Zey TV Cevapsız Sorular-3.Bölüm Konuğu-Tolstoyevski

Sormamıştım sanırım, orada daha çok goygoy yaptım gibi hatırlıyorum. :A

Son 3 biraz şişirme oldu, dedim zaten buraya gelene kadar yeterince zorlanır. :A @Dosi
Ya benim sabah aklımda benzer tarz vardı. Zor soru sormak istedim. Fikir vermiş oldun . Ben düşüneyim birşeyler :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Genç ve yetenekli ve de mütevazi bir takım. Aslında Bundesliga bakımından biraz da bizim Başakşehir'e benziyorlar. Eğer Alman olsaydım ve Münih ya da Dortmund taraftarı filan olsaydım, bizim Başakşehir'e baktığımız gibi bakabilirdim. Ama uzaktan birisi için takip etmesi son derece keyifli bir takım. Ama Covid-19 sonrası takip etmeyi bıraktım bu dönemlik, GS gibi çuvalladılar son periyotta. :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Dosi and xdragxx
Birinci nedeni Nietzsche'den dolayı o disipline sempati duymam. İkinci sebebi ve aslında asıl sebebi 2 büyük dünya savaşından mağlup ayrılmalarına rağmen kısa sürede toparlanıp dünyanın en gelişmişlerinden olabilmeleri. Ayrıca Bayern Münih, iklimi, genel yapısı gereği seviyorum bu disiplini ama sadece seviyorum, uygulayabilmek nasip olmadı. :A

• Beğendim
Reactions: Dosi and Sherlock
Hiç futbol maçı izlememek mi dizi izlememek mi? @Tolstoyevski
Şöyle bakıldığında efsane denilecek dizi sayısı 5-10'dur en fazla. Yani sınırlı. Ama futbol öyle değil, her maç gerilim ve stres ve keyif yaratabiliyor. O yüzden futbol der gibiyim ama dizi izlemeyi tercih ederdim son anda vazgeçip. :A

• Beğendim
Reactions: Dosi and xdragxx
Sormamıştım sanırım, orada daha çok goygoy yaptım gibi hatırlıyorum. :A

Son 3 biraz şişirme oldu, dedim zaten buraya gelene kadar yeterince zorlanır. :A @Dosi
Baya terleten ikilemlerdi bunlar gerçekten zorlandım hatta Manço sorusunda bile. :A

Son soru rahat oldu ama The Matrix mi Godfather mi deseydin en zor soru o olurdu benim adıma. :A

• Beğendim
  • Güldürdün
Orda emin değildim ama BB ağır bastı. Mikasa ve son 3 en emin olduklarımdı :A
Şaşırmadım doğru tahminlerine sonuçta senelerin getirdiği bir tecrübe. :A 2014 yapımı hikayeme göz attınız mı uplanmış olan bu arada. :A @Sherlock

• Güldürdün
Reactions: Sherlock and Dosi
Gece gece The Matrix aklıma gelmedi bak, iyi fikirmiş aslında. :A
Sorsaydın de cevapsız kalırdı gerçi, çocukken sorulan anneni mi babanı mi daha çok seviyorsun soruları gibi tüyler ürpertirdi. :A

• Beğendim
  • Güldürdün
Sorsaydın de cevapsız kalırdı gerçi, çocukken sorulan anneni mi babanı mi daha çok seviyorsun soruları gibi tüyler ürpertirdi. :A

The Godfather’ı direkt yazdım zaten de aklıma LOTR falan geldi, neyse ki zaten seçim yapamayacağın bir madde olurmuş. :A Alternatif bir evrende Kolpaçino’yu yok etmiş olduk. :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
İstanbul'da göremediğin ve görmek istediğin yerler?

Türkiye'de hangi şehri görmek isterdin?

Avrupa'da en merak ettiğin 3 şehir?

Türk yemekleri hariç yediğin başka kültür yemekleri var mı?

Yemek yapmayı biliyormusun?
@Tolstoyevski