Zey TV Cevapsız Sorular-3.Bölüm Konuğu-Tolstoyevski

1 hafta boyunca sıkılmadan her öğün yerim dediğin yemek hangisi olur?
Paralar keşke ortadan kalksa diye bir şey demiştin günlük hayatında işlerini kartla mı yaparsın parayla uğraşmaz mısın?
Formaların var mı varsa hangileri?
İnternette sadece 3 siteyi kullanabilme hakkın olsa bu 3 site hangisi olurdu? @Tolstoyevski

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
1 hafta boyunca sıkılmadan her öğün yerim dediğin yemek hangisi olur?
Paralar keşke ortadan kalksa diye bir şey demiştin günlük hayatında işlerini kartla mı yaparsın parayla uğraşmaz mısın?
Formaların var mı varsa hangileri?
İnternette sadece 3 siteyi kullanabilme hakkın olsa bu 3 site hangisi olurdu? @Tolstoyevski

1- Köfte olurdu. Sabah, öğlen, akşam her türlü gider...

2-Mümkün mertebe banka kartıyla halletmeye çalışıyorum 10 TL'lik alışverişleri bile. Hatta son dönemde direkt temassız kart. Ama parayı da yoğun kullanıyorum tabi özellikle okul kantini vb.

3-) Bir tane bile formam yok, ayrıca 30 dk mesafe olmasına rağmen şu ana kadar hiç TT Arena'ya maç izlemeye gitmedim 😱 :A Ben tribün taraftarı değil TV taraftarıyım, oraya gidip çekirdek çitleyeceğime bağırıp çağırabilecek adamların gitmesi daha iyi. :A

4-) Youtube, Ekşi, Reddit. Google'ı saymıyorum tabi..

• Beğendim
Reactions: Dosi and xdragxx
Hayır en fazla senin yazman gerekir. Ben frenliyeyim artık :A
Bu konunun en üstünde benimle birlikte etiketlerde adın geçiyor, o yüzden benim olduğu kadar senin de konu sayılır sahiplenme bakımından. Domates gelmesin tamam bugün yorgunuz ama hafta sonu var daha önde. :A

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: xdragxx and Dosi
1- Köfte olurdu. Sabah, öğlen, akşam her türlü gider...

2-Mümkün mertebe banka kartıyla halletmeye çalışıyorum 10 TL'lik alışverişleri bile. Hatta son dönemde direkt temassız kart. Ama parayı da yoğun kullanıyorum tabi özellikle okul kantini vb.

3-) Bir tane bile formam yok, ayrıca 30 dk mesafe olmasına rağmen şu ana kadar hiç TT Arena'ya maç izlemeye gitmedim 😱 :A Ben tribün taraftarı değil TV taraftarıyım, oraya gidip çekirdek çitleyeceğime bağırıp çağırabilecek adamların gitmesi daha iyi. :A

4-) Youtube, Ekşi, Reddit. Google'ı saymıyorum tabi..
Forman olmamasına şaşırdım maça gitmemek neyse de :A
Reddit'e pek hakim değilim ama dizi, film izlemek mümkün mü? :D

• Güldürdün
Bu konunun en üstünde benimle birlikte etiketlerde adın geçiyor, o yüzden benim olduğu kadar senin de konu sayılır sahiplenme bakımından. Domates gelmesin tamam bugün yorgunuz ama hafta sonu var daha önde. :A
Konu sahibi @xdragxx hitler ona gidiyor. Konuk sensin ve çok hit benimsediğini gösteriyor.
Ben sadece kanal sahibiyim. En az kârlı benim :A

Forman olmamasına şaşırdım maça gitmemek neyse de :A
Reddit'e pek hakim değilim ama dizi, film izlemek mümkün mü? :D
GS tişörtü var GS Store'dan almıştım ama hiç forma totemim olmadığı için forma ihtiyacı olmuyor pek. :A

Aslında Reddit yerine Twitter'i tercih ederdim, Twitter tamamen aklımdan çıkmış bir an. Reddit de twitter gibi ama karmaşık bir yapısı var, çözülmesi zor ama katılımcı ağı geniş. :D

• Güldürdün
  • Beğendim
Totem demişken maç izlerken yaptığın bir totem var mı?
Halı sahada oynar mısın oynuyorsun mevkin?
Birkaç ünlüden yararlanarak aklındaki ideal kadını oluştur hem fiziksel hem zihinsel? :A
Hayatında en çok utandığın 3 an?
3 hobin 3 fobin?
Hayatta en çok korktuğun 3 şey?
Parfüm tarzı şeyler kullanır mısın kullanırsan markası nedir?
Hiç diyemedim ya la dediğin bir an oldu mu kısa bir zaman içinde?
@Tolstoyevski

• Beğendim
Totem demişken maç izlerken yaptığın bir totem var mı?
Halı sahada oynar mısın oynuyorsun mevkin?
Birkaç ünlüden yararlanarak aklındaki ideal kadını oluştur hem fiziksel hem zihinsel? :A
Hayatında en çok utandığın 3 an?
3 hobin 3 fobin?
Hayatta en çok korktuğun 3 şey?
Parfüm tarzı şeyler kullanır mısın kullanırsan markası nedir?
Hiç diyemedim ya la dediğin bir an oldu mu kısa bir zaman içinde?
@Tolstoyevski
1-) Maç izlerken yaptığım totemleri genelde biliyorsun :A Sadece Kadıköy’ün fethi için özel bir totem çalışması yapmıştım, 3-1 ve Onyekuru detaylarına kadar tutturduk ama konu buhar oldu malum....

