Güç dengesine göre ayoll bu Başakşehir nedir ilk defa forumda duydum gördümTabloya göre Galatasaray daha önde ama şu anlık neye göre yaptın bu analizi acaba![]()
![]()
Bu işler isime bakmıyor ama Başakşehir bile şampiyon olabilirGüç dengesine göre ayoll bu Başakşehir nedir ilk defa forumda duydum gördümGlatasarayda isim güç olarak Beşiiktaş ve Fener den sonra geliyor ,Fenerede gıcığım ama doğrusu öyle
![]()
![]()
![]()
Başakşehir adını ilk duyduğumda Fenerbahçeden mi bahsediyorsun demiştim Bully aBu işler isime bakmıyor ama Başakşehir bile şampiyon olabilir![]()
![]()
Senin analizlere göre Beşiktaş her çıktığı maçı kazanması lazım ama kazanamıyor onu ne yapacağızBaşakşehir adını ilk duyduğumda Fenerbahçeden mi bahsediyorsun demiştim Bully a
![]()
![]()
Sen benim analizime güven bence![]()
![]()
![]()
Senin analizlere göre Beşiktaş her çıktığı maçı kazanması lazım ama kazanamıyor onu ne yapacağız![]()
![]()
Aaa ne bileyim ayoll @pompy gösterdi puan durumu diye
Her yıl aynı takım şampiyon olmazAaa ne bileyim ayoll @pompy gösterdi puan durumu diyeBeşiktaşımız her yıl şampiyon oluyor bu yılda olur diye gördüm
![]()
![]()
![]()
OlacazHer yıl aynı takım şampiyon olmaz![]()
![]()
Trabzon'da başka bir takımı desteklemenize izin veriyorlar mıOlacazPazartesi Trabzona geliyorlar yaz ayında Caner ile foto çektirmiştik İstanbulda , Şimdi de takım olarak Beşiktaşımızı motive edecez destekleyecez, qurezmamı görecem yine
@S.G.A.T.
Hhaha Aaa çaktırmadan Trabzon beremi takıp kamufre oluyoruzTrabzon'da başka bir takımı desteklemenize izin veriyorlar mı![]()
![]()
Maksat sadece Beşiktaş'ı görmek yani destekleyemiyorsunuzHhaha Aaa çaktırmadan Trabzon beremi takıp kamufre oluyoruz![]()
![]()
![]()
Kız, Galatasaray'a 3. büyük deyip duruyor sen de diyorsun ki anlıyor futboldan az çok
Kız, Galatasaray'a 3. büyük deyip duruyor sen de diyorsun ki anlıyor futboldan az çokSen tepemize çıkardın bu @Çiğdem- i
![]()
Aaa Trabzon tribinunde oturuyoruz yanı Beşiktaşın içerde ki adamı gibi sokuluyoruz Trabzonun içineMaksat sadece Beşiktaş'ı görmek yani destekleyemiyorsunuz![]()
![]()
Beşiktaş geçen yıllarda gol attığında bir sevinç çığlığı kaçırdım öndeki adamlar baktı dönüp ama sonra normal devam ettilerAjan gibi takılıyorsunuz yani![]()
![]()
Ahahahahah böyle şeyler yapma Trabzonlular tehlikelidir ne yapacakları belli olmaz bir daha sokmazlar seni maçlaraBeşiktaş geçen yıllarda gol attığında bir sevinç çığlığı kaçırdım öndeki adamlar baktı dönüp ama sonra normal devam ettiler![]()
![]()
![]()
Hahahah erkek olsa döverlerdi galibaAhahahahah böyle şeyler yapma Trabzonlular tehlikelidir ne yapacakları belli olmaz bir daha sokmazlar seni maçlara![]()
![]()
Şanslısın işte ne güzel ama yine de dikkat etHahahah erkek olsa döverlerdi galibaAma bizim halkımız centilmen
![]()
![]()
![]()
Pazartesi gelse hemen de gitsek ama Trabzon yenerse onada üzülmem iki türlüde seviniyoruz aslındaŞanslısın işte ne güzel ama yine de dikkat et![]()
![]()