TRT 1 Taşacak Bu Deniz - Dizi Yorumları

11.Bölümle ilgili beyin fırtınası yapmaya ne dersiniz ?
@TenTen @Polat Şaşmaz @Alemdar

1-Zarife onca şey yapmasına rağmen neden suçsuzmuş gibi davranılıyor. Eleni’yi satma fikrini ortaya attı.

2-Eleni , görüntülerle şikayetçi olsa Sevcan kodesi boylar. Ama senaryo bunu akıl eder mi şüpheli ? :A

3-Şerif’in sürekli kazançlı çıkması da tat kaçırdı.

4-Şerif mahkemeye gelmeden de Adil’i kurtarabilirdi. Esme, “ kızımı sattığınızı karakol bildirip şikayetçi olduğunu herkesin öğrenmesini istese boşanmaktan vazgeçmek zorunda kalmazdı.

5- Eleni’ye yeni bir partner gelmeli ya da Mikail ile sahneleri artmalı.Pazarlık masası kudursun istiyorum.

Müthiş bir şey yakaladım.
Oruç gördün mü şimdi ebeni.İçinizdeki yılanlar sadece Koçariler'i mi sokar sandınız?Anan bile çatır çatır harcıyor sizi ama sen mal gibi davranmaya devam et💆🏼‍♀️Yeğenine silah çeken bir adam kendi abisini de öldürebilir gayet.Saltanat kavgası da var ailede malum.

Paragrafı okuyunca bakalım kimler fark edecek? :A

@Alemdar @Polat Şaşmaz @TenTen @Emre Ozansoy @Mehmet Can @Dante

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: TenTen
Müthiş bir şey yakaladım.
Oruç gördün mü şimdi ebeni.İçinizdeki yılanlar sadece Koçariler'i mi sokar sandınız?Anan hile çatır çatır harcıyor sizi ama sen mal gibi davranmaya devam et💆🏼‍♀️Yeğenine silah çeken bir adam kendi abisini de öldürebilir gayet.Saltanat kavgası da var ailede malum.

Paragrafı okuyunca bakalım kimler fark edecek? :A

@Alemdar @Polat Şaşmaz @TenTen @Emre Ozansoy @Mehmet Can @Dante
Ben daha izlemedim şimdi izlicem