Yok ben kalıcı üyeniz değilim, böyle ara ara destek veriyorum sadeceBiz seni BET'e almış mıydık? O kadar çok başvuru var ki kimin üyemiz olduğunu karıştırıyorum.)) Ayrıca olmamış ve güldürdün arasında kaldım, düşünmem lazım.))
E yani bir de onunla mı uğraşacam. Bak emekliyken ne güzel öyle bir dert yok.@MEnes Konu yüzünden emekli olduBir de 5 konu açma kotası olduğu halde sıkıntıya geldi bıraktı sırf konu yüzünden
Biz 20 konuyla uğraşıyoruz bir de 30 a çıkacak Atacan gelinceİnsanın özgürlüğünü biraz kısıtlıyor gibi hissediyor evet
![]()
![]()
![]()
Burcunun duruşu hakikaten birçok şarkıcıya örnek olacak bir nitelikte,kimsenin arkasından konuşmuyor,ortalığı karıştırmıyor bazı şarkıcılar gibi,ayrıca kendi tarzında da başarılı aslında ama kıymeti bilinmiyorKaty Perry yapmıştır Ama insaflı davranıp telif atmamış![]()
![]()
@Harunnn60
Aaa evet Burcu Güneş fanı olduğum bir kadın şarkıcıdır değeri bilinmiyor ama olsun açık seçik işlere bulaşmadan edebiyle şarkısını söylüyor sadece kişiliğide 10 numara Musti gibi![]()
![]()
@turkuazz
Hakikaten buna rağmen birçok Aleyna konusu açıyordum bunu niye yapıyordum bende bilmiyorumTilki Kız avlama kulubunde olmasına rağmen bir ara @turkuazz çok açıyordu onun konusunu ama çok şükür bıraktı![]()
![]()
![]()
Neden konu dışı?![]()
Şuan kaç izlenmede kiKerimcana yalakalansın clüplerde çalar belki de yeniden yükselişe geçer
Çıkış şarkısı onun sayesinde olmuştu malasef.
Neyse böyle kabul edelimBirşey yapmıştır dedik ama vazgeçtik @Çiğdem- ecünnü diye Derya'ya hain tuzaklar kurmuş
![]()
![]()
Bu şarkısıda tutmayınca![]()
![]()
Katy Perry ve Gaga taklitleri ise yaramadı şimdi sırada Rihanna Shakira falan var
![]()
![]()
@sokak sanati
açıklamada mantık hatası var
twitterda şurda burda şarkıyı yerden yere vuruyorlarsa çok izlenmesi lazım reklam reklamdır bu kadar kötüledikleri ne acaba diye insanlar birer kez en azından tıklardı otomatik izlenme oranı artardı? artmadığına göre demekki açıklama fiyaskoama bu açıklamanın asıl amacı yine dikkatleri şarkıya toplamak başka bişey değil
![]()
Yok ben kalıcı üyeniz değilim, böyle ara ara destek veriyorum sadeceBu arada olmamış ile güldürdün arasında kalmana da onore oldum, @eskici bak gördün mü soğuk esprilerimde bile belli bir kaliteye sahibim ben
![]()
E yani bir de onunla mı uğraşacam. Bak emekliyken ne güzel öyle bir dert yok.Şu kadar mesaj yaz şu kadar konu aç kim uğraşacak.
Giriyorum tek tük mesajımı yazıp çıkıyorum.
Tabi goy goy yapmayı özledim o ayrı mesele.
