benzemiyor Bence büyük dudak her zaman için iyidir. Tabi çok da orantısız değilse
@Bully ile @Yakamoz-Asi mesajıma ters pandik attıysa kesin benziyordur başka bir açıklaması olamaz sağlamasını yaptım olayınhhahahah ayyy süper bu @Bully
olsun kalbimizdeki köşkü her daim hazır beroşun zaten kenanlada öylesine evlenmiş diyorlar kenanla bacı kardeş yaşıyorlarmışBeren'i Kenan'a verdik @destere engelleyememişsin sen hala Beren.
Ölürüm qalbim benim Görünce ergene bağladım.
Bu esneklik Beren'de var mı? Ne kadar sportif bir kişilik.
noldu la pis codmin hanı bana gül atıyordun senin serenayın benzerini buldum diye anında ters pandik atma gereği duymuşsun insan bir sözünde dururO zamanlar @xemrexxx Berenciydi evet. Aklıma @hızlı gonzales geldi o tartışmaları düşününce.
Foruma uygun bir fotoğraf olmadığı için ters pandik attım. Yoksa sözümün arkasındayım diğer şeyde asla pandik atmam sana.noldu la pis codmin hanı bana gül atıyordun senin serenayın benzerini buldum diye anında ters pandik atma gereği duymuşsun insan bir sözünde durur
tahrik olacak bir resim değilki neresi uygun değil forumaForuma uygun bir fotoğraf olmadığı için ters pandik attım. Yoksa sözümün arkasındayım diğer şeyde asla pandik atmam sana.
Hoş bir fotoğraf değil işte.tahrik olacak bir resim değilki neresi uygun değil foruma
la maymuna tuman giydirecek halimiz yok işte öyle çekmişler öyle koyduk niye münasip yerini kapamadında diyemeyiz tüm doğallığıyla dolaşıyor işteHoş bir fotoğraf değil işte.
En azından spoi içine koysan.la maymuna tuman giydirecek halimiz yok işte öyle çekmişler öyle koyduk niye münasip yerini kapamadında diyemeyiz tüm doğallığıyla dolaşıyor işte
Sen et istersen.Bu ne la pis paylaştığı şeylere bak tam şikayet etmelik @mrt-06
sen berene oy verde gerisi önemli değil dilediğin kadar şikayet edebilirsinBu ne la pis paylaştığı şeylere bak tam şikayet etmelik @mrt-06
Bir insana hakaret etmek hayvanlara benzetmek ne kadar doğrusen berene oy verde gerisi önemli değil dilediğin kadar şikayet edebilirsin
dur onu poşetleyeyim en iyisiEn azından spoi içine koysan.
Sen et istersen.