Zey TV Cevapsız Sorular-3.Bölüm Konuğu-Tolstoyevski

İyi geceler, saygılar ve sevgiler hocalarım...

2EDC7493-A66E-4B59-A9F0-49A1252DF082.jpeg

Uyku duamızı da edelim...

@Tolstoyevski @xdragxx

İstanbul'da göremediğin ve görmek istediğin yerler?

Türkiye'de hangi şehri görmek isterdin?

Avrupa'da en merak ettiğin 3 şehir?

Türk yemekleri hariç yediğin başka kültür yemekleri var mı?

Yemek yapmayı biliyormusun?
@Tolstoyevski

• İstanbul'da göremediğin ve görmek istediğin yerler?

Bununla ilgili seneler önce bir liste oluşturmuş hatta forumda da paylaşmıştım... Ayasofya'ya, Dolmabahçe ve Topkapı müzelerine hiç gitmedim. Kız Kulesine hiç gitmedim. Belgrad Ormanlarını da görmek istiyorum ama korkuyorum. :A İlk olarak aklıma gelen bunlardı..

• Türkiye'de hangi şehri görmek isterdin?

Mümkün olsa 80 şehri de görmek isterdim. Hiç gitmediklerim arasından Bayburt, Niğde, Urfa, Edirne ve İzmir öne çıkıyor merak konusunda.

• Avrupa'da en merak ettiğin 3 şehir?

Londra, Berlin, Stockholm. :A

Londra'yı karanlık atmosferinden dolayı merak ediyorum. Berlin'i Almanya'yı ve oradaki ortamı, Türk izlerini görebilmek adına. Stockholm'u ise İskandinavya'yı sevdiğim için havasını solumak adına malum.
  • Türk yemekleri hariç yediğin başka kültür yemekleri var mı?

Farkında olmadan Arap ve Balkan yemekleri de yiyoruz aslında ama onları yerelleşmiş sayarsak... şöyle bir düşündüm de sahiden yok. Pizza, Hamburger gibi fast foodları saymıyorum. Şuşi bile yemedim hiç. :A

• Beğendim
Reactions: Dosi
O zaman sorulara yarın devam ederiz Sabri abi beni de uyku bastırdı @Tolstoyevski hadi ben kaçtım :A
İyi geceler, saygılar ve sevgiler hocalarım...

Ekli dosyayı görüntüle 88049

Uyku duamızı da edelim...

@Tolstoyevski @xdragxx
İyi geceler ve sabahlar cümleten hepinize ben de dinlenme moduna geçeyim. :A

Yarın geç uğrayabilirim belki ama aklınıza geldikçe sorabilirsiniz , birikmiş olması sakınca değil hatta aksine birikmiş olarak cevaplamak daha hızlı ve keyifli oluyor. :A Yani ben de @Dosi gibi birikmiş halde cevaplamayı severim. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
  • İstanbul'da göremediğin ve görmek istediğin yerler?

Bununla ilgili seneler önce bir liste oluşturmuş hatta forumda da paylaşmıştım... Ayasofya'ya, Dolmabahçe ve Topkapı müzelerine hiç gitmedim. Kız Kulesine hiç gitmedim. Belgrad Ormanlarını da görmek istiyorum ama korkuyorum. :A İlk olarak aklıma gelen bunlardı..

• Türkiye'de hangi şehri görmek isterdin?

Mümkün olsa 80 şehri de görmek isterdim. Hiç gitmediklerim arasından Bayburt, Niğde, Urfa, Edirne ve İzmir öne çıkıyor merak konusunda.

• Avrupa'da en merak ettiğin 3 şehir?

Londra, Berlin, Stockholm. :A

Londra'yı karanlık atmosferinden dolayı merak ediyorum. Berlin'i Almanya'yı ve oradaki ortamı, Türk izlerini görebilmek adına. Stockholm'u ise İskandinavya'yı sevdiğim için havasını solumak adına malum.
  • Türk yemekleri hariç yediğin başka kültür yemekleri var mı?

