Zey TV Cevapsız Sorular-3.Bölüm Konuğu-Tolstoyevski

Zamanında çok temizlenmiş çiğ hamsi attım ağza birkaç tane tuzlanmış böyle. Herhalde tadı çiğ balık gibidir? Öyleyse severim ama bu virüs olayından sonra acelesi yok :A
Ya çeşitleri çok, sadece 1 kaç tane denemişliğim var ama bir tanesi iyiydi. Zaten komple balık değil. Pirincin etrafına sarmışlar sadece. Ben büfe olunan yerde 1 er en fazla 2 tane alıyorum tabağıma. Öyle komple tabağa koyup karnımı doyuramam onunla. Sadece tadımlık :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
İş hayatına atılmış, forum halen sağ ise arada sırada uğrayan biri olabilirim ama iş hayatı konusunda umarım huzurlu ve istediğim bir ortam olur. Devlette çalışmayı çok istiyorum...

5 sene önce şu anki halime göre daha üst seviyedeydim. Evet ciddi ciddi seneler geçtikçe level olarak düştüm. 😱 :A
Ne gibi seviye ama? :A

• Güldürdün
Aşık olmakla ilgili bir soru değildi ki o ama... Mevzu kimin yok olup kimin kalacağı ile ilgili bir soruydu... EREN F. JEAGER karakteri gelmiş geçmiş en büyük karakter gelişimine sahip, tarihin en iyi yazılmış en çılgın karakterleri arasına girmiş bir karakter oluyor. Bu yüzden Mikasa'ya aşık olsan bile senin sanatsever yönün EREN'i yok etmeye el vermeyecek şeklinde düşünüp yazdım o mesajı... :A

HYPElandık yine...

• Harika
Reactions: MEnes
İlk hafta 130, ikinci hafta 170'i görmüşsün şimdi 50'lerdesin. Senin de formunu düşürdük ya da yoruldun doğal olarak. :A

@Dosi de Cuma günü başlayacağım demişti. Şimdi sizi gaza getiriyorum ama korkmaya başladım, o kadar da yüklenmeyin şimdi. :A
Anket işimde bitti. Yarın gaza basarım :A
Bu arda ben 44.444 yaklaşırsam haber edin :F
Zamanında 33.333 olunca SS alamamıştım :( @xdragxx

Anket işimde bitti. Yarın gaza basarım :A
Bu arda ben 44.444 yaklaşırsam haber edin :F
Zamanında 33.333 olunca SS alamamıştım :( @xdragxx
40.999'unu almışım nedense 44.444'e de umarım nasip olur. :A

1593126296959.png

• Güldürdün
Reactions: Dosi
İlkokul aşkın oldu mu hiç?
İnek dediğimiz öğrenci tipinde misin ya da öyle bir dönemin oldu mu?
Hayatında çok güldüğün ve unutamadığın en az 1 anı?
Bir gün uyandığında kendisi 7 yaşında bulsan ne hissederdin?
@Tolstoyevski

• Harika