Bir Hagi değil ama Türkiye'ye gelmiş en karakterli yabancı futbolculardan.
Ne içirdin bu adama Aykut hocam... @xdragxx
Bir Hagi değil ama Türkiye'ye gelmiş en karakterli yabancı futbolculardan.
Caner'i nasıl Alex sandı ben de anlamadım Enes hocamNe içirdin bu adama Aykut hocam... @xdragxx
Arada sırada hatır bildiğin kanka olacaksın ona yok diyorsun yani tebrik hocamEğer değer verilen biriyse ve kavgasız bir ayrılma olmuşsa, arada sırada hatır sorulan arkadaş olunabilir. Eğer hiç aşk yoksa belki arkadaş kalınabilir ama diğer türlü mümkün deği...
OhaBir Hagi değil ama Türkiye'ye gelmiş en karakterli yabancı futbolculardan.
Ne içirdin bu adama Aykut hocam... @xdragxx
Caner'i nasıl Alex sandı ben de anlamadım Enes hocam
3.kahveyi devirdim aslında uyku yok ama bir önceki Alex avatarıyla hatlar karıştı beynimde sanırım 😱Oha
Uykun gelmiş
Bence bu daha çok Alex gibi oldu mobilden foto küçük diye. Diğerinde sarı kafa belirgindi ama anlamamış TolsPp böyle daha güzel oldu
3.kahveyi devirdim aslında uyku yok ama bir önceki Alex avatarıyla hatlar karıştı beynimde sanırım 😱
Bir de bir an çok sıcak bastı İstanbul'u... Herhalde yağmur yağacak
Formanın arkasında Caner yazıyor ya daha nolsunBence bu daha çok Alex gibi oldu mobilden foto küçük diye. Diğerinde sarı kafa belirgindi ama anlamamış Tols
Formanın arkasında Caner yazıyor ya daha nolsun
O zaman gecenin son sorusu @Tolstoyevski eski sevgiliyle arkadaş olarak kalabilir misin?
Hani sonduPeki @Tolstoyevski paralel evren var diyelim. Ve bu evrenlerden birinde senin harika bir hayatın var her şey istediğin gibi. Ama bu evrende yaşamak için o evrendeki Tolsto'yu öldürmen lazım öldürür müydün?
Sen öleceksin ki biz yaşayacağız...Peki @Tolstoyevski paralel evren var diyelim. Ve bu evrenlerden birinde senin harika bir hayatın var her şey istediğin gibi. Ama bu evrende yaşamak için o evrendeki Tolsto'yu öldürmen lazım öldürür müydün?
Sonuçta kendini öldüreceksin yaSen öleceksin ki biz yaşayacağız...
Şaka bir yana, iyi bir hayat sürmek için cinayet işlemek asla mümkün olmazdı. Her şeyden önce vicdan müsade etmezdi buna.
Peki @Tolstoyevski paralel evren var diyelim. Ve bu evrenlerden birinde senin harika bir hayatın var her şey istediğin gibi. Ama bu evrende yaşamak için o evrendeki Tolsto'yu öldürmen lazım öldürür müydün?
Sonuçta kendini öldüreceksin ya
Adını söylemiyorsun ki Sabri abi sonra karıştırıyorsun Yok ya o paralel evrendeki seni öldürüp onun yerine geçip yaşamaya devam edeceksin kabul mü?
Gökkuşağındayım şu an.