En Favori Güzel - 2017 l Final l Beren Saat - Serenay Sarıkaya

Hangi güzel "En Favori Güzel 2017" olsun?

• Beren Saat

Oy: 18 51.4%
  • Serenay Sarıkaya

Oy: 17 48.6%

• Kullanılan toplam oy
    35
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadın konusunda zevksizsen biz ne yapalım :A

Hiç şu güzelliğe kıyılır mı? :hearteyes:

kbWljJ.gif
Valla Serenayı görünce bu ne dedim :)

serenay.jpg

Çirkin diyemem dersem ayıp olur. :D Güzelliği finale çıkacak kadar yeter değil.

Aslı Enverin elenmesine çok şaşırdım. Gerçi şaşırmamak gerek sokak sanati oy toplamıştır. :T::T:
Oyum Seroya:bhr:

Beren okey iyi de Seronun karşısında benim gözümde şansı yok. Özellikle Fi deki oyunculuktan sonra. :A Fiyi izlediğimde o neydi gız dediğim çok sahne var.:bhr::bhr::bhr::A

Oy toplamadım ben. Emir'e vakit ayırdım oda kaybetti forum çöktüğü için.:*

@FaJi umarım Beren demişsindir.:Z

ben genelde kararsızları kararlı hale getrmekte ustayımdır :) bir geldim konuya millet ayy şuna mı oy atim buna mı oy atim diye kıvranıp duruyor :) iki mesaj yazdık kötüler ve iyiler net bir şekilde ortaya çıktı :))
Sen bence oy toplamaya çalışma ters tepiyor :A @Bully ile @EFE UYSAL kararsızız falan demişler, bir mesajınla onları Serenay'a yöneltmişsin :A Bırak @sokak sanati yapsın bu işi o iyi beceriyor :A

Çok iyi propaganda yapılmış gibi. O kadar güzel arasından bu ikisi mi kaldı finale vay arkadaş komedi ya. :A Merve Boluğur'un olmadığı bir finale anca yarım yamalak final denir. :A

Bu ikisi arasından kim daha güzel sorusuna ise verilecek cevabım şudur. İkisini de aşırı sevmem veya çok çok güzel bulmam tarzımdan ötürü ama burda Beren Saat daha önde. :A

Ekranda o kadar güzel varken finale Beren`le Serenay mı çıktı?😱 Forumda çok değişik olaylar oluyor.En azından Sıla yok:D Bir diziye konuk oyuncu falan olsa ordan yürütüp şampiyon yapardınız)
Yine de Beren dedim.

Son düzenleme:
Kararını ölçüp tartıp tekrar masaya yatırmalısın :A :A Ve Serenay demelisin :)
Aksi halde seni tevkif edip sıvacılıktan men ederiz :A

Destere'yi yedirmeyiz :A

Gördüğün üzere sıvacılardan 3 Beren 1 Serenay çıktı. Eveet söyle bakalım Doğu efendi şimdi kim kimi sıvacılıktan men ediyor :A

beroşumun asaleti yeter:)
@gözlemci @MelankoliK kazaylada olsa olur ya oylama bitmeden foruma uğrarsanız beren saat demeden geçmeyin geçerseniz iki elim yakanızda olur :)

Çok iyi propaganda yapılmış gibi. O kadar güzel arasından bu ikisi mi kaldı finale vay arkadaş komedi ya. :A Merve Boluğur'un olmadığı bir finale anca yarım yamalak final denir. :A

Bu ikisi arasından kim daha güzel sorusuna ise verilecek cevabım şudur. İkisini de aşırı sevmem veya çok çok güzel bulmam tarzımdan ötürü ama burda Beren Saat daha önde. :A

Son düzenleme:
Sinsi şey. Adamın kuyusunu kazmak için nöbette bekleyen yılan.:A
İlk o başlatmış :A Biz her karara saygılıyızdır ama başka oy verdi diye arkadaşını tehdit etmek olmamış :A Ben sadece gerçeği gösterdim yani kimsenin sıvacılıktan atılacağı yok :A

Son düzenleme:
Destere'yi yedirmeyiz :A

Gördüğün üzere sıvacılardan 3 Beren 1 Serenay çıktı. Eveet söyle bakalım Doğu efendi şimdi kim kimi sıvacılıktan men ediyor :A
kararsızların kararsız olduğunumu sanıyorsun biz o kararsızları biliyoruz berene en ufak bir faydaları dokunmayacaktı :) mesela @Bully diyelim bekleyecekti beren çok gerideyse beren e oy atıp laf olsun diye görevini yapacaktı kazanamayacağını biliyor ya güya tarafsızlığını koruyacaktı ama benim müdahalemle rengini belli etti :) yani zaten sümüklüyü destekliyordu ondan fayda yok :) diğer noyancı ise zaten türbüşonu şampiyonluğa taşıyan biri hiçbir zaman işe yarar oyu yoktur :) yani ben safları belli ettim beroşum yenilsede yensede harbi sevenleriyle kucaklaşmış olacak :)
@Doğu ise serenaya oy atarak hayal kırıklığı yaşatmış olsada daha sonra serenayın cıbıl resimlerini paylaşarak kendini kısmen affettirdi diyebilirim şimdilik sıvacılıkta kalsın zaten bir işe yaramıyorda öyle orda beklesin pek zararı olmaz bize :)

Sinsi şey. Adamın kuyusunu kazmak için nöbette bekleyen yılan.:A
mert için yırtınıp duruyordun beroşa cücük kadar oy toplayamamışsın lanet şey :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...