Yapabilirim ama biz yönetimde lazımız bir Tilki Kız için kendimizi yakmayalım şimdi ayollMod olarak o da sana düşüyor sil hemen açılan konuları![]()
![]()
Yapabilirim ama biz yönetimde lazımız bir Tilki Kız için kendimizi yakmayalım şimdi ayollMod olarak o da sana düşüyor sil hemen açılan konuları![]()
![]()
Sana kim bir şey yapabilir ki ayoll senin oklavan varYapabilirim ama biz yönetimde lazımız bir Tilki Kız için kendimizi yakmayalım şimdi ayoll![]()
![]()
![]()
Hahah oda doğruSana kim bir şey yapabilir ki ayoll senin oklavan var![]()
![]()
İşin kolayını da bulmuşsun daha ne olsun senden korkulur vallaHahah oda doğru
Çaktırmadan yapabilirim konuyu yalanlanmış olarak görmüştüm yada daha önce forumda açıldı biliyordum bahaneleri ile silebilirim![]()
![]()
![]()
Tilki Kız avlama kulubunde olmasına rağmen bir ara @turkuazz çok açıyordu onun konusunu ama çok şükür bıraktıİşin kolayını da bulmuşsun daha ne olsun senden korkulur valla![]()
![]()
İşte bunu yapmamamız lazım kendi içimizde birlik olmamız lazımTilki Kız avlama kulubunde olmasına rağmen bir ara @turkuazz çok açıyordu onun konusunu ama çok şükür bıraktı![]()
![]()
![]()
Mart ayında kota için konu açmak gerekiyor bu ayı da atlattıkİşte bunu yapmamamız lazım kendi içimizde birlik olmamız lazım![]()
![]()
Ne kotası ayoll kotalı mı çalışıyorsunuz sizMart ayında kota için konu açmak gerekiyor bu ayı da atlattık
Tilki Kızın kötü haberlerinden biraz bakayım kötüleriz bol bol![]()
![]()
![]()
Aylık 20 konu açmak gerekiyor biz ciddi bir kurumuzNe kotası ayoll kotalı mı çalışıyorsunuz siz![]()
![]()
Ben senin konu açtığını görmüyorum hiç yoksa enler konularıyla mı dolduruyorsun kotayıAylık 20 konu açmak gerekiyor biz ciddi bir kurumuz![]()
![]()
![]()
Aaa yok aralık ve Ocağı baya yüksek sayılarla tamamladım bu Şubatı da kotayı erken geçtikten sonra daha sıkmadım kendimiBen senin konu açtığını görmüyorum hiç yoksa enler konularıyla mı dolduruyorsun kotayı![]()
![]()
Sizin işiniz de zor valla yönetici olmak istemememin tek sebebi bu konu açma olayı yoksa yönetici olmak isterdim aslındaAaa yok aralık ve Ocağı baya yüksek sayılarla tamamladım bu Şubatı da kotayı erken geçtikten sonra daha sıkmadım kendimi![]()
![]()
![]()
@MEnes Konu yüzünden emekli olduSizin işiniz de zor valla yönetici olmak istemememin tek sebebi bu konu açma olayı yoksa yönetici olmak isterdim aslında![]()
![]()
Kişi sayısı arttıkça kotada mı artıyor@MEnes Konu yüzünden emekli olduBir de 5 konu açma kotası olduğu halde sıkıntıya geldi bıraktı sırf konu yüzünden
Biz 20 konuyla uğraşıyoruz bir de 30 a çıkacak Atacan gelinceİnsanın özgürlüğünü biraz kısıtlıyor gibi hissediyor evet
![]()
![]()
![]()
Başta onlarda da 20-30 muş ama sonra 5 e düşürmüşler sitem gelince ama bizle birlikte yine normal sayılarına döndüKişi sayısı arttıkça kotada mı artıyor![]()
![]()
Bence 10 yapın onu en ideali o zaten bazı kişiler haftalık 50-60 konu açıyor sizin yerinize de açmış olurlar işteBaşta onlarda da 20-30 muş ama sonra 5 e düşürmüşler sitem gelince ama bizle birlikte yine normal sayılarına döndüİpi sıkı tutuyoruz
![]()
![]()
![]()
Azalması yerine 30 a çıkacak zaten başta da öyleydi alışalım diye 20 e indi şimdirikBence 10 yapın onu en ideali o zaten bazı kişiler haftalık 50-60 konu açıyor sizin yerinize de açmış olurlar işte![]()
![]()
Kesinlikle gelemem en iyisi rahat takılmakAzalması yerine 30 a çıkacak zaten başta da öyleydi alışalım diye 20 e indi şimdirik
Sen serbest takılmaya devam et cnm öyle sıkı yönetime gelemezsin sen![]()
![]()
![]()
Bende hiç 4 yıl boyunca yöneticlik yönünden bir isteğim başvurum olmadı ama forumun yarışmalar hariç kendi büyük etkinliklerinden 3-4 tane etkinlik sunarkan buldum kendimi ve yönetici değilim . Forumda yöneticimi kalmamıs denilebilir favori üye olarak kalmam yürütmem etik durmuyordu hem son demlerimide katkı verelek geçireyim diye 4.yılımda oldum yöneticiKesinlikle gelemem en iyisi rahat takılmak![]()
![]()
Deryacım haklı![]()