İnsan ister istemez @Çiğdem- i feminist sanıyor ama kendiisi de bayan olunca şaşırıyorOyyy paşamm benimm yaa kimbilir neler yaptın beyninin inkar etmesi içinn
İnsan ister istemez @Çiğdem- i feminist sanıyor ama kendiisi de bayan olunca şaşırıyorOyyy paşamm benimm yaa kimbilir neler yaptın beyninin inkar etmesi içinn
İnsan ister istemez @Çiğdem- i feminist sanıyor ama kendiisi de bayan olunca şaşırıyor![]()
Bu şarkısıda tutmayınca
Tutar tutar ben de biraz yardımcı olayım sana
Onun sevdiği kimse yok
@pompy reyiz biliyor bu işiEvet kaçırdın baya :S
Neyse İsveç'te 1 hafta 11 gündür deyip seni @pompy nin şakasıyla başbaşa bırakıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 58571
@vadikızı @eskici @Tolstoyevski @turkuazz @xemrexxx @cookies
inşallaho konu ile ilgili bir analiz yapacam haftaya
![]()
Biz seni BET'e almış mıydık? O kadar çok başvuru var ki kimin üyemiz olduğunu karıştırıyorum.)) Ayrıca olmamış ve güldürdün arasında kaldım, düşünmem lazım.))
Sevmiyordu kesin o yapmıştır![]()
![]()
Burcu Güneşi seviyor Çiğdem hayranıdır onun
Katy Perry yapmıştır Ama insaflı davranıp telif atmamışAllah Allah yanlışlık olmasın @Çiğdem- kadın sanatçı seviyor 😱😱 başımıza göktaşı falan düşer animallah![]()
Evet Burcu Güneş gerçekten doğru bir çizgide ilerliyorKaty Perry yapmıştır Ama insaflı davranıp telif atmamış![]()
![]()
@Harunnn60
Aaa evet Burcu Güneş fanı olduğum bir kadın şarkıcıdır değeri bilinmiyor ama olsun açık seçik işlere bulaşmadan edebiyle şarkısını söylüyor sadece kişiliğide 10 numara Musti gibi![]()
![]()
@turkuazz
Bende öyle düşünmüştüm de o yorumumu sildimKaty Perry yapmıştır Ama insaflı davranıp telif atmamış![]()
![]()
@Harunnn60
Aaa evet Burcu Güneş fanı olduğum bir kadın şarkıcıdır değeri bilinmiyor ama olsun açık seçik işlere bulaşmadan edebiyle şarkısını söylüyor sadece kişiliğide 10 numara Musti gibi![]()
![]()
@turkuazz
Sen sevdiğin için değeri bilinmiyordur belkiKaty Perry yapmıştır Ama insaflı davranıp telif atmamış![]()
![]()
@Harunnn60
![]()
@turkuazz
Evet Burcu Güneş gerçekten doğru bir çizgide ilerliyor![]()
Bende öyle düşünmüştüm de o yorumumu sildimDerya daha fazla rencide olmasın diye
![]()
Aaa evet daha doğrusu kişilikli insana türkiyede ekmek yok Tilki Kız şarkılarıyla ünlü olmadı kimse kimseyi kandırmasın ayollSen sevdiğin için değeri bilinmiyordur belki![]()
![]()
Ona bağlamasan şaşardım zatenAaa evet daha doğrusu kişilikli insana türkiyede ekmek yok Tilki Kız şarkılarıyla ünlü olmadı kimse kimseyi kandırmasın ayollKonuyuda ona bağlamış olduk
![]()
Haklısın ama böyle yaparak bu kızın daha çok konuşulmasını sağlıyorsunHaksızmıyım ama cnm![]()
![]()
![]()
Bizden başka doğruları söyleyen yok ki ayoll bırakalımda Tilki Kızımız yapmaz yorumlarıylamı boğulsun forunHaklısın ama böyle yaparak bu kızın daha çok konuşulmasını sağlıyorsun![]()
![]()
Öyle olmasın tabi ama fazla da uğraşmamak lazım biraz unutulsunBizden başka doğruları söyleyen yok ki ayoll bırakalımda Tilki Kızımız yapmaz yorumlarıylamı boğulsun forun![]()
![]()
![]()
Aaa doğru ama her gün konusu açılıyor bunu engellemek lazımÖyle olmasın tabi ama fazla da uğraşmamak lazım biraz unutulsun![]()
![]()
Mod olarak o da sana düşüyor sil hemen açılan konularıAaa doğru ama her gün konusu açılıyor bunu engellemek lazım![]()