Siz ikiniz neden bu kadar resmi konuşuyorsunuz? 😅 @DanteHemen bakıyorum lütfen forumdan ayrılmayın.
Siz ikiniz neden bu kadar resmi konuşuyorsunuz? 😅 @DanteHemen bakıyorum lütfen forumdan ayrılmayın.
Yokta, buda çok resmi 😅Cıvık mı konuşalım ?![]()
+1 ballı bacım biraz daha yaşayabilirdiKarektere yazık ettiler. Hak etmedi bunu.![]()
Adil neden silah’ı arabada bırakır ki? Yanına almaz.Karektere yazık ettiler. Hak etmedi bunu.![]()
Aga etiket ettim gelmedin ?Uzak Şehir bu hafta haftalıkta TOTAL'i alır ama Ocak ayından itibaren TBD tüm gruplarda sağlam bir şekilde lider olur.
Nasıl bir bölümdü bu ya her fragman ayrı olay her bölüm ayrı olay ! @Polat Şaşmaz @TenTen @Dante @Emre Ozansoy @12.Adam ve diğer agalar
Görmedim aga ? hangisiydiAga etiket ettim gelmedin ?
Avukat tüm seksiliği ile geliyor 🥳🥳
Cuma reyting sonuçlarındaGörmedim aga ? hangisiydi
Kime gönlünü kaptıracak sence ?Avukat tüm seksiliği ile geliyor 🥳🥳
Gezep yada Adil diyorum ben.Kime gönlünü kaptıracak sence ?
Bu arada savcı diye biliyorum.![]()
Adil olmasın da amin 🙏Gezep yada Adil diyorum ben.
Ya Savcı,avukat. O rollerde bir yerde işte. 😅
Esmenin Şerif ile evli olduğu her dakika bu ihtimal olabilir. Ama Oruç ve Eleni buna izin vermez gibi. 😅Adil olmasın da amin 🙏![]()
Eleni cepte de Pazarlık masası şüpheliEsmenin Şerif ile evli olduğu her dakika bu ihtimal olabilir. Ama Oruç ve Eleni buna izin vermez gibi. 😅
Oruç karekterine nasıl bir hislerini açma sahnesi yazacaklar merak ediyorum. 13. Bölümde olur gibi 😅😅Eleni cepte de Pazarlık masası şüpheli![]()
Twitter da okuyorum da , bu karakterin altını boş yazıyorlar yani bir duruşu yok gibi benim gözümde nereye eyersen oraya bükülüyor.Oruç karekterine nasıl bir hislerini açma sahnesi yazacaklar merak ediyorum. 13. Bölümde olur gibi 😅😅