@Tolstoyevski
5 yıl sonra kendini nerede görüyorsun?
5 yıl önce hayatında şuankine kıyasla çok farklılık var mı?
5 yıl sonra kendini nerede görüyorsun?
5 yıl önce hayatında şuankine kıyasla çok farklılık var mı?
Sorum yok Dosi hanımÖzelden @xdragxx 'a Tolstoyevski'ye yöneltilecek 2 soru yöneltebilirsiniz. O da soranı tahmin edecek. Sonrasında açıklayacağız kimin sorduğunu.
Konuda sınırsız sorabilirsiniz.
@denizz19 konuya beğeni ve sorunu alalım
@Yiğitt benim konuları kaçırdın bari kanalımdaki bu programa adımını at 3. Bölüm @Tolstoyevski 'ye sorularını bekliyoruz
@MasacRE @Turkuazz @Aserat sizinde sorularınızı alalım.
Eve geçince sorayım, sen de beni ne kadar iyi tanıyorsun testini cevapla bari. Senden de iyi puan bekliyorum.Özelden @xdragxx 'a Tolstoyevski'ye yöneltilecek 2 soru yöneltebilirsiniz. O da soranı tahmin edecek. Sonrasında açıklayacağız kimin sorduğunu.
@Yiğitt benim konuları kaçırdın bari kanalımdaki bu programa adımını at 3. Bölüm @Tolstoyevski 'ye sorularını bekliyoruz
İstenmiyorum programa ama yapmaya çalışırım bir ara 😊Eve geçince sorayım, sen de beni ne kadar iyi tanıyorsun testini cevapla bari. Senden de iyi puan bekliyorum.
Akşama @Tolstoyevski e kitaplar hakkında soru soracağım, anca bizi o paklar gibi.
Niye istenmeyesin canım, ben konuğum bekliyorum kaçta kaç yapacağını.İstenmiyorum programa ama yapmaya çalışırım bir ara 😊
Gelsin kültür soruları
İtiraflarda yeni konuk Deniz ama orayada istenmiyorum oyüzden anca uzaktan bakarımNiye istenmeyesin canım, ben konuğum bekliyorum kaçta kaç yapacağını.
Sen de elendin..İtiraflarda yeni konuk Deniz ama orayada istenmiyorum oyüzden anca uzaktan bakarım
Edit: 5/10 yaptım
İşletme
Çikolata
Gitmek istediğin ülke
Sadık arkadaş
Ve diğerini hatırlamıyorum bunlar yanlıştı
Kendimi zorlasam en fazla 7 olurdu. 2 tanesini çok dikkat etmeden acele işaretledimSen de elendin..
Profil foton da çok itici zaten, 5/10'a yorum yapmadan gidiyorum şimdilik......Kendimi zorlasam en fazla 7 olurdu. 2 tanesini çok dikkat etmeden acele işaretledim
Ha 5. bilmediğim romanı seçmemdi
Seçenekler fazlaydı. Zordu
Aklıma bir şey gelmedi hala.Özelden @xdragxx 'a Tolstoyevski'ye yöneltilecek 2 soru yöneltebilirsiniz. O da soranı tahmin edecek. Sonrasında açıklayacağız kimin sorduğunu.
Geçici foto. Sonra Elif'ime yer vereceğimProfil foton da çok itici zaten, 5/10'a yorum yapmadan gidiyorum şimdilik......
Senin mesajınla farkettim. Dün bir süre girmeyeceğim soru sorun demişti. Ben de ondan dolayı yok sandım@Tolstoyevski hayırdır Sabri abi pp siyah sesin çıkmıyo
Şimdi tüm sorulara vakit bulabildim nihayet mod da iyi.Şu soruyu unutmuşsun @xdragxx
Neden korkuyorsun Belgrad ormanlarından? 😱
Urfa ve İzmir, benimde ilgi alanım.
Stockholm'u görmedim ben hiç çok ters düşüyor bize ama manzara doğası baya iyi şehir.
Ben şuşi yedim
Eren ne kadar epikleşirse epikleşsin Eren'e aşık olacak değilim sonuçta bir de o var. Tabi ki Eren'i de çok severim ve kendimde izler bulurum ama keşke Eren ile Mikasa...Mikasa'ya aşıksın ama daha gerçek EREN f. JEAGER'i tanımıyorsun... Bu sorunun cevabını (mangayı okumayacağın için... ) tahmini 2021 Nisan ayından sonra değiştirme ihtimalini göz önünde bulundurmanı tavsiye ediyorum...
Herkes kendi memleketini sever. İstanbul Ankara misaliOrman sonuçta devasa bir yer ve tek başına gitmek riskli. Arkadaş ortamıyla da gidilecek bir yer değil, '''hadi ormana gidelim'' ne yapacağız ormanda
Urfa'nın göbeklitepe'sine uğrarız bir ara o halde. Stocholm mu daha iyi Göteborg mu?
Zamanında çok temizlenmiş çiğ hamsi attım ağza birkaç tane tuzlanmış böyle. Herhalde tadı çiğ balık gibidir? Öyleyse severim ama bu virüs olayından sonra acelesi yok