Yorumlarını okuyorum ama fener karşıtı olduğunu da biliyorum her türlü seni yanlış anlarım çünkü fener karisitirisin ama yorumlarını takip etmeyi de seviyorumMourinho rakip yerine kendi takımını uyuttu. Dürtükleyin onu kendine gelsin yoksa turu verecek.
Yorumu yanlış kişi için anlamışsın.![]()
Çok gıcık landimAdam yerde sakatlık yaşıyor, bunlar tribünden şişe fırlatıyorlar adamın kafasına. @The_Erinch abinin dediği gibi çok çirkefler.
📌 Tribünlerde iki takım taraftarları arasında çıkan arbede sonucu olaylar yaşanıyor.
📌 İsviçreli orta hakem maçı durdurdu.
📌 Hakemler ve iki takımın futbolcuları soyunma odasına gittiler.
📌 Maça ara verildi.
📌 Gelen bilgilere göre ev sahibi Anderlecht taraftarının olduğu maraton tribününde Fenerbahçeli taraftara ırkçı bir saldırı gerçekleştirildi.
📌 Stattaki bilboard'tan yapılan yazılı açıklamaya göre olayların sona ermesi halinde hakemlerin ve futbolcuların 5 dakika içinde sahaya döneceği, olayların devam etmesi halinde ise maçın tatil edilip ertelenebileceği belirtildi.
Olayların görüntüsü var mı?
Yunan takımı daha kolay olurRanger's mı Yoksa Olympikos mu İstersniz?
@RüzgarGülü @xdragxx @Yakamoz-Asi @bazinga @mesmeso @DarkLegenD @emreemreu
Geçen seneden dolayı Olympiakos istiyorum ama Rangers de gelse farketmez.Ranger's mı Yoksa Olympikos mu İstersniz?
İkisini de yenecek gücü var. Mourinho'yu tanıyorsam hikayesi olduğu için Oly isteyecektir.Ranger's mı Yoksa Olympikos mu İstersniz?
Oly gelsin geçen senenin rövanşını alalım.Ranger's mı Yoksa Olympikos mu İstersniz?
Rangers ile eşleşeli bi 5-6 saat oluyorOly gelsin geçen senenin rövanşını alalım.![]()