Derya Uluğ Küplere Bindi

Şarkıyı beğenmeyebilirler ama böyle bir şey yapmaya hakları yok. Sonuçta ortada bir emek var. Ayrıca şarkı abartıldığı kadar da kötü değil. Şuanki çoğu şarkıdan iyi.

Küplere binmek Derya hanımda sinir yapmış anladığım kadarıyla, kendisine biraz da karelere binmeyi tavsiye ediyorum belki iyi gelir :A @Dosi @eskici tutar mı bu, gelir mi aradığım olmamışlar acaba? :A
Tutar tutar ben de biraz yardımcı olayım sana :A :A @S.G.A.T. @Sherlock @Billy Kane @DarkLegenD arkadaş olmamış istiyormuş :A :F

O kimi seviyor merak ediyorum :A Tilki kızı taşa tutuyor ,Derya'ya hain tuzaklar kuruyor :A Biri @Çiğdem- i durdursun :A :A @eskici @Forumdash @MasacRE- @S.G.A.T. @xemrexxx
Onun sevdiği kimse yok:A :A

Evet kaçırdın baya :S
Neyse İsveç'te 1 hafta 11 gündür deyip seni @pompy nin şakasıyla başbaşa bırakıyorum :F
Ekli dosyayı görüntüle 58571
@vadikızı @eskici @Tolstoyevski @turkuazz @xemrexxx @cookies

inşallah :A o konu ile ilgili bir analiz yapacam haftaya :A
@pompy reyiz biliyor bu işi :A :A

Küplere binmek Derya hanımda sinir yapmış anladığım kadarıyla, kendisine biraz da karelere binmeyi tavsiye ediyorum belki iyi gelir :A @Dosi @eskici tutar mı bu, gelir mi aradığım olmamışlar acaba? :A
Biz seni BET'e almış mıydık? O kadar çok başvuru var ki kimin üyemiz olduğunu karıştırıyorum.)) Ayrıca olmamış ve güldürdün arasında kaldım, düşünmem lazım.))

@Çiğdem- vardır bunun arkasında :A :A

Sevmiyordu kesin o yapmıştır :A :A

:F:FBurcu Güneşi seviyor Çiğdem hayranıdır onun

Allah Allah yanlışlık olmasın @Çiğdem- kadın sanatçı seviyor 😱😱 başımıza göktaşı falan düşer animallah :A
Katy Perry yapmıştır Ama insaflı davranıp telif atmamış :A :A :A @Harunnn60

Aaa evet Burcu Güneş fanı olduğum bir kadın şarkıcıdır değeri bilinmiyor ama olsun açık seçik işlere bulaşmadan edebiyle şarkısını söylüyor sadece kişiliğide 10 numara Musti gibi :A :A :A @turkuazz

Aaa evet Burcu Güneş fanı olduğum bir kadın şarkıcıdır değeri bilinmiyor ama olsun açık seçik işlere bulaşmadan edebiyle şarkısını söylüyor sadece kişiliğide 10 numara Musti gibi :A :A :A @turkuazz
Evet Burcu Güneş gerçekten doğru bir çizgide ilerliyor :)

Bende öyle düşünmüştüm de o yorumumu sildim :A Derya daha fazla rencide olmasın diye :A

Sen sevdiğin için değeri bilinmiyordur belki :A :A

Evet Burcu Güneş gerçekten doğru bir çizgide ilerliyor :)

Bende öyle düşünmüştüm de o yorumumu sildim :A Derya daha fazla rencide olmasın diye :A

Sen sevdiğin için değeri bilinmiyordur belki :A :A
Aaa evet daha doğrusu kişilikli insana türkiyede ekmek yok Tilki Kız şarkılarıyla ünlü olmadı kimse kimseyi kandırmasın ayoll :A Konuyuda ona bağlamış olduk :Z:Z:Z