Neden üzülmüyorsunPazartesi gelse hemen de gitsek ama Trabzon yenerse onada üzülmem iki türlüde seviniyoruz aslında![]()
![]()
![]()
Neden üzülmüyorsunPazartesi gelse hemen de gitsek ama Trabzon yenerse onada üzülmem iki türlüde seviniyoruz aslında![]()
![]()
![]()
Karadenizliyiz sonuctaNeden üzülmüyorsun![]()
![]()
Her türlü rahatsın yani üzülmek yokKaradenizliyiz sonuctaBeşiktaşdan sonra Trabzon Giresun ve Görele spor o takımlalarıda tutmuş oluyoruz bir bakıma
![]()
![]()
![]()
Karadeniz takımına yenilirse üzülmemHer türlü rahatsın yani üzülmek yok![]()
![]()
Trabzon'da yaşasaydın Beşiktaşlı olamazsın benceKaradeniz takımına yenilirse üzülmem
Ama Karadenizli olarak Trabzon değilde Beşiktaşa nerden sarmışız anlamadım çünkü bizim sürale hepsi Beşiktaşlı başka takımı tutan yok![]()
![]()
![]()
Giresunlu olmamızdan galiba evetTrabzon'da yaşasaydın Beşiktaşlı olamazsın bence![]()
![]()
Güçlü takımları sevmem diyorsun yaniGiresunlu olmamızdan galiba evet![]()
.A
Gerçi bana soran olmadı kı ayoll doğan bebeği Beşiktaşlı yapıyorlar boşuna süralemizde başka takım tutan yok işin sırrı orada biraz da![]()
.F
Ama Fener ve Galatasarayı ben zaten tutmazdım tarzım değil![]()
En güçlüsünü tutuyoruz her yıl şampiyon olan başka takım var mıGüçlü takımları sevmem diyorsun yani![]()
![]()
Her yıl demekten vazgeçsen diyorum artıkEn güçlüsünü tutuyoruz her yıl şampiyon olan başka takım var mı![]()
![]()
![]()
Bu yılda olursa her yıl oluyor 3 sene az mı ayoll seneye de olacak zatenHer yıl demekten vazgeçsen diyorum artık![]()
![]()
Bu yıl olamayacak belki nerden biliyorsunBu yılda olursa her yıl oluyor 3 sene az mı ayoll seneye de olacak zaten![]()
![]()
![]()
Olacak başka kim olacak Aaa biz olamazsak siz olursunuz bu yıl tahminim iki yön de onuda belirteyim dün dedğim gibiBu yıl olamayacak belki nerden biliyorsun![]()
![]()
Galatasaray ve Başakşehir de olabilirOlacak başka kim olacak Aaa biz olamazsak siz olursunuz bu yıl tahminim iki yön de onuda belirteyim dün dedğim gibi![]()
![]()
![]()
Her hangi bir türk takımının Galatasaray’dan daha başarılı olduğu sohbeti açıldığında genellikle konuyu ciddiye alamıyorum.
ben niye uğraşıyorum ya açsınlar viki’den baksınlar.@S.G.A.T. Sen anlat arkadaşlara Galatasaray'ın başarılarını, ben uğraşamam say say bitmez çünkü![]()