Zey TV Cevapsız Sorular-3.Bölüm Konuğu-Tolstoyevski

Cuma günü tatilin ve 2 günlük Dark mesaisine rağmen konu baya iyi bir mesaj sayısına ulaştı :A @Tolstoyevski
Peki mutlaka sorulması gerekirdi diye düşündüğün bir soru ya da sorular var mıydı varsa cevaplarıyla birlikte açıklarsın :A
Ve sen olsan kendine soracağın 3 soru ve cevabı :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Cuma günü tatilin ve 2 günlük Dark mesaisine rağmen konu baya iyi bir mesaj sayısına ulaştı :A @Tolstoyevski
Peki mutlaka sorulması gerekirdi diye düşündüğün bir soru ya da sorular var mıydı varsa cevaplarıyla birlikte açıklarsın :A
Ve sen olsan kendine soracağın 3 soru ve cevabı :A
@Dosi benden 4-5 mesaj daha fazla yazsa tam isteğim olacaktı ama böylesi de sağlık olsun, keyifli ve güzel bir hafta oldu başta yoğun sorularla gelen @Dosi @Sherlock @The_Erinch ve sen olmak üzere herkese teşekkürlerimi iletirim. :A

Aslında vardı ama şu an aklıma gelmiyor. Dün gelmişti bunu hiç sormadılar keşke sorsalardı tarzı bir soru ama şu an uçtu gitti :A

“33 sene sonra yaşıyor musun? Ne yapıyorsun? Şu anki bana ne tavsiyeler verirdin... “gibi sorular sorardım eğer kendime soru sorma imkanım olsa bilhassa gelecekteki şahsıma....

@Dosi benden 4-5 mesaj daha fazla yazsa tam isteğim olacaktı ama böylesi de sağlık olsun, keyifli ve güzel bir hafta oldu başta yoğun sorularla gelen @Dosi @Sherlock @The_Erinch ve sen olmak üzere herkese teşekkürlerimi iletirim. :A

Aslında vardı ama şu an aklıma gelmiyor. Dün gelmişti bunu hiç sormadılar keşke sorsalardı tarzı bir soru ama şu an uçtu gitti :A

“33 sene sonra yaşıyor musun? Ne yapıyorsun? Şu anki bana ne tavsiyeler verirdin... “gibi sorular sorardım eğer kendime soru sorma imkanım olsa bilhassa gelecekteki şahsıma....
Yok formatta kendine ne sorardın yani sjdjdjjd

• Güldürdün
Sorar ya niye sormasın :A
Paradoks oluşur o halde zira kendisi hakkında bilmediği soruyu sorarsa o halde cevaplayamaz yani hem sorup hem cevaplayabilmem mümkün değil :A

1-)Ne zaman öleceksin?
2-) Nerede öleceksin?
3-) Nasıl öleceksin?
4-) Evlenecek misin yoksa istediğin gibi daima bekar mi?
5-) Kalbindeki aşk sönecek mi bir gün yoksa son nefesine dek izleri sürecek mi?
6-) Ne olacak bu Galatasaray’ın hali?
7-) Ne olacak bu tembellik hallerin?

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Dosi and xdragxx
Paradoks oluşur o halde zira kendisi hakkında bilmediği soruyu sorarsa o halde cevaplayamaz yani hem sorup hem cevaplayabilmem mümkün değil :A

1-)Ne zaman öleceksin?
2-) Nerede öleceksin?
3-) Nasıl öleceksin?
4-) Evlenecek misin yoksa istediğin gibi daima bekar mi?
5-) Kalbindeki aşk sönecek mi bir gün yoksa son nefesine dek izleri sürecek mi?
6-) Ne olacak bu Galatasaray’ın hali?
7-) Ne olacak bu tembellik hallerin?
Bu 5.sorudaki aşk geçmiş bir şey mi yoksa üniversiteden falan mı? :A

• Güldürdün
Bu 5.sorudaki aşk geçmiş bir şey mi yoksa üniversiteden falan mı? :A
Evet oradan ama deşmemek için maziyi pek ayrıntılara girmesem iyi olur. :A
Geçmiş-şimdiki zaman ve gelecek bir bütündür, zaman bir illüzyondan ibarettir... :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Dosi and xdragxx
5. Sıradaki @MEnes ve 3. sıradaki @xdragxx haricinde diğerleri yer değiştirmiş :A
Bu da benim konudaki son mesajım olsun :A @Tolstoyevski
IMG_20200629_134609.jpg

• Sinir Bozucu
Biliyorum en basit soru niye aklıma gelmedi ama bari buna da cevap ver de 600'e tamamlayalım: Benim hakkımda ne düşünüyorsun? :A @Tolstoyevski
Maalesef benim kumarım dün gece 23.59 sularında bitti, @Sherlock un cevabını benim cevap olarak gör... :A

@Dosi cuma günü gaza basacağım diye yanlışlıkla frene basmasaydı 600’ü görürdük ama nasip olmamış, baksana #589 ‘a bile dönüş yapmamış.. :A

• Üzücü
  • Güldürdün
Reactions: Aserat and Dosi

Maalesef benim kumarım dün gece 23.59 sularında bitti, @Sherlock un cevabını benim cevap olarak gör... :A

@Dosi cuma günü gaza basacağım diye yanlışlıkla frene basmasaydı 600’ü görürdük ama nasip olmamış, baksana #589 ‘a bile dönüş yapmamış.. :A
Kusura bakma ya dün baya es geçtim bildirimler olmuş.
Katılımın için teşekkürler :bhr:
600. mesaj :A

• Güldürdün