Yok zaten neysen o'sun, o konuda asla değişme dedim. Uyma derken etkilenme vahabında dedim ben onu.Teşekkürler güzel yorumların için.Valla anlamadım kime uyuyormuşum ben?
Neysem oyum ben kimseye uymam.
![]()
Yok zaten neysen o'sun, o konuda asla değişme dedim. Uyma derken etkilenme vahabında dedim ben onu.Teşekkürler güzel yorumların için.Valla anlamadım kime uyuyormuşum ben?
Neysem oyum ben kimseye uymam.
![]()
Anladım.Yok zaten neysen o'sun, o konuda asla değişme dedim. Uyma derken etkilenme vahabında dedim ben onu.Yani kimseden etkilenme diyeyim öyleyse.
![]()
Saolasın.@Bully süper bir arkadaştır değerli bir arkadaştır hafif totoş dizilerine kaçar başka kusuru yoktur![]()
Meluna bakın hele.Akıncı bir arkadaştı ama Akını gitti şimdi ise Gökhancı oldu onun da en kısa sürede gitmesi temennimiz![]()
[HASHTAG]#sinsigokhankeser[/HASHTAG] gitse de rahatlasakMeluna bakın hele.Gökhan şampiyon olup bir nebze teselli edecek beni inşallah.
![]()
Teşekkür ederim dostum.Forumdaki kankam
Çok seviyorum işini çok titizlikle yapıyor🙂
Gökhan varken siz Turboculara rahat yok.[HASHTAG]#sinsigokhankeser[/HASHTAG] gitse de rahatlasak![]()
Hayır olamayacakTeşekkür ederim dostum.
Gökhan varken siz Turboculara rahat yok.Şampiyon olacak zaten kendisi inşallah.
![]()
Zoruna mı gitti
Biz seni özlemedikZoruna mı gitti8 gün yoktuk napalım yani
Hoşbulduk bu arada gençler ben de sizleri özledim.![]()
Aferin beni özlemeyen böyle çarpılır işte yokluğumda ne sıkılmışsındır sen şimdi.Biz seni özlemedik( Çarpıldı )
![]()
![]()
Zoruna mı gitti8 gün yoktuk napalım yani
Hoşbulduk bu arada gençler ben de sizleri özledim.![]()
Yok beAferin beni özlemeyen böyle çarpılır işte yokluğumda ne sıkılmışsındır sen şimdi.![]()
Bully Yiğit bana canım sıkılıyor diyorduAferin beni özlemeyen böyle çarpılır işte yokluğumda ne sıkılmışsındır sen şimdi.![]()
Güzel dileklerin için çok teşekkürler.Acıyı biz çekiyoruz ama tam bir işgl zaten yeşilde yakışmamış.![]()
Tabii tabii.Yok beKafa dinledim sen yokken geldin başımı ağrıttın yine
Melunsun işteGidip süt sağman lazımdı senin
![]()