Derya Uluğ Küplere Bindi

Aaa yok aralık ve Ocağı baya yüksek sayılarla tamamladım bu Şubatı da kotayı erken geçtikten sonra daha sıkmadım kendimi :A :A :A
Sizin işiniz de zor valla yönetici olmak istemememin tek sebebi bu konu açma olayı yoksa yönetici olmak isterdim aslında :A :A

Sizin işiniz de zor valla yönetici olmak istemememin tek sebebi bu konu açma olayı yoksa yönetici olmak isterdim aslında :A :A
@MEnes Konu yüzünden emekli oldu :A Bir de 5 konu açma kotası olduğu halde sıkıntıya geldi bıraktı sırf konu yüzünden :F

Biz 20 konuyla uğraşıyoruz bir de 30 a çıkacak Atacan gelince :F İnsanın özgürlüğünü biraz kısıtlıyor gibi hissediyor evet :A :A :A

@MEnes Konu yüzünden emekli oldu :A Bir de 5 konu açma kotası olduğu halde sıkıntıya geldi bıraktı sırf konu yüzünden :F

Biz 20 konuyla uğraşıyoruz bir de 30 a çıkacak Atacan gelince :F İnsanın özgürlüğünü biraz kısıtlıyor gibi hissediyor evet :A :A :A
Kişi sayısı arttıkça kotada mı artıyor :A :A

Başta onlarda da 20-30 muş ama sonra 5 e düşürmüşler sitem gelince ama bizle birlikte yine normal sayılarına döndü :F İpi sıkı tutuyoruz :A :A :A
Bence 10 yapın onu en ideali o zaten bazı kişiler haftalık 50-60 konu açıyor sizin yerinize de açmış olurlar işte :A :A

Bence 10 yapın onu en ideali o zaten bazı kişiler haftalık 50-60 konu açıyor sizin yerinize de açmış olurlar işte :A :A
Azalması yerine 30 a çıkacak zaten başta da öyleydi alışalım diye 20 e indi şimdirik :A

Sen serbest takılmaya devam et cnm öyle sıkı yönetime gelemezsin sen :A :A :A

Kesinlikle gelemem en iyisi rahat takılmak :A :A
Bende hiç 4 yıl boyunca yöneticlik yönünden bir isteğim başvurum olmadı ama forumun yarışmalar hariç kendi büyük etkinliklerinden 3-4 tane etkinlik sunarkan buldum kendimi ve yönetici değilim . Forumda yöneticimi kalmamıs denilebilir favori üye olarak kalmam yürütmem etik durmuyordu hem son demlerimide katkı verelek geçireyim diye 4.yılımda oldum yönetici :A :A :A

xWrZYU.jpg

Birileri hain planlar peşinde yine:A :A

@eskici @Dosi @Çiğdem- @vadikızı @destere @Forumdash @xemrexxx @cookies

açıklamada mantık hatası var :)
twitterda şurda burda şarkıyı yerden yere vuruyorlarsa çok izlenmesi lazım reklam reklamdır bu kadar kötüledikleri ne acaba diye insanlar birer kez en azından tıklardı otomatik izlenme oranı artardı? artmadığına göre demekki açıklama fiyasko :) ama bu açıklamanın asıl amacı yine dikkatleri şarkıya toplamak başka bişey değil :)