Derya Uluğ Küplere Bindi

inşallah kim uğraşıyorsa yakalanır ve cezasını çeker

Biz seni BET'e almış mıydık? O kadar çok başvuru var ki kimin üyemiz olduğunu karıştırıyorum.)) Ayrıca olmamış ve güldürdün arasında kaldım, düşünmem lazım.))
Yok ben kalıcı üyeniz değilim, böyle ara ara destek veriyorum sadece :A Bu arada olmamış ile güldürdün arasında kalmana da onore oldum, @eskici bak gördün mü soğuk esprilerimde bile belli bir kaliteye sahibim ben :A

@MEnes Konu yüzünden emekli oldu :A Bir de 5 konu açma kotası olduğu halde sıkıntıya geldi bıraktı sırf konu yüzünden :F

Biz 20 konuyla uğraşıyoruz bir de 30 a çıkacak Atacan gelince :F İnsanın özgürlüğünü biraz kısıtlıyor gibi hissediyor evet :A :A :A
E yani bir de onunla mı uğraşacam. Bak emekliyken ne güzel öyle bir dert yok. :A Şu kadar mesaj yaz şu kadar konu aç kim uğraşacak. :A Giriyorum tek tük mesajımı yazıp çıkıyorum. :A Tabi goy goy yapmayı özledim o ayrı mesele. :A

Katy Perry yapmıştır Ama insaflı davranıp telif atmamış :A :A :A @Harunnn60

Aaa evet Burcu Güneş fanı olduğum bir kadın şarkıcıdır değeri bilinmiyor ama olsun açık seçik işlere bulaşmadan edebiyle şarkısını söylüyor sadece kişiliğide 10 numara Musti gibi :A :A :A @turkuazz
Burcunun duruşu hakikaten birçok şarkıcıya örnek olacak bir nitelikte,kimsenin arkasından konuşmuyor,ortalığı karıştırmıyor bazı şarkıcılar gibi,ayrıca kendi tarzında da başarılı aslında ama kıymeti bilinmiyor:)

Tilki Kız avlama kulubunde olmasına rağmen bir ara @turkuazz çok açıyordu onun konusunu ama çok şükür bıraktı :A :A :A
Hakikaten buna rağmen birçok Aleyna konusu açıyordum bunu niye yapıyordum bende bilmiyorum:A

Neden konu dışı? :A

Şuan kaç izlenmede ki :A Kerimcana yalakalansın clüplerde çalar belki de yeniden yükselişe geçer :A Çıkış şarkısı onun sayesinde olmuştu malasef.

Neyse böyle kabul edelim :A Birşey yapmıştır dedik ama vazgeçtik @Çiğdem- ecünnü diye Derya'ya hain tuzaklar kurmuş :A :A

Bu şarkısıda tutmayınca :A :A :A

Katy Perry ve Gaga taklitleri ise yaramadı şimdi sırada Rihanna Shakira falan var
:A :A :A @sokak sanati

açıklamada mantık hatası var :)
twitterda şurda burda şarkıyı yerden yere vuruyorlarsa çok izlenmesi lazım reklam reklamdır bu kadar kötüledikleri ne acaba diye insanlar birer kez en azından tıklardı otomatik izlenme oranı artardı? artmadığına göre demekki açıklama fiyasko :) ama bu açıklamanın asıl amacı yine dikkatleri şarkıya toplamak başka bişey değil :)

Yok ben kalıcı üyeniz değilim, böyle ara ara destek veriyorum sadece :A Bu arada olmamış ile güldürdün arasında kalmana da onore oldum, @eskici bak gördün mü soğuk esprilerimde bile belli bir kaliteye sahibim ben :A

Elbise de Katy'nin bir klibinden arak çıkmış :A Allahım kadın duramıyor yerinde :A Bende bu elbise bir yerden tanıdık geliyor diyorum :A

Saçlar desen zaten Katy'nin Dark Horse adlı klibinde kinin aynısı :A Birisi durdursun şu kadını :F Gaga'yı kullandı şimdi sıra katy'de yeter :F
1847801_3_1518787633W9jmS.jpg
1847801_2_15187876331lmlM.jpg

E yani bir de onunla mı uğraşacam. Bak emekliyken ne güzel öyle bir dert yok. :A Şu kadar mesaj yaz şu kadar konu aç kim uğraşacak. :A Giriyorum tek tük mesajımı yazıp çıkıyorum. :A Tabi goy goy yapmayı özledim o ayrı mesele. :A

