- Reaksiyon puanı
- 57,100
- Puanı
- 1,061
Konuyu açtığın için çok teşekkür ederim Umut. Sen de iyi ki bizimlesin seviliyorsun.Forumun sevilen ve devamlı görmek istediğimiz üyelerden.
Kaan iyiki Favoriforumum'dasın.
Ben saksı deilem en çok beni etiketleyecen.konulara etiketlemeyi unuttuğum üye
Saolasın aga sen de seviliyorsun. Rekabet iyidir bence aga. Kapışıyoz işte Buğra yokken kötü mü?En sevdiğim üyelerden biri Galip Derviş hayranı Buğra olmadığı zamanlar da kumandayı eline alıp anlıkları benden önce paylaşır irite olurum
Teşekkür ederim. Sen de yorumların ve açtığın konularla gayet başarılısın. Hep beraber uzun yıllar buradayız inşallah.Forumda yaptığı saygılı yorumlarla sevilen bir editör. Umarım uzun yıllar forumda kalır.
Sağolasın aga İyi de acık da bana bırak Hep sen hep sen olmuyor gerçi istesem bilgisayar hızlı olsa hepinizi alırımSaolasın aga sen de seviliyorsun. Rekabet iyidir bence aga. Kapışıyoz işte Buğra yokken kötü mü?
Teşekkür ederim sen de seviliyorsun. Neyleyim futbolsuz bir hayatı?Futbolla yatıp kalkan birisi. Foruma'da katkısı büyük. Severim kendilerini.
Teşekkürler yorumların için. Zaten ben de yorum yapmıştım sana biliyorsun senin hakkındaki düşüncelerimi.En ortak noktamız Galip Derviş Editörlükte iyi olan, sevdiğim isim
Gerçekten tanışma olayını ihmal ettik senle. En kısa zamanda tanışırız umarım.Pek tanışamadık ama Fatih ve Game Of Thrones hayranı olduğunu bildiğim bir üye.
Ben de bu vesileyle sana teşekkur ederimTeşekkürler yorumların için. Zaten ben de yorum yapmıştım sana biliyorsun senin hakkındaki düşüncelerimi.
Meydan okuyon ha aga. Bilgisayarla da gel bakalım yine bir şey fark etmeyecek.Sağolasın aga İyi de acık da bana bırak Hep sen hep sen olmuyor gerçi istesem bilgisayar hızlı olsa hepinizi alırım
Aynen öyle.Teşekkür ederim sen de seviliyorsun. Neyleyim futbolsuz bir hayatı?
Teşekkürler yorumların için. Zaten ben de yorum yapmıştım sana biliyorsun senin hakkındaki düşüncelerimi.
Gerçekten tanışma olayını ihmal ettik senle. En kısa zamanda tanışırız umarım.
Bilgisayar yavaş ki aga en yeni sürümleri oyunları kabul etmiyor. Fifa 2010 yüklesem bilgisayar anında pert olur Fifa 2009'u zor kaldırıyordu Bilgisayar yavaş olmasa şöyle elimde hızlı bir bilgisayar olsa ram'i 500 değil de 3000 falan olsaMeydan okuyon ha aga. Bilgisayarla da gel bakalım yine bir şey fark etmeyecek.
Kullandım ama hatta konuya da girdim ama hata veriyordu. Şimdi düzelmiş. Sağ ol.Arama butonunu kullanabilirsin.
https://fav10.net/forum/threads/dizi-kolik.140067/
Teşekkür ederim. İnşallah önüm açık olur.Editör olmadan önce Galip fani olarak tanidigim, zamanla alistigim aktif bir Editör. Önü acik
Saolasın aga aynı şekilde sen de çok seviliyorsun.Çok sevdiğim bir arkadaşım