- Reaksiyon puanı
- 116,229
- Puanı
- 1,060
Artık bu ayarda giderim. Gece malum sabahladım, haliyle tüm dengem şaştı hem zaten yeterince katkı verdim(nasip olmadı)
Artık top @xdragxx 'te
Artık bu ayarda giderim. Gece malum sabahladım, haliyle tüm dengem şaştı hem zaten yeterince katkı verdim(nasip olmadı)
1 hafta boyunca sıkılmadan her öğün yerim dediğin yemek hangisi olur?
Paralar keşke ortadan kalksa diye bir şey demiştin günlük hayatında işlerini kartla mı yaparsın parayla uğraşmaz mısın?
Formaların var mı varsa hangileri?
İnternette sadece 3 siteyi kullanabilme hakkın olsa bu 3 site hangisi olurdu? @Tolstoyevski
Hayır en fazla senin yazman gerekir. Ben frenliyeyim artıkŞu an 145-143 önüne geçtim senin ama ben anlamam konu kapandığında önümde olacaksın öyle anlaşmıştık (başka bir paralel evrende )
Bu konunun en üstünde benimle birlikte etiketlerde adın geçiyor, o yüzden benim olduğu kadar senin de konu sayılır sahiplenme bakımından. Domates gelmesin tamam bugün yorgunuz ama hafta sonu var daha önde.Hayır en fazla senin yazman gerekir. Ben frenliyeyim artık
Forman olmamasına şaşırdım maça gitmemek neyse de1- Köfte olurdu. Sabah, öğlen, akşam her türlü gider...
2-Mümkün mertebe banka kartıyla halletmeye çalışıyorum 10 TL'lik alışverişleri bile. Hatta son dönemde direkt temassız kart. Ama parayı da yoğun kullanıyorum tabi özellikle okul kantini vb.
3-) Bir tane bile formam yok, ayrıca 30 dk mesafe olmasına rağmen şu ana kadar hiç TT Arena'ya maç izlemeye gitmedim 😱 Ben tribün taraftarı değil TV taraftarıyım, oraya gidip çekirdek çitleyeceğime bağırıp çağırabilecek adamların gitmesi daha iyi.
4-) Youtube, Ekşi, Reddit. Google'ı saymıyorum tabi..
Konu sahibi @xdragxx hitler ona gidiyor. Konuk sensin ve çok hit benimsediğini gösteriyor.Bu konunun en üstünde benimle birlikte etiketlerde adın geçiyor, o yüzden benim olduğu kadar senin de konu sayılır sahiplenme bakımından. Domates gelmesin tamam bugün yorgunuz ama hafta sonu var daha önde.
GS tişörtü var GS Store'dan almıştım ama hiç forma totemim olmadığı için forma ihtiyacı olmuyor pek.Forman olmamasına şaşırdım maça gitmemek neyse de
Reddit'e pek hakim değilim ama dizi, film izlemek mümkün mü?
1-) Maç izlerken yaptığım totemleri genelde biliyorsun Sadece Kadıköy’ün fethi için özel bir totem çalışması yapmıştım, 3-1 ve Onyekuru detaylarına kadar tutturduk ama konu buhar oldu malum....Totem demişken maç izlerken yaptığın bir totem var mı?
Halı sahada oynar mısın oynuyorsun mevkin?
Birkaç ünlüden yararlanarak aklındaki ideal kadını oluştur hem fiziksel hem zihinsel?
Hayatında en çok utandığın 3 an?
3 hobin 3 fobin?
Hayatta en çok korktuğun 3 şey?
Parfüm tarzı şeyler kullanır mısın kullanırsan markası nedir?
Hiç diyemedim ya la dediğin bir an oldu mu kısa bir zaman içinde?
@Tolstoyevski
Dark dizisi mesaisindeyim, tüm sorulara ayrıntılı cevap vereceğim yarın.@Tolstoyevski Napıyorsun ya? Özledim senle sohbet etmeyi.
1-) İhanet. Aldatılmak. Biri benim topuklarıma sıksa günün birinde affederim belki, ama aldatınca asla.1. Asla affetmem diyeceğin şey ne?
2. Araban bozulmuş ve kır gibi bir yerde mahsur kalmışsın. Çok susarsan bir çukurdaki kirli sudan içermiydin ? Başka hiç bir su yok ama. Kirliden kastım çamurlu su. Aklıma nedense Better Call Saul geldi birden ordan esinlemedim ama @Araf @Sherlock @MEnes acaba onu mu sorsaydım
3. Bir anda 500.000 TL kazansan ilk satın alacağım şey ne olur?
@Tolstoyevski
Cevaplar için teşekkürler. Soramadığım soruya bile cevap aldım @Araf @MEnes @Sherlock1-) İhanet. Aldatılmak. Biri benim topuklarıma sıksa günün birinde affederim belki, ama aldatınca asla.
2-) Susuz kalınca insan kendi idrarını bile içermiş (kötü bir örnek oldu ama konuya tam uygun ) haliyle iştahlı bir şekilde içerdim.
3-) Son model iPhone almak olurdu doğruya doğru, şu an son model hangisi onu bile bilmiyorum 2030’lara kadar o model bizim Cebe ekonomik olarak sığmayacağı için
Hangi soruyu soracaktın ki?
İlerde anlatırım çok mühim değilHangi soruyu soracaktın ki?
BCS’deki bir bölümdeki bir sahnedeki iğrençlikle alakalı sanırım?İlerde anlatırım çok mühim değil