- Reaksiyon puanı
- 116,144
- Puanı
- 1,060
Para mevzusuBCS’deki bir bölümdeki bir sahnedeki iğrençlikle alakalı sanırım?
Para mevzusuBCS’deki bir bölümdeki bir sahnedeki iğrençlikle alakalı sanırım?
Neyse son günümüze giriyoruz, yarın son sorularınızı aradan çıkarırsınız artık @xdragxxPara mevzusu
Yarın bombalama gelecek Sabri abiNeyse son günümüze giriyoruz, yarın son sorularınızı aradan çıkarırsınız artık @xdragxx
Neyse son günümüze giriyoruz, yarın son sorularınızı aradan çıkarırsınız artık @xdragxx
Hit olarak benim haftalığı geçti ama tebrikler ben 5 bin hitteydim o ise 6yı geçtiYarın bombalama gelecek Sabri abi
Mesaj sayısı olan beni geçmezsen içimde ukte kalır ama Şu yazımla birlikte 6 mesaj öndeyim senden. 150 olmuşsun tam.Hit olarak benim haftalığı geçti ama tebrikler ben 5 bin hitteydim o ise 6yı geçti
Hayattaki en büyük şansın?
Hayattaki en büyük şansızlığın?
Bu programa konuk olurken ne umdun ne buldun?
@Tolstoyevski
Programın adına uyumlu olması adına bazı sorular cevapsız kalabiliyorKadın oluşturma sorusuna hala cevap yok @Tolstoyevski
Bu çok kaçamak cevap Sabri abiProgramın adına uyumlu olması adına bazı sorular cevapsız kalabiliyor
Şaka bir yana hayalimdeki kadın gönlümdeki kadın kimse o olur daima. Şekli siması bir yere kadar. Beden yaşlanır ama karakter baki kalır...
Bulamayacaksın, benden bukadar1-) Aile, Galatasaraylı olmak, hiç arı sokmamış olması.
2-) Net olarak en büyük şanssızlığı şu an hatırlamıyorum ama IMEI ücreti 80 TL iken nasılsa zaman var diye erteleyip birden önce 500 sonra 1500 en son da 2500 TL civarı olması ve telefonun İMEİ ücretinden daha ucuz hale gelmesi... Rezalet.
3-) Senin beni geçmeni umdum, bulacak gibiyim ama bilemiyorum
Çok konuşkan biriYeni bölüm konuğu kim merak ettim.
Çok konuşkan biri
Geçen hafta @Tolstoyevski için de konuşkan demiştim ama aslında konuşkan olmayan biriForumda konuşkan olmayan yok ki. Neyse... Yarın öğreniriz.
Geçen hafta @Tolstoyevski için de konuşkan demiştim ama aslında konuşkan olmayan biri
Bu orta şekerli aslında
Bu haftadan sonra ara vereceğiz sadece 1 hafta. Sonra 2 haftada bir yayınlanacak. Yoruluyoruz her hafta
Bu haftayı da yapınca 1 ay sürekli olmuş oluyor. Az bir süre değil ben yoruldum açıkçası çeneyi çok yormayaDaha yeni başladık ama, ne arası? Ne 2 haftada biri? 😱
Bu haftayı da yapınca 1 ay sürekli olmuş oluyor. Az bir süre değil ben yoruldum açıkçası çeneyi çok yormaya
@Tolstoyevski sırf en çok ben yazayım diye sessizliğe bürünme 😡
Diss Savaşları, onun başvurusunu başlatırım o ara kanal projesiz kalmaz yani1 ay az bence. En azından Diss Savaşları başlayana kadar devam etmeliydi.
Diss Savaşları, onun başvurusunu başlatırım o ara kanal projesiz kalmaz yani