- Reaksiyon puanı
- 58,360
- Puanı
- 1,061
Güzel dileklerin için çok teşekkürler.Kıskanma bakayım çalış senin de olur.
![]()
Güzel dileklerimi sundum zaten sıra acı çektirmekte.
Güzel dileklerin için çok teşekkürler.Kıskanma bakayım çalış senin de olur.
![]()
Sıkılır tabii bensiz duramaz o melun.Bully Yiğit bana canım sıkılıyor diyordu![]()
Kuzenimdi o.Güzel dileklerin için çok teşekkürler.Kıskanma bakayım çalış senin de olur.
Tabii tabii.Özledim dön artık diye mesajları kuzenin atmadı herhalde.
![]()
Melun nerde demişim öyle?Bully Yiğit bana canım sıkılıyor diyordu![]()
Bende özledim seniSıkılır tabii bensiz duramaz o melun.Ama çok gıcıklık yaptı başını baya ağrıtacam onun.
![]()
Zamanı gelince görürüm ben seni.Güzel dileklerimi sundum zaten sıra acı çektirmekte.Yok kalsın istemiyorum.
![]()
Sen git süt sağ yumurta toplaSıkılır tabii bensiz duramaz o melun.Ama çok gıcıklık yaptı başını baya ağrıtacam onun.
![]()
Senin yokluğunda bu yiğit bana taktı bu sefer devamlı benle siyaset konuşuyordu ama dediklerim karşısında cevap veremiyordu melunEyvallah aga aynı şekilde.![]()
Neden olmasın köyümüz var giderim belki.Sen git süt sağ yumurta topla![]()
Git de atlar tekmelesin seni, müstehak sana.Neden olmasın köyümüz var giderim belki.![]()
Sana takılmaya devam edeceğim.Senin yokluğunda bu yiğit bana taktı bu sefer devamlı benle siyaset konuşuyordu ama dediklerim karşısında cevap veremiyordu melun![]()
Yarısı dediğin hep Chp liler ama sorun yok onlara da gereken cevabı veririzGit de atlar tekmelesin seni, müstehak sana.