değerli okuyucu kitlem gelin kavgalı dövüşlü aşklı entrikalı hikâye anlatçam

yazıyorum:

o akşam eve gittiğimde sakin kafayla düşündüm olayları ve kendimi biraz suçlu bulmadım desem çok yalan olurdu.çocuk en nihayetinde seviyordu o kızı,bense göstere göstere öpüşmüştüm onla.çok mu ileri gitmiştim?bunu öylesine sordum,cevap tabii ki evetti.ama kendimi suçlu hissetmekten başka bişey gelmezdi elimden,en nihayetinde kız beni seçmişti kendi özgür iradesiyle.ben o gün msnde ona bana 1 şans ver dememiştim anlattığım gibi,sadece önyargını yık demiştim.sırf bu yüzden ilerleyen günlerde çok soğuk davrandım berfu'ya.diğer sevgili adayı bana bulaşmadı ama ona karşı suçlu hissetmekten de kurtaramadım kendimi...kız gerçekten bir şeyler hissediyor olmalıydı,onca kaprisime rağmen bırakmadı peşimi.sonraki sene diğer hikâyemdeki kızla tanışana ve muhabbeti ilerletene kadar...

dahada enteresan ve heyecanlı olmaya başladı hikaye devamını bekliyorum

kıza yapmadığımı bırakmamışım şimdi düşünüyorum da.bunların hepsini benden soğusun vicdan azabım gitsin diye yaptım.bir ara işe yarar gibi oldu,ama kız sınıftan çıkmadı o gün hüngür hüngür ağlamış bütün gün.sonraki 4 gün de gelmedi okula.vicdan azabım tavan yaptı.bu süre içinde tabi telefonla arıyorum yok,msne bakıyorum yok (eski msne girdim onun için her şeyi göze alarak).bu sürecin 3. günü otobüsü kaçırmak üzereyim,nasıl koşuyorum otobüsün peşinden...aniden aklıma girdi.onunla ilk tanışmam...montumu fırlatıp atmam...onun tutup bana geri getirmesi...sonraki gün topu auta atışım falan da geldi aklıma,ağlayacak gibi oluyordum...

birini üzmemeye çalışırken diğerini hayattan küstürmüştüm.bunun sınıftan en yakın arkadaşıyla konuştum uzun bir pazarlık sonrası ev adresini aldım.evine gittim.kapıyı annesi açtı.üstümde gömlek belden çıkmış önden 2 düğmesi açık okul üniformasıyla görünce bi afalladı.tabi özenle temizlediği evine kızının pasaklı (!) manitasını (!!) almak istememesi normaldi."ben berfu'nun bir arkadaşıyım" diye tanıttım kendimi.tanıtmaz olaydım.berfu içerden "sağol lan en azından arkadaşınmışım" diye bağırdı.ayakkabıları çıkardım "müsadenizle içeri girmek zorundayım gerçekten önemli bi mesele var" dedim.annesine anlatmış olmalıydı durumu ya da berfu az önce öyle bağırınca çaktı durumu,verdi izin gittim berfu'nun odasına.tam ergen kız odası.pembe post-itler falan var duvarlarda,çok detaylı tasvir yapmayacam çünkü zaten hatırlamıyorum,oraya birkaç kez girdim sadece.orada 18+ hiçbişey de yaşamadım diye abazansavarı da çakayım bu arada.

Son düzenleme:
neyse işte ben bunun odasına girdim bu kalktı ayağa.ters ters bakıyor bana "neden geldin ne yapacaksın ne istiyorsun" dedi."hiç sen olmayınca başkalarına tiplik yapmaktan sıkıldım" dedim.şakadan da anlamıyor kız."çık odamdan git evimden" dedi bana."ehehehe şaka şaka" falan dedim zor ikna ettim kızı."en azından otur bi dinle beni" dedim."ben senin peşindeyken aklın nerdeydi?" dedi bana.kız sapına kadar haklı,ne dese haklı.bunu ona da söyledim."en azından bi dinle,sonra istemiyorsan gitçem" dedim."bak,o gün o otobüse koşarken bana montu verdiğin o gün ilk kez gördüm seni.o günden beri de senin hakkında hiç kötü düşünmedim.seni çok seviyordum,ama...hani o bir süre önce beni reddettikten sonra çıktığın çocuk var ya?onun sana aşık olduğunu biliyordum.ve ona bunu yapmak büyük bir şerefsizlik gibi göründü bana." "e peki beni niye hiç düşünmedin,ya ben napıcaktım?" dedi,gözleri dolmuştu." ne desem bilemedim...benim gözlerim de doldu "bunun olabileceğini düşünemedim" dedim.en son bana dedi ki "tamam boşver o adamı.o çocuğu unut.hiç tanımamış say.sadece bana olan hislerinle hareket etsen napardın?" dedi...

Son düzenleme:
harbiden ne denir ki şimdi buna?biraz ona karşı bir şeyler hissetmeye başlamıştım denebilirdi,ama yanlış şeyler düşünmesini de istemezdim.hayır desem iyice kırılacak üzülecek küsecek...anti parantez iyice duygusallaştım,böyle buraları yazarken tekrar yaşıyorum,özledim berfu'yu da bilgesu'yu da o üst sınıftaki dangalağı bile özledim
neyse,evet dedim buna.evet,senle çıkardım,zaten böyle bi niyetim olmasa gelip sana çıkma teklif etmezdim dedim.biraz yumuşadı,gözyaşlarını sildi.sonra gülümsedi bana ve "ağzıma ****** ama yine de vazgeçemiyorum senden" dedi bana sarılarak.hiç tereddütsüz karşılık verdim.sonra pcyi açtı müzik dinliyoruz ve konuşuyoruz.annesi çay börek falan da getirdi sonra,öyle.ben de anlamsız bir şekilde mutluydum.berfu'nun yüzündeki gülümsemeyi gördükçe daha da mutlu oluyordum,ben de aptal aptal sırıtıyordum onunla bir.bilgesu kimyasını da elektriğini de alıp paralel evrene gidebilirdi tüm sanal aşklarıyla beraber...

mutlu sonla gidiyor sonunda sonra sorun çıkarttı mı bilgesu?

yok çıkarmadı,çoktan bana o gözle bakmayı bırakmıştı.ilk zamanlarda "benim olmadı onun da olmasın" diyerek benim başımı az belaya sokmadı burda da anlattığım gibi,sonra sustu.

türlü sinsilik ve türlü entrikalarla bezenmiş bir hayat bence bunu diziye çevirelim tutar

biraz üzerinde oynasam eklemeler yapsam bişeyler çıkarırım belki.

önce bitsin de sonra bakarım yapmaya çalışırım bişeyler.

bu arada aklıma gelmişken buradaki berfu ve bilgesu'ya ulaşmaya çalışayım.özledim lan

izmir sokaklarında adı bilgesu ve berfu olan kızları arayıp bulmayı düşünüyorum acayip merak ettim