En Favori Güzel - 2017 l Final l Beren Saat - Serenay Sarıkaya

Hangi güzel "En Favori Güzel 2017" olsun?

• Beren Saat

Oy: 18 51.4%
  • Serenay Sarıkaya

Oy: 17 48.6%

• Kullanılan toplam oy
    35
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@BesaleT ne kadar safsın rekabetin zirve yaptığu final etabının süresini 1 gün mü yaptın sadece. Şimdi @Doğu gibi başlayacağım bu zihniyet neden böyle diye. :F

@Tolstoyevski ikidir zıt oylar veriyorsun umarım attığım gözlükler sana bir anlam ifade ediyordur. :A

Serenay'ı itibarsızlaştırmaya çalışmanı şiddetle lanetliyorum :A
ben genelde kararsızları kararlı hale getrmekte ustayımdır :) bir geldim konuya millet ayy şuna mı oy atim buna mı oy atim diye kıvranıp duruyor :) iki mesaj yazdık kötüler ve iyiler net bir şekilde ortaya çıktı :))

@BesaleT ne kadar safsın rekabetin zirve yaptığu final etabının süresini 1 gün mü yaptın sadece. Şimdi @Doğu gibi başlayacağım bu zihniyet neden böyle diye. :F

@Tolstoyevski ikidir zıt oylar veriyorsun umarım attığım gözlükler sana bir anlam ifade ediyordur. :A
1 gün daha fazla olsa keşke de konuda ne oyunlar döner :A.A

Ya da şu? :A @destere

p0rRy0.jpg

Şaka bir yana zaten bu etkinlikten sonra yasaklanacak oy isteme, etiketleme vs. artık konuda sadece oyunuzu yazıp çıkacaksınız. Cılkı çıkmaya başladı çünkü. :A
Öyle olursa zevki çıkmazki yarışmaların kimse uğraşmaz ilgilenmez yarışmanında anlamı kalmaz :A:A

Şaka bir yana zaten bu etkinlikten sonra yasaklanacak oy isteme, etiketleme vs. artık konuda sadece oyunuzu yazıp çıkacaksınız. Cılkı çıkmaya başladı çünkü. :A
Senin gibi kaos müptelası bir çiyandan beklenmeyen kararlar :A Sen ortalığı karıştırmadan duramazsın. O kararı tekrar gözden geçir bence :A

Kadın konusunda zevksizsen biz ne yapalım :A

Hiç şu güzelliğe kıyılır mı? :hearteyes:

kbWljJ.gif

ben halimden memnunum yukardaki gibi pozları varsa bol bol paylaşabilirsin hiç rahatsızlık yaşamam yani :))
Kararını ölçüp tartıp tekrar masaya yatırmalısın :A :A Ve Serenay demelisin :)
Aksi halde seni tevkif edip sıvacılıktan men ederiz :A

Öyle olursa zevki çıkmazki yarışmaların kimse uğraşmaz ilgilenmez yarışmanında anlamı kalmaz :A:A
Senin gibi kaos müptelası bir çiyandan beklenmeyen kararlar :A Sen ortalığı karıştırmadan duramazsın. O kararı tekrar gözden geçir bence :A
Ama eskiden de yasaktı zaten, böyle adaletli oluyor mu sizce? :A

Kadın konusunda zevksizsen biz ne yapalım :A

Hiç şu güzelliğe kıyılır mı? :hearteyes:

kbWljJ.gif
Canım bu gençkenki hali şimdi böyle değil :A

Peki bu senin zevksiz olduğun gerçeğini değiştirir mi :A
Serenay'ın neresi kusurlu peki? Neden daha az güzel olduğu kanısına vardın? :A

Hem sen gözlük kullanıyorum diyordun, gözlüğünü takmayı unutmuş olabilirsin bence elinle bir yokla yüzünü malum gece karanlık. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
172,804
Üyeler
8,482
Son Üye
ysfcr77