Derya Uluğ Küplere Bindi

Derya nerden haklı millet belki beğenmedi :A Misal ben Canavar parçası gibi iddialı bulmadım :A

Hemen birilerine suç atmaya bakın zaten hep böyle insanlar, hatayı kendilerinde aramazlar :A

Anlamadım abla :A Yine jetonum 5 köşe galiba :A

Sen canın sıkıldıkça hande dinle :A benle uğraşarak vakit kaybetme bile :A

:F:F @xemrexxx muhteşem yüzyıl hayranı biliyosun ordaki padişahlar gibi kelle almasını seviyorda kendisi

Derya takma bizim forum şarkının kıymetini biliyor listemiz de yükselişte :A

Sende yine bildiirm error vermeye başladı galiba :S
ay neyse sana cevabı şarkıyla veriyorum :A
1 haftada 5 milyona yakın.
Iyi bence :D
Ne 1 haftası 11 gün olmuş :A :A Haftalar 11 güne çıktı da haberim mi yok :A

Niye error versin bildirim, bakıyorum işte, yine nereye bakmadım :D

:F:F @xemrexxx muhteşem yüzyıl hayranı biliyosun ordaki padişahlar gibi kelle almasını seviyorda kendisi
Niye kelle alsın abla :A Ben yine anlamadım Derya sitem ediyor , kellem gitti demiyor :F

Niye kelle alsın abla :A Ben yine anlamadım Derya sitem ediyor , kellem gitti demiyor :F

:F:FYahu emre birşey yapmıştır demedinmi senn o yüzden didimmm

Küplere binmek Derya hanımda sinir yapmış anladığım kadarıyla, kendisine biraz da karelere binmeyi tavsiye ediyorum belki iyi gelir :A @Dosi @eskici tutar mı bu, gelir mi aradığım olmamışlar acaba? :A

Evet kaçırdın baya :S
Neyse İsveç'te 1 hafta 11 gündür deyip seni @pompy nin şakasıyla başbaşa bırakıyorum :F
Screenshot_20180226-225900.png

@vadikızı @eskici @Tolstoyevski @turkuazz @xemrexxx @cookies
Küplere binmek Derya hanımda sinir yapmış anladığım kadarıyla, kendisine biraz da karelere binmeyi tavsiye ediyorum belki iyi gelir :A @Dosi @eskici tutar mı bu, gelir mi aradığım olmamışlar acaba? :A
inşallah :A o konu ile ilgili bir analiz yapacam haftaya :A

Allah Allah yanlışlık olmasın @Çiğdem- kadın sanatçı seviyor 😱😱 başımıza göktaşı falan düşer animallah :A

:F:F:FAyy sen bilmiyormuydun sevdiğini yaa

Evet kaçırdın baya :S
Neyse İsveç'te 1 hafta 11 gündür deyip seni @pompy nin şakasıyla başbaşa bırakıyorum :F
Ekli dosyayı görüntüle 58571
@vadikızı @eskici @Tolstoyevski @turkuazz @xemrexxx @cookies

inşallah :A o konu ile ilgili bir analiz yapacam haftaya :A

:kiki::kiki::kiki:Bu ne güzel şakaaa