2-) Bu soruyu yarın daha detaylı bür şekilde ele aşacağım, şu an sağlıksız olur ne desem çünkü aklıma gelmiyorlar :A

3-) En çok utandığım anlardan biri lisenin ortalarında ilkokul öğrencisine sorar gibi milletin anne babasının ne iş yaptığını tek tek sorup not alan gıcık bir kadın hocaya karşı gelmiştim bu etik değil ve kimseyi ilgilendirmez insanların özeli diye. Herkes tek tek cevaplarken benim sıram geldiğinde birden böyle çıkışmam karşısında afallayıp durmuştu. Sonra bir şeyler söyledi geveledi ve sınıfın çoğu onu alkışladı. Halbuki bu saçmalığa karşı çıkacaklarına böyle davranmaları beni utandırdı tabi ki. Üstleik öyle nefre toplayan birisi de değildim, kendi halinde takılan öyle biri alt tarafı. O günden sonra bir cacık olmayacağını anladım toplumdan. :A

Diğer utanma anılarımı herhalde nasıl bastırmışsam şu an hatırlayamıyorum bile. :A

4-) Hobi olarak PS oynamak, satranç oynamak, İngilizceyi geliştirmeye çalışmak.
Fobi olarak hijyenik takıntılar, çok dar ve kapalı alanda mahsur kalma düşüncesi, üstüme üstüme havlaya havlaya gelen köpek. Geçen sene miydi, mahalle arasında feci bir kovalamaca yaşamıştık bir köpekle. Önce o o kovaladı ben kaçtım, sonra ben kovaladım o kaçtı. O anki adrenalin hissi değişik bir olay. :A

5-) Rebul’un bir parfümü var zaman zaman kullandığım ama astım olduğum için parfümlerle aram pek iyi olamıyor. O yüzden genellikle Axe deodorantlarından kullanıyorum Dark tept filan. Normalde kıyafetin üstüne sıkılmak için piyasaya sürülmedi ama ne fark eder :A Arko traş kolonyasını da yüze serpiştirince işlem tamamlanıyor.

6-) Bu soruyu tam anlamadım? :A

• Güldürdün
  • Beğendim
6.soru şöyle biriyle tartışırsın tam bir şey demek istersin ama diyemezsin sonra da tüm gün düşünürsün bunu niye diyemedim ya diye :A Ya da bi kıza açılaksındır tam açılacakken konu değiştirirsin falan @Tolstoyevski

• Güldürdün
1. Asla affetmem diyeceğin şey ne?

2. Araban bozulmuş ve kır gibi bir yerde mahsur kalmışsın. Çok susarsan bir çukurdaki kirli sudan içermiydin ? Başka hiç bir su yok ama. Kirliden kastım çamurlu su. Aklıma nedense Better Call Saul geldi birden :A ordan esinlemedim ama @Araf @Sherlock @MEnes acaba onu mu sorsaydım :F

3. Bir anda 500.000 TL kazansan ilk satın alacağım şey ne olur?

@Tolstoyevski

1. Asla affetmem diyeceğin şey ne?

2. Araban bozulmuş ve kır gibi bir yerde mahsur kalmışsın. Çok susarsan bir çukurdaki kirli sudan içermiydin ? Başka hiç bir su yok ama. Kirliden kastım çamurlu su. Aklıma nedense Better Call Saul geldi birden :A ordan esinlemedim ama @Araf @Sherlock @MEnes acaba onu mu sorsaydım :F

3. Bir anda 500.000 TL kazansan ilk satın alacağım şey ne olur?

@Tolstoyevski
1-) İhanet. Aldatılmak. Biri benim topuklarıma sıksa günün birinde affederim belki, ama aldatınca asla.

2-) Susuz kalınca insan kendi idrarını bile içermiş (kötü bir örnek oldu ama konuya tam uygun :A ) haliyle iştahlı bir şekilde içerdim. :A

3-) Son model iPhone almak olurdu doğruya doğru, şu an son model hangisi onu bile bilmiyorum 2030’lara kadar o model bizim Cebe ekonomik olarak sığmayacağı için :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
1-) İhanet. Aldatılmak. Biri benim topuklarıma sıksa günün birinde affederim belki, ama aldatınca asla.

2-) Susuz kalınca insan kendi idrarını bile içermiş (kötü bir örnek oldu ama konuya tam uygun :A ) haliyle iştahlı bir şekilde içerdim. :A

3-) Son model iPhone almak olurdu doğruya doğru, şu an son model hangisi onu bile bilmiyorum 2030’lara kadar o model bizim Cebe ekonomik olarak sığmayacağı için :A
Cevaplar için teşekkürler. Soramadığım soruya bile cevap aldım @Araf @MEnes @Sherlock :A