![]()
Burcunun duruşu hakikaten birçok şarkıcıya örnek olacak bir nitelikte,kimsenin arkasından konuşmuyor,ortalığı karıştırmıyor bazı şarkıcılar gibi,ayrıca kendi tarzında da başarılı aslında ama kıymeti bilinmiyor
Hakikaten buna rağmen birçok Aleyna konusu açıyordum bunu niye yapıyordum bende bilmiyorum![]()
Aaa evet sen doğrusunu yaptın @MEnes @eskici de senle aynı kafada olduğundan bulaşmıyayım diyorElbise de Katy'nin bir klibinden arak çıkmışAllahım kadın duramıyor yerinde
Bende bu elbise bir yerden tanıdık geliyor diyorum
Saçlar desen zaten Katy'nin Dark Horse adlı klibinde kinin aynısıBirisi durdursun şu kadını
Gaga'yı kullandı şimdi sıra katy'de yeter
![]()
![]()
Derya ne diyorsa haklıdıraçıklamada mantık hatası var
twitterda şurda burda şarkıyı yerden yere vuruyorlarsa çok izlenmesi lazım reklam reklamdır bu kadar kötüledikleri ne acaba diye insanlar birer kez en azından tıklardı otomatik izlenme oranı artardı? artmadığına göre demekki açıklama fiyaskoama bu açıklamanın asıl amacı yine dikkatleri şarkıya toplamak başka bişey değil
![]()
Bende yardımcı oldum Derya'ya malum çok rezil oldu belki ters teperde bir-iki izlenir videosu diye şey ettimaçıklamada mantık hatası var
![]()
Valla bende görür görmez Katty den çalmış dedimElbise de Katy'nin bir klibinden arak çıkmışAllahım kadın duramıyor yerinde
Saçlar desen zaten Katy'nin Dark Horse adlı klibinde kinin aynısıBirisi durdursun şu kadını
![]()
![]()
taylorumdan araklasaydı izlenme rekoru kırardı yanlış yerden çalmış demekkiElbise de Katy'nin bir klibinden arak çıkmışAllahım kadın duramıyor yerinde
![]()
![]()
direk çalıntı diyoruz birde bahanemi uyduracağız şimdi bu hırsızlığaÇalıntı değil esinlenme diyoruz biz buna![]()
![]()
istemsiz bende tıkladım
Çalıntı falan yoktaylorumdan araklasaydı izlenme rekoru kırardı yanlış yerden çalmış demekki
direk çalıntı diyoruz birde bahanemi uyduracağız şimdi bu hırsızlığa
istemsiz bende tıkladım
dedikleri kadar varmış yani berbat![]()
Kaliteli müzikleri zaten anlamıyor herkes Aleynaya bin çeker BurcuAaa evet sen doğrusunu yaptın @MEnes @eskici de senle aynı kafada olduğundan bulaşmıyayım diyorKuş gibi kafese girmek istemiyorsunuz
![]()
![]()
@Harunnn60 Bende izlerken aklıma ilk Dark Horse geldi ama sen lunapark sahneleri falanda gösterdin hemen hemen her karesinde Katy izleri vardı klipte ama prim alamadı![]()
![]()
@turkuazz Burcunun son şarkısı çok güzeldi bence , youtube ergenleri dinlemesin bizlere kaliteli müzik çıkarmaya devam etsin yeter
artık matrix konusunda o kadar fransız değilim @Tolstoyevski nin ısrarları sonucu matrixle tanışmış olduk ama bu dizi hakkında en ufak bir fikrim yok
unutkanlıkla alakası yok unutkanlık olsa beren saatin dizilerini unuturdumoysaki beroşun sanat hayatına adım atışından günümüze kadar aldığı nefesten bile haberim var
![]()
taylorumdan araklasaydı izlenme rekoru kırardı yanlış yerden çalmış demekki
direk çalıntı diyoruz birde bahanemi uyduracağız şimdi bu hırsızlığa
istemsiz bende tıkladım
dedikleri kadar varmış yani berbat![]()
Sapık destere bile eleştiriyor be söze gerek yok başka bence @eskiciÇalıntı falan yok![]()
Hahahah Aaa malesef Tilki Kızı oda seviyor 😕😕😕
O yüzden onun eleştirisine kulak asmıyorumHahahah Aaa malesef Tilki Kızı oda seviyor 😕😕😕
Aaa hayır olaya şöyle bak sapık adam bile bir kadını beğenmiyorsa onun ecünnü olduğu kanıtlanmıştırO yüzden onun eleştirisine kulak asmıyorum![]()
![]()
O zaman Aleyna ecünnü değil ben burdan bu sonucu çıkarıyorumAaa hayır olaya şöyle bak sapık adam bile bir kadını beğenmiyorsa onun ecünnü olduğu kanıtlanmıştır![]()
![]()
![]()
Ona göre öyleO zaman Aleyna ecünnü değil ben burdan bu sonucu çıkarıyorum![]()
![]()