- Reaksiyon puanı
- 57,100
- Puanı
- 1,061
Güzel dileklerin için çok teşekkürler. Kıskanma bakayım çalış senin de olur.
Güzel dileklerimi sundum zaten sıra acı çektirmekte. Yok kalsın istemiyorum.
Güzel dileklerin için çok teşekkürler. Kıskanma bakayım çalış senin de olur.
Sıkılır tabii bensiz duramaz o melun. Ama çok gıcıklık yaptı başını baya ağrıtacam onun.Bully Yiğit bana canım sıkılıyor diyordu
Kuzenimdi o.Güzel dileklerin için çok teşekkürler. Kıskanma bakayım çalış senin de olur.
Tabii tabii. Özledim dön artık diye mesajları kuzenin atmadı herhalde.
Melun nerde demişim öyle?Bully Yiğit bana canım sıkılıyor diyordu
Bende özledim seniSıkılır tabii bensiz duramaz o melun. Ama çok gıcıklık yaptı başını baya ağrıtacam onun.
Zamanı gelince görürüm ben seni. Dikkat et de acıyı ben sana çektirmeyeyim.Güzel dileklerimi sundum zaten sıra acı çektirmekte. Yok kalsın istemiyorum.
Sen git süt sağ yumurta toplaSıkılır tabii bensiz duramaz o melun. Ama çok gıcıklık yaptı başını baya ağrıtacam onun.
Senin yokluğunda bu yiğit bana taktı bu sefer devamlı benle siyaset konuşuyordu ama dediklerim karşısında cevap veremiyordu melunEyvallah aga aynı şekilde.
Neden olmasın köyümüz var giderim belki.Sen git süt sağ yumurta topla
Git de atlar tekmelesin seni, müstehak sana.Neden olmasın köyümüz var giderim belki.
Sana takılmaya devam edeceğim.Senin yokluğunda bu yiğit bana taktı bu sefer devamlı benle siyaset konuşuyordu ama dediklerim karşısında cevap veremiyordu melun
Yarısı dediğin hep Chp liler ama sorun yok onlara da gereken cevabı veririzGit de atlar tekmelesin seni, müstehak sana.
Sana takılmaya devam edeceğim.
Zamanı gelince görürüm ben seni. Dikkat et de acıyı ben sana çektirmeyeyim.
Yapma ya neden?Ağustos'un son 3 haftası yokum.
OlsunYarısı dediğin hep Chp liler ama sorun yok onlara da gereken cevabı veririz
Düne kadar özledim dediğin adam hakkında nasıl konuşuyon melun
İyi çalışman 1 ay boyunca lazım 3 hafta önemli bir kayıp gibi duruyor.1 ay buradayım daha bu ne sevinç @Bully @Maskeli Fedai .Sakin olun ben bu bir ayda neler yapmam.
Ha doğru ya en favori dizi vardı1 ay buradayım daha bu ne sevinç @Bully @Maskeli Fedai .Sakin olun ben bu bir ayda neler yapmam.
İyi çalışman 1 ay boyunca lazım 3 hafta önemli bir kayıp gibi duruyor.
Ha doğru ya en favori dizi vardı
Tamam işte antilik yapacam diye en favori dizide saçma dizilere oy vermeben sizi kastedmiştim forumdan soğutacam ikinizide.