FF Bully

sokak sanati

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
57,100
Puanı
1,061
Forumun sevilen ve devamlı görmek istediğimiz üyelerden.

Kaan iyiki Favoriforumum'dasın.:)

En sevdiğim üyelerden biri :D Galip Derviş hayranı :D Buğra olmadığı zamanlar da kumandayı eline alıp anlıkları benden önce paylaşır irite olurum :D

Forumda yaptığı saygılı yorumlarla sevilen bir editör. Umarım uzun yıllar forumda kalır. :)

Futbolla yatıp kalkan birisi. Foruma'da katkısı büyük. Severim kendilerini. :D

En ortak noktamız Galip Derviş :X Editörlükte iyi olan, sevdiğim isim:)

Pek tanışamadık ama Fatih ve Game Of Thrones hayranı olduğunu bildiğim bir üye. :)

Forumun sevilen ve devamlı görmek istediğimiz üyelerden.

Kaan iyiki Favoriforumum'dasın.:)
Konuyu açtığın için çok teşekkür ederim Umut. Sen de iyi ki bizimlesin seviliyorsun. :)

konulara etiketlemeyi unuttuğum üye :F
:bağır: Ben saksı deilem en çok beni etiketleyecen.

En sevdiğim üyelerden biri :D Galip Derviş hayranı :D Buğra olmadığı zamanlar da kumandayı eline alıp anlıkları benden önce paylaşır irite olurum :D
Saolasın aga sen de seviliyorsun. :D Rekabet iyidir bence aga. Kapışıyoz işte Buğra yokken kötü mü? :F

Forumda yaptığı saygılı yorumlarla sevilen bir editör. Umarım uzun yıllar forumda kalır. :)
Teşekkür ederim. :) Sen de yorumların ve açtığın konularla gayet başarılısın. Hep beraber uzun yıllar buradayız inşallah. :)

Son düzenleme:
Futbolla yatıp kalkan birisi. Foruma'da katkısı büyük. Severim kendilerini. :D
Teşekkür ederim sen de seviliyorsun. :D Neyleyim futbolsuz bir hayatı? :D

En ortak noktamız Galip Derviş :X Editörlükte iyi olan, sevdiğim isim:)
Teşekkürler yorumların için. :) Zaten ben de yorum yapmıştım sana biliyorsun senin hakkındaki düşüncelerimi. :)

Pek tanışamadık ama Fatih ve Game Of Thrones hayranı olduğunu bildiğim bir üye. :)
Gerçekten tanışma olayını ihmal ettik senle. En kısa zamanda tanışırız umarım. :)

Teşekkür ederim sen de seviliyorsun. :D Neyleyim futbolsuz bir hayatı? :D

Teşekkürler yorumların için. :) Zaten ben de yorum yapmıştım sana biliyorsun senin hakkındaki düşüncelerimi. :)

Gerçekten tanışma olayını ihmal ettik senle. En kısa zamanda tanışırız umarım. :)
Aynen öyle. :)

Bu arada benim açmış olduğum sözlük konuma ulaşılamıyor. @OzaN @darksaal :(

Meydan okuyon ha aga. :D Bilgisayarla da gel bakalım yine bir şey fark etmeyecek. :D
Bilgisayar yavaş ki aga en yeni sürümleri oyunları kabul etmiyor. Fifa 2010 yüklesem bilgisayar anında pert olur :D Fifa 2009'u zor kaldırıyordu :D Bilgisayar yavaş olmasa şöyle elimde hızlı bir bilgisayar olsa ram'i 500 değil de 3000 falan olsa :D

Editör olmadan önce Galip fani olarak tanidigim, zamanla alistigim aktif bir Editör. Önü acik :)

Up'latalım bakalım yorumlarınızı merak ediyorum. :D