Zey TV Cevapsız Sorular-3.Bölüm Konuğu-Tolstoyevski

@Tolstoyevski

5 yıl sonra kendini nerede görüyorsun?

5 yıl önce hayatında şuankine kıyasla çok farklılık var mı?

İş hayatına atılmış, forum halen sağ ise arada sırada uğrayan biri olabilirim ama iş hayatı konusunda umarım huzurlu ve istediğim bir ortam olur. Devlette çalışmayı çok istiyorum...

5 sene önce şu anki halime göre daha üst seviyedeydim. Evet ciddi ciddi seneler geçtikçe level olarak düştüm. 😱 :A

• Beğendim
Reactions: Dosi
@Tolstoyevski bir insan senin sevgini nasıl kazanır? Bir de bana karşı yüzde kaçlık sevgi besliyorsun? :A
Ben aslında galiba ortama geç adapte olup ancak adapte olduktan sonra da sadık kalan yani kopamayanlardanım. Yeni isimler konusunda da hep mesafeli oldum bu yüzden ama soruna cevap olarak emin ol sevgimi istemezsin, tuttum mu bırakmam zira yakana yapışırım. :A

%101 :bhr: :A

• Harika
  • Beğendim
Reactions: Dosi and denizz19
Profil fotoğrafın yeşil doğa olmuş, utandım şimdi benimkisi de kapkaranlık olunca. :A Vakit bulunca ben de değiştireceğim fotoyu. :A
105979088_1817449715064812_4634189441426421056_n.jpg

• İlginç
Reactions: Tolstoyevski
Güzel soruymuş ve bunu sorsa sorsa @Sherlock sormuştur diye tahmin ediyorum. :A

1-) Eş olarak gönlümdeki kişiyi seçmek isterdim artık kim olursa. Ünlülerden olacaksa da... Evangelina Lily diyelim, Lost'un Kate'i... :A

2-) Scarlet Johanssonn ve Natalie Portman.

3-) Ronaldinho, Messi.

4-) Albert Einstein, Leo Tolstoy.

5-) Nicola Tesla, S.Hawking

6-) 5 isim saysam 6.hani ben diyebilir, 6 saysam 7.nin gözleri yaşlı.. O yüzden bu tür soruları pas geçiyorum genelde @Dosi gibi :A

7-) Ada nüfusunu dengelemek adına 2 tane kadın şarkıcı seçmek zorunda kalırdım. :A Rihanna ve Zeynep Bastık olabilir yaşları itibariyle. :A
Ekşi'de Zeynep Bastık başlıkları açıp reklam yapan kişi sendin demek...

• Güldürdün
Kız Kulesini severim, Profil resmini beğendim ama Kız Kulesini :=) :=) :=)
Bir de İstanbul'u dememek için vurgulayıp ''ama'' demişsin ama olsun, İstanbul'u da gizli gizli sevdiğini hissediyorum, biliyorum... :bhr: :A

Kız Kulesi'ni Galata Kulesi kadar çok severim hatta PP yapacak kadar. Ama hiç Üsküdar'a geçip de oradan tekneye atlayıp Kız Kulesi'ni ziyaret etmedim, etmek de istemiyorum. Çünkü direkt yakınına içine gidersem onu göremem. Ve uzaktan görülen o büyüsü bozulur diye korkuyorum... Biliyorum anlatamadım hislerimi tam ne dediğimi ben de bilmiyorum...

• Beğendim
Reactions: Dosi and The_Erinch
Ekşi'de Zeynep Bastık başlıkları açıp reklam yapan kişi sendin demek...
Evet o bendim. Zeynep Bastık ile komşuyuz. Ben onun reklamını yapıyorum, o bana şarkı söylüyor. Geçinip gidiyoruz böyle...

• İlginç
  • Beğendim
Reactions: Dosi and DarkLegenD
Ben aslında galiba ortama geç adapte olup ancak adapte olduktan sonra da sadık kalan yani kopamayanlardanım. Yeni isimler konusunda da hep mesafeli oldum bu yüzden ama soruna cevap olarak emin ol sevgimi istemezsin, tuttum mu bırakmam zira yakana yapışırım. :A

%101 :bhr: :A
Ben de seni seviyorum çok sevmen rahatsız edebilir :aa

• Güldürdün
Eren ne kadar epikleşirse epikleşsin Eren'e aşık olacak değilim sonuçta bir de o var. :A Tabi ki Eren'i de çok severim ve kendimde izler bulurum ama keşke Eren ile Mikasa... :A
Aşık olmakla ilgili bir soru değildi ki o ama... Mevzu kimin yok olup kimin kalacağı ile ilgili bir soruydu... EREN F. JEAGER karakteri gelmiş geçmiş en büyük karakter gelişimine sahip, tarihin en iyi yazılmış en çılgın karakterleri arasına girmiş bir karakter oluyor. Bu yüzden Mikasa'ya aşık olsan bile senin sanatsever yönün EREN'i yok etmeye el vermeyecek şeklinde düşünüp yazdım o mesajı... :A