- Reaksiyon puanı
- 38,829
- Puanı
- 1,060
Cuma reyting sonuçlarındaGörmedim aga ? hangisiydi
Kime gönlünü kaptıracak sence ?Avukat tüm seksiliği ile geliyor 🥳🥳
Bu arada savcı diye biliyorum.
Cuma reyting sonuçlarındaGörmedim aga ? hangisiydi
Kime gönlünü kaptıracak sence ?Avukat tüm seksiliği ile geliyor 🥳🥳
Gezep yada Adil diyorum ben.Kime gönlünü kaptıracak sence ?
Bu arada savcı diye biliyorum.![]()
Adil olmasın da amin 🙏Gezep yada Adil diyorum ben.
Ya Savcı,avukat. O rollerde bir yerde işte. 😅
Esmenin Şerif ile evli olduğu her dakika bu ihtimal olabilir. Ama Oruç ve Eleni buna izin vermez gibi. 😅Adil olmasın da amin 🙏![]()
Eleni cepte de Pazarlık masası şüpheliEsmenin Şerif ile evli olduğu her dakika bu ihtimal olabilir. Ama Oruç ve Eleni buna izin vermez gibi. 😅
Oruç karekterine nasıl bir hislerini açma sahnesi yazacaklar merak ediyorum. 13. Bölümde olur gibi 😅😅Eleni cepte de Pazarlık masası şüpheli![]()
Twitter da okuyorum da , bu karakterin altını boş yazıyorlar yani bir duruşu yok gibi benim gözümde nereye eyersen oraya bükülüyor.Oruç karekterine nasıl bir hislerini açma sahnesi yazacaklar merak ediyorum. 13. Bölümde olur gibi 😅😅
Anasına posta koyduğu bir sahne vardı orada gözüme girmişti. Ama sonra aileci, anacı çıktı. Nasıl oradan buraya evrildi karekter anlamadım. Bu arada dizide bunu kendide diyor. Bugün ki bölümde buna benzer bir sahne vardı. Pazarlık meselesi ile ilgili. 😅Twitter da okuyorum da , bu karakterin altını boş yazıyorlar yani bir duruşu yok gibi benim gözümde nereye eyersen oraya bükülüyor.![]()
Adil’in evinde mi?Anasına posta koyduğu bir sahne vardı orada gözüme girmişti. Ama sonra aileci, anacı çıktı. Nasıl oradan buraya evrildi karekter anlamadım. Bu arada dizide bunu kendide diyor. Bugün ki bölümde buna benzer bir sahne vardı. Pazarlık meselesi ile ilgili. 😅
Heee. 😅 Herkesin olduğu bir sahnede kendi dedi. 😂Adil’in evinde mi?![]()
Bu akşamki bölümde mi?Heee. 😅 Herkesin olduğu bir sahnede kendi dedi. 😂
Kusura bakma aga ya diziye tam yetiştim foruma girmedim bile 😂😂Cuma reyting sonuçlarında
Kime gönlünü kaptıracak sence ?
Bu arada savcı diye biliyorum.![]()
Sorun değil, sen cevabı söyle heleKusura bakma aga ya diziye tam yetiştim foruma girmedim bile 😂😂
Düşün işte o kadar taştı ha bu deniz 😂
Babayı