Farkında olmadan Arap ve Balkan yemekleri de yiyoruz aslında ama onları yerelleşmiş sayarsak... şöyle bir düşündüm de sahiden yok. Pizza, Hamburger gibi fast foodları saymıyorum. Şuşi bile yemedim hiç. :A
Neden korkuyorsun Belgrad ormanlarından? 😱

Urfa ve İzmir, benimde ilgi alanım.

Stockholm'u görmedim ben hiç :A çok ters düşüyor bize ama manzara doğası baya iyi şehir.

Ben şuşi yedim :A

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
Başladım da bir türlü tam anlamıyla hızlanamamıştım, bu sefer hızımı aldım. Yarın bitiyor bile. :A @MEnes
Yalan söyleme bari be kardeşim, sen bu hızla hiiiç bir şeyi bitiremezsin. STEINS GATE gibi bir destanı ben 1 günde bitirmişken sen 1 ayda bitirememiş leş bir insansın. Hala film izliyorsun, orada burada sürtüyorsun ve hala gelmiş beni etiketliyorsun bu konuda. Ben bu satışı unutmayacağım... Animelere karşı bu ön yargını unutmayacağım... Sen sen, benim adaşım. Adı Enes olan bir insan resmen STEINS GATE destanını diğer işlerden değersiz görüp arka plana attın. Öteledikçe öteledin. Umursamadın. Bunların hepsi mesaj aslında... Bundan sonra sana anime falan önermem, geçti o günler...

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Seçtiklerimi koyu olarak işaretliyorum :A Çok zor soru olmuş ancak bir o kadar da orijinal, @Dosi ye de sormuş muydun böyle sorular :A

• Breaking Bad/Dark (Dark efsanedir ama BB efsaneüstü...)
  • Vito Corleone/Walter White (WW efsanedir ama Vito efsaneüstü...)
  • Steins Gate/SNK (ikisinden birini yok etmeye elim gitmedi... Steins Gate bir tık üstte...)
  • Eren/Mikasa (Mikasa'ya aşığım...)
  • Fav10/YouTube (forumun dostluk ortamı youtube'da bulunmaz ama youtube başlı başına dünya..)
  • Gs 3-2 R. Madrid Maçı/Gs 1-0 Juve Maçı (Terim'li 3-2'lik maçın havası bir başkaydı çeyrek final üste..)
  • Fatih Terim/Dostoyevski (tek pas geçtiğim bu oldu, ikisinin de yeri ayrı ama Terim benim ülkeden...)
  • Wesley Sneijder/Didier Drogba (İlk başta düşünmeden Drogba dedim ama düşününce Sneijder...)
  • Pastırma/İşkembe Çorbası (Tartışmasız işkembe çorbası... Aşığım ona da :bhr: )
  • Erkin Koray/Barış Manço (Çok zor bir seçim ama Erkin Koray bana bir seviye daha yakın...)
  • Kolpaçino/The Godfather (diğerleri terletti ama bu en kolayı oldu :A )
Mikasa'ya aşıksın ama daha gerçek EREN f. JEAGER'i tanımıyorsun... Bu sorunun cevabını (mangayı okumayacağın için... :A ) tahmini 2021 Nisan ayından sonra değiştirme ihtimalini göz önünde bulundurmanı tavsiye ediyorum...

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Yalan söyleme bari be kardeşim, sen bu hızla hiiiç bir şeyi bitiremezsin. STEINS GATE gibi bir destanı ben 1 günde bitirmişken sen 1 ayda bitirememiş leş bir insansın. Hala film izliyorsun, orada burada sürtüyorsun ve hala gelmiş beni etiketliyorsun bu konuda. Ben bu satışı unutmayacağım... Animelere karşı bu ön yargını unutmayacağım... Sen sen, benim adaşım. Adı Enes olan bir insan resmen STEINS GATE destanını diğer işlerden değersiz görüp arka plana attın. Öteledikçe öteledin. Umursamadın. Bunların hepsi mesaj aslında... Bundan sonra sana anime falan önermem, geçti o günler...

Helal olsun kaliteli gömmüşsün, çok beğendim... O yüzden itiraz dahi etmeyeceğim, iyi geldi... Pamuk gibi oldum, ferahladım şu an...

• Güldürdün
Reactions: MEnes