Burcunun duruşu hakikaten birçok şarkıcıya örnek olacak bir nitelikte,kimsenin arkasından konuşmuyor,ortalığı karıştırmıyor bazı şarkıcılar gibi,ayrıca kendi tarzında da başarılı aslında ama kıymeti bilinmiyor:)

Hakikaten buna rağmen birçok Aleyna konusu açıyordum bunu niye yapıyordum bende bilmiyorum:A

Elbise de Katy'nin bir klibinden arak çıkmış :A Allahım kadın duramıyor yerinde :A Bende bu elbise bir yerden tanıdık geliyor diyorum :A

Saçlar desen zaten Katy'nin Dark Horse adlı klibinde kinin aynısı :A Birisi durdursun şu kadını :F Gaga'yı kullandı şimdi sıra katy'de yeter :F
Aaa evet sen doğrusunu yaptın @MEnes @eskici de senle aynı kafada olduğundan bulaşmıyayım diyor :F Kuş gibi kafese girmek istemiyorsunuz :A :A :A

@Harunnn60 Bende izlerken aklıma ilk Dark Horse geldi ama sen lunapark sahneleri falanda gösterdin hemen hemen her karesinde Katy izleri vardı klipte ama prim alamadı :F :F :F

@turkuazz Burcunun son şarkısı çok güzeldi bence , youtube ergenleri dinlemesin bizlere kaliteli müzik çıkarmaya devam etsin yeter:bhr::bhr::bhr:

twitterda şurda burda şarkıyı yerden yere vuruyorlarsa çok izlenmesi lazım reklam reklamdır bu kadar kötüledikleri ne acaba diye insanlar birer kez en azından tıklardı otomatik izlenme oranı artardı? artmadığına göre demekki açıklama fiyasko :) ama bu açıklamanın asıl amacı yine dikkatleri şarkıya toplamak başka bişey değil :)
Derya ne diyorsa haklıdır :A

Bende yardımcı oldum Derya'ya malum çok rezil oldu belki ters teperde bir-iki izlenir videosu diye şey ettim :A :A

Valla bende görür görmez Katty den çalmış dedim :F
Hadi gelsin bunu da inkar etsin Derya :A :A @Çiğdem- @eskici

taylorumdan araklasaydı izlenme rekoru kırardı yanlış yerden çalmış demekki :)

Çalıntı değil esinlenme diyoruz biz buna :A :F
direk çalıntı diyoruz birde bahanemi uyduracağız şimdi bu hırsızlığa :)

Bende yardımcı oldum Derya'ya malum çok rezil oldu belki ters teperde bir-iki izlenir videosu diye şey ettim :A :A

Valla bende görür görmez Katty den çalmış dedim :F
Hadi gelsin bunu da inkar etsin Derya :A :A @Çiğdem- @eskici
istemsiz bende tıkladım :)
dedikleri kadar varmış yani berbat :)

Çalıntı falan yok:A

Aaa evet sen doğrusunu yaptın @MEnes @eskici de senle aynı kafada olduğundan bulaşmıyayım diyor :F Kuş gibi kafese girmek istemiyorsunuz :A :A :A

@Harunnn60 Bende izlerken aklıma ilk Dark Horse geldi ama sen lunapark sahneleri falanda gösterdin hemen hemen her karesinde Katy izleri vardı klipte ama prim alamadı :F :F :F

@turkuazz Burcunun son şarkısı çok güzeldi bence , youtube ergenleri dinlemesin bizlere kaliteli müzik çıkarmaya devam etsin yeter:bhr::bhr::bhr:
Kaliteli müzikleri zaten anlamıyor herkes Aleynaya bin çeker Burcu:bhr:

artık matrix konusunda o kadar fransız değilim @Tolstoyevski nin ısrarları sonucu matrixle tanışmış olduk ama bu dizi hakkında en ufak bir fikrim yok :)

unutkanlıkla alakası yok unutkanlık olsa beren saatin dizilerini unuturdum:) oysaki beroşun sanat hayatına adım atışından günümüze kadar aldığı nefesten bile haberim var :)

Çalıntı falan yok:A
Sapık destere bile eleştiriyor be söze gerek yok başka bence @eskici :A :A :A