Zey TV Cevapsız Sorular-3.Bölüm Konuğu-Tolstoyevski

Hayattaki en büyük şansın?

Hayattaki en büyük şansızlığın?

Bu programa konuk olurken ne umdun ne buldun? :A

@Tolstoyevski

1-) Aile, Galatasaraylı olmak, hiç arı sokmamış olması. :A

2-) Net olarak en büyük şanssızlığı şu an hatırlamıyorum ama IMEI ücreti 80 TL iken nasılsa zaman var diye erteleyip birden önce 500 sonra 1500 en son da 2500 TL civarı olması ve telefonun İMEİ ücretinden daha ucuz hale gelmesi... Rezalet.

3-) Senin beni geçmeni umdum, bulacak gibiyim ama bilemiyorum:A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and xdragxx
Kadın oluşturma sorusuna hala cevap yok @Tolstoyevski :A
Programın adına uyumlu olması adına bazı sorular cevapsız kalabiliyor :A

Şaka bir yana hayalimdeki kadın gönlümdeki kadın kimse o olur daima. Şekli siması bir yere kadar. Beden yaşlanır ama karakter baki kalır...

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Dosi and xdragxx
1-) Aile, Galatasaraylı olmak, hiç arı sokmamış olması. :A

2-) Net olarak en büyük şanssızlığı şu an hatırlamıyorum ama IMEI ücreti 80 TL iken nasılsa zaman var diye erteleyip birden önce 500 sonra 1500 en son da 2500 TL civarı olması ve telefonun İMEİ ücretinden daha ucuz hale gelmesi... Rezalet.

3-) Senin beni geçmeni umdum, bulacak gibiyim ama bilemiyorum:A
Bulamayacaksın, benden bukadar :A
Kanalımıza kattığın renk için teşekkür ederim 🤗

• Üzücü
Reactions: Tolstoyevski
Forumda konuşkan olmayan yok ki. :A Neyse... :F Yarın öğreniriz.
Geçen hafta @Tolstoyevski için de konuşkan demiştim ama aslında konuşkan olmayan biri :A
Bu orta şekerli aslında :A
Bu haftadan sonra ara vereceğiz sadece 1 hafta. Sonra 2 haftada bir yayınlanacak. Yoruluyoruz her hafta :F

Geçen hafta @Tolstoyevski için de konuşkan demiştim ama aslında konuşkan olmayan biri :A
Bu orta şekerli aslında :A
Bu haftadan sonra ara vereceğiz sadece 1 hafta. Sonra 2 haftada bir yayınlanacak. Yoruluyoruz her hafta :F

Daha yeni başladık ama, ne arası? Ne 2 haftada biri? 😱

• Güldürdün
Reactions: Dosi