- Reaksiyon puanı
- 57,100
- Puanı
- 1,061
Tamam işte antilik yapacam diye en favori dizide saçma dizilere oy verme
En favorilerime vericem tabi ki.
Tamam işte antilik yapacam diye en favori dizide saçma dizilere oy verme
Vadiye de ver oyEn favorilerime vericem tabi ki.
Niye şaşırdın Vadi ordaki birçok diziden daha kaliteliYok artık.😱
Niye şaşırdın Vadi ordaki birçok diziden daha kaliteli
Niye la Vadi Türkiyenin en iyi dizisi açık araBully'nin konusunu kirletmeyelim.
Hala aynı düşüncelerde misinForumun sevilen ve devamlı görmek istediğimiz üyelerden.
Kaan iyiki Favoriforumum'dasın.
5 yıllık eskimeyen, eksilmeyen dostluk...Çok sevdiğim bir arkadaşım
Ne kadar da resmi cümlelerEditör olmadan önce Galip fani olarak tanidigim, zamanla alistigim aktif bir Editör. Önü acik
Hala aynı düşüncelerde misin
Senin canını yerim. Gerçek bir dostsun, kardeşsin, cansın, kansın ve iyi ki varsın İyi ki tanımışım seni..Çok özledim be. Eski mesajlarımızı okudum da şimdi ne günler geçirmişiz, iyi ki buraya gelmişim. İyi ki senin gibi saf ve güzel kalpli bir insanla tanışmışım. Yokluğun da çok belli oluyor, dışarıda görüşsek de burada olman da ayrı güzeldi.
Ben durup dururken bir şeyi up'latmam. Yiğit'in mesajına cevap yazacaktım, ilgimi çeken mesajlara da atlayayım dedimİlgi meraklısı olup çıktın sende bunu niye uplattın şimdi
Valla yokluğunda iyi anladım. Çoğu kısmı aynı. Ayrıca önü açık diyerek algılıyor cümle kurmamışım en azından. Şuan forumda önün açık gezme @mrt-06
Ben durup dururken bir şeyi up'latmam. Yiğit'in mesajına cevap yazacaktım, ilgimi çeken mesajlara da atlayayım dedim
Tatlı zamanlarında açılmış bir konu, normalde öyle cümleler duyamayız Bir de şu sıralar duyuyoruz, beni özlediğin için melek gibisin Eyvallah düşüncelerin için Bu veda ikimize iyi geldi
Yılanlık yapma
Evet haz alıyorumNeyse diğer konuda acısını çıkarttım için rahatladı
Benden güzel cümleler duymak ilgini çekiyor demek.
Hiç eksilmeyecek..5 yıllık eskimeyen, eksilmeyen dostluk...
Ne kadar da resmi cümleler