Zey TV Cevapsız Sorular-3.Bölüm Konuğu-Tolstoyevski

Seçtiğin kalacak, diğeri hiç var olmamış olacak. Ona göre seç, sıralıyorum. :A
  • Breaking Bad/Dark
  • Vito Corleone/Walter White
  • Steins Gate/SNK
  • Eren/Mikasa
  • Fav10/YouTube
  • Gs 3-2 R. Madrid Maçı/Gs 1-0 Juve Maçı
  • Fatih Terim/Dostoyevski
  • Wesley Sneijder/Didier Drogba
  • Pastırma/İşkembe Çorbası
  • Erkin Koray/Barış Manço
  • Kolpaçino/The Godfather

• Breaking Bad/Dark
  • Steins Gate/SNK
  • Eren/Mikasa
  • Fav10/YouTube
bir kaç tane eminim ne seçer ama diğerleri için bakacağım :A
tenor.gif

• Hayatının sonuna kadar üç şarkı dinleme şansın olacak, neleri seçerdin?
  • Türk rap müziği hakkındaki görüşlerin nedir? :A
  • Issız bir adaya düşeceksin (seversin böyle içerikleri de. :A) yanına alacağın 8 şey? :A

1-)

2-) RAP konusunda ırkçı değilim, yerliyi de yabancıyı da hiç sevmiyorum ve görüş bildiremeyecek kadar az dinledim. Yerli plaka filan Rapten sayılıyorsa, Fark Var vb. 2010 başları. :A

3-) Sevilen kişi, sebze meyve tohumları, balta, senelerce gidecek çakmak ve yakıtı, birkaç kitap, kalın giysiler ya da yorganlar, bir de kulübe yani ev. :A Elektrik olsa daha farklı olurdu ama şimdi elektrik yoksa ne yapayım PS'yi. :A

• Beğendim
Reactions: Dosi and Sherlock
  • YouTube’da videodan videoya atlarken kendimizi en son çok alakasız bir noktada buluruz, bunu en son yaptığında ulaştığın video neydi? :A
  • Bitirmekten en çok keyif aldığın üç oyun?
  • Diğer Spor Toto Süper Lig takımlarından Galatasaray’a üç transfer yapma hakkın var, kimleri alırdın?
  • Geçmişe mesaj gönderme şansın var ancak kelebek etkisi misali (Steins Gate etkisi...) bu işlemi her yaptığında başka başka şeylerin de değişme ihtimali var. Sevdiklerini kaybetme riski gibi. Yine de yapar mıydın? :A Ne zamana, kime ve ne gönderirdin mesaj olarak? (Üç kez gönderme hakkın var.)
  • Evrende muhtemelen tek yaşam formunun biz olmadığımızı düşünüyorsundur, o yüzden bunu teyit etme gereği duymuyorum. Sence bizim dışımızda var olan yaşam formları ne yapmaktadır, bize mi benzemektedir, bizden gelişmişler midir? :A

Şu videoydu ama sonları küfürlü biraz uyarmış olayım :A @xdragxx

2-) The Witcher, God Of War 3, Red Dead Redemption (plus olarak Last of Us...)

3-) Sörloth, Uğurcan, Abdulkadir. ( TS düşmanıyız güya :A )

4-) Steins Gate efsanesine başladın demek ki 😱 :A

Bunu ancak sevdiklerimi kaybettiğimde, onları kurtarmak için kesin yapardım.
Öte yandan iddaa, piyango gibi pis işler için kullanabilirdim. :A

5-) Bu zor bir bilimsel soru fakat kimyasal elementler herhalde tüm evrende ortaktır diye ele alırsak, bizden yani dünyadaki canlılardan aşırı farklı olacaklarını düşünmem. Star Wars'taki bar sahnelerindeki gibi yaratıklar olabilir gerçekten. :A Kimisi daha az gelişmiştir, kimisi aşmış gitmiştir. Evren içinde evren simülasyonlarına kadar...

@alperuz Ben son etkinliğimde 10383939 kere etiket attım gene oy vermedi... Etiket işinde bende hep ortada kalıyorum, atsan bir türlü atmasan bir türlü...
Sevgi en iyisi Zeynepcim, para gelip geçici, Sevgi kalıcıdır :=) :=) Ne özlü sözler bu saatte, karnımda acıktı, yolla ordan 1 porsiyon misket köftede kendimize gelelim :=) :=) :=)
Final haftamdaydım, etkinliği inceleme fırsatım olmadığı için oy atmadım...

• Breaking Bad/Dark
  • Steins Gate/SNK
  • Eren/Mikasa
  • Fav10/YouTube

Seçtiklerimi koyu olarak işaretliyorum :A Çok zor soru olmuş ancak bir o kadar da orijinal, @Dosi ye de sormuş muydun böyle sorular :A

• Breaking Bad/Dark (Dark efsanedir ama BB efsaneüstü...)
  • Vito Corleone/Walter White (WW efsanedir ama Vito efsaneüstü...)
  • Steins Gate/SNK (ikisinden birini yok etmeye elim gitmedi... Steins Gate bir tık üstte...)
  • Eren/Mikasa (Mikasa'ya aşığım...)
  • Fav10/YouTube (forumun dostluk ortamı youtube'da bulunmaz ama youtube başlı başına dünya..)
  • Gs 3-2 R. Madrid Maçı/Gs 1-0 Juve Maçı (Terim'li 3-2'lik maçın havası bir başkaydı çeyrek final üste..)
  • Fatih Terim/Dostoyevski (tek pas geçtiğim bu oldu, ikisinin de yeri ayrı ama Terim benim ülkeden...)
  • Wesley Sneijder/Didier Drogba (İlk başta düşünmeden Drogba dedim ama düşününce Sneijder...)
  • Pastırma/İşkembe Çorbası (Tartışmasız işkembe çorbası... Aşığım ona da :bhr: )
  • Erkin Koray/Barış Manço (Çok zor bir seçim ama Erkin Koray bana bir seviye daha yakın...)
  • Kolpaçino/The Godfather (diğerleri terletti ama bu en kolayı oldu :A )

Ünlü birilerini de seçme şansın vardı, ben dedim kesin Fatih Terim der ama ünsüzlerden gittin. :A
Onları da düşündüm ama Terim üye olsa ne yapacak ki reytinglere mi bakacak kendi maçını mı yorumlayacak :A O yüzden Özge...

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and Sherlock
Seçtiklerimi koyu olarak işaretliyorum :A Çok zor soru olmuş ancak bir o kadar da orijinal, @Dosi ye de sormuş muydun böyle sorular :A

• Steins Gate/SNK (ikisinden birini yok etmeye elim gitmedi... Steins Gate bir tık üstte...)
  • Fav10/YouTube (forumun dostluk ortamı youtube'da bulunmaz ama youtube başlı başına dünya..)
  • Gs 3-2 R. Madrid Maçı/Gs 1-0 Juve Maçı (Terim'li 3-2'lik maçın havası bir başkaydı çeyrek final üste..)
  • Fatih Terim/Dostoyevski (tek pas geçtiğim bu oldu, ikisinin de yeri ayrı ama Terim benim ülkeden...)
  • Wesley Sneijder/Didier Drogba (İlk başta düşünmeden Drogba dedim ama düşününce Sneijder...)
  • Pastırma/İşkembe Çorbası (Tartışmasız işkembe çorbası... Aşığım ona da :bhr: )
  • Erkin Koray/Barış Manço (Çok zor bir seçim ama Erkin Koray bana bir seviye daha yakın...)
Yok sormadı ve tahmin ettiklerim doğru çıktı , hele son 3 :A

Yok sormadı ve tahmin ettiklerim doğru çıktı , hele son 3 :A

Sormamıştım sanırım, orada daha çok goygoy yaptım gibi hatırlıyorum. :A

Son 3 biraz şişirme oldu, dedim zaten buraya gelene kadar yeterince zorlanır. :A @Dosi