Zey TV Cevapsız Sorular-3.Bölüm Konuğu-Tolstoyevski

@Tolstoyevski

5 yıl sonra kendini nerede görüyorsun?

5 yıl önce hayatında şuankine kıyasla çok farklılık var mı?

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
Özelden @xdragxx 'a Tolstoyevski'ye yöneltilecek 2 soru yöneltebilirsiniz. O da soranı tahmin edecek. Sonrasında açıklayacağız kimin sorduğunu.
Konuda sınırsız sorabilirsiniz.

@denizz19 konuya beğeni ve sorunu alalım :A

@Yiğitt benim konuları kaçırdın bari kanalımdaki bu programa adımını at :A 3. Bölüm @Tolstoyevski 'ye sorularını bekliyoruz :Z

@MasacRE @Turkuazz @Aserat sizinde sorularınızı alalım.

Özelden @xdragxx 'a Tolstoyevski'ye yöneltilecek 2 soru yöneltebilirsiniz. O da soranı tahmin edecek. Sonrasında açıklayacağız kimin sorduğunu.

@Yiğitt benim konuları kaçırdın bari kanalımdaki bu programa adımını at :A 3. Bölüm @Tolstoyevski 'ye sorularını bekliyoruz :Z

Eve geçince sorayım, sen de beni ne kadar iyi tanıyorsun testini cevapla bari. Senden de iyi puan bekliyorum. :A

Akşama @Tolstoyevski e kitaplar hakkında soru soracağım, anca bizi o paklar gibi. :A

Niye istenmeyesin canım, ben konuğum bekliyorum kaçta kaç yapacağını. :A
İtiraflarda yeni konuk Deniz ama orayada istenmiyorum oyüzden anca uzaktan bakarım :A

Edit: 5/10 yaptım :A
İşletme
Çikolata
Gitmek istediğin ülke
Sadık arkadaş
Ve diğerini hatırlamıyorum bunlar yanlıştı :A

Son düzenleme:
  • Üzücü
Reactions: Yiğitt

Aklıma bir şey gelmedi hala. :(

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Akşam bildirimlere toplu olarak bakacağım sorular
Şu soruyu unutmuşsun :T: @xdragxx
Şimdi tüm sorulara vakit bulabildim nihayet mod da iyi. :A

Yemek olarak makarna ve tavuk-et kızartması hariç pek ayrıntılı bir yemek yapma geçmişim yok. Fırında makarna ve kek yapmıştım geçenlerde belki o. Hazır çorbayı filan saymıyorum. İşkembe ise görüldüğünden zor gözüküyor özellikle temizleme olayı... Ama bir ara hobi olarak yemek yapmayı öğrenmek istemiştim birkaç çeşit de olsa, günün birinde öğrenmeyi umuyorum. :A

• Güldürdün
Neden korkuyorsun Belgrad ormanlarından? 😱

Urfa ve İzmir, benimde ilgi alanım.

Stockholm'u görmedim ben hiç :A çok ters düşüyor bize ama manzara doğası baya iyi şehir.

Ben şuşi yedim :A

Orman sonuçta devasa bir yer ve tek başına gitmek riskli. Arkadaş ortamıyla da gidilecek bir yer değil, '''hadi ormana gidelim'' ne yapacağız ormanda :A

Urfa'nın göbeklitepe'sine uğrarız bir ara o halde. :A Stocholm mu daha iyi Göteborg mu?

Zamanında çok temizlenmiş çiğ hamsi attım ağza birkaç tane tuzlanmış böyle. Herhalde tadı çiğ balık gibidir? Öyleyse severim ama bu virüs olayından sonra acelesi yok :A

• Güldürdün
Mikasa'ya aşıksın ama daha gerçek EREN f. JEAGER'i tanımıyorsun... Bu sorunun cevabını (mangayı okumayacağın için... :A ) tahmini 2021 Nisan ayından sonra değiştirme ihtimalini göz önünde bulundurmanı tavsiye ediyorum...
Eren ne kadar epikleşirse epikleşsin Eren'e aşık olacak değilim sonuçta bir de o var. :A Tabi ki Eren'i de çok severim ve kendimde izler bulurum ama keşke Eren ile Mikasa... :A

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and MEnes
Orman sonuçta devasa bir yer ve tek başına gitmek riskli. Arkadaş ortamıyla da gidilecek bir yer değil, '''hadi ormana gidelim'' ne yapacağız ormanda :A

Urfa'nın göbeklitepe'sine uğrarız bir ara o halde. :A Stocholm mu daha iyi Göteborg mu?

Zamanında çok temizlenmiş çiğ hamsi attım ağza birkaç tane tuzlanmış böyle. Herhalde tadı çiğ balık gibidir? Öyleyse severim ama bu virüs olayından sonra acelesi yok :A
Herkes kendi memleketini sever. İstanbul Ankara misali :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski