Ben çok beğenmiştim şarkıyı valla dinliyorum da hep
![]()
Kesin bu perdenin arkasında da @xemrexxx varDeryacım haklı![]()
Ben bu alandan başka bir alan bilmiyorum forumun yabancısıyım daNeden konu dışı?![]()
Bence de çelme takmış ecünnüye
Magazin bölümüne uygun bir yorumla haber niteliği taşıyabilirdi konu böyle absürd durmuş.Ben bu alandan başka bir alan bilmiyorum forumun yabancısıyım da![]()
![]()
Sevmiyordu kesin o yapmıştır
Zaten ciddi magazin haberlerini sevmemMagazin bölümüne uygun bir yorumla haber niteliği taşıyabilirdi konu böyle absürd durmuş.![]()
Müzik bölümü dicektim.Zaten ciddi magazin haberlerini sevmemAbsürt konular iyi durur
![]()
@Çiğdem- den herşey beklenirSevmiyordu kesin o yapmıştır![]()
![]()
Dursun işte durduğu yerdeMüzik bölümü dicektim.![]()
Daha başlığı görür görmez klip ile alakalı olduğunu tahmin ettim ve bencede Derya haklı, haydi dağılalımDeryacım haklı![]()
Amaaan senle uğraşamam gidim Handemi dinlim.Dursun işte durduğu yerdeBöyle hem müzik ile ilgili haber veriyoruz hemde içeriğe gireni güldürüyoruz
![]()
![]()
Aynen kanka haklısın@Çiğdem- den herşey beklenirBizim bile ayağımızı kaydırmayı planlıyordu
Ama biz onun hayallerini kaydırdık
![]()
Haklı tabii ki de küçük yazıda birileri kliple uğraşıyor falan demişDaha başlığı görür görmez klip ile alakalı olduğunu tahmin ettim ve bencede Derya haklı, haydi dağılalım
Bu arada küçük yazıyı okumaya üşendim ama haklıdır kesin![]()
Derya nerden haklı millet belki beğenmediDaha başlığı görür görmez klip ile alakalı olduğunu tahmin ettim ve bencede Derya haklı, haydi dağılalım
Bu arada küçük yazıyı okumaya üşendim ama haklıdır kesin![]()
Anlamadım ablabirilerininin kellesinimi aldı acaba ne yaptı
Sen canın sıkıldıkça hande dinleAmaaan senle uğraşamam gidim Handemi dinlim.![]()
Sende yine bildirim error vermeye başladı galiba :SDerya nerden haklı millet belki beğenmediMisal ben Canavar parçası gibi iddialı bulmadım
Hemen birilerine suç atmaya bakın zaten hep böyle insanlar, hatayı kendilerinde aramazlar
Anlamadım ablaYine jetonum 5 köşe galiba
Sen canın sıkıldıkça hande dinlebenle uğraşarak vakit kaybetme bile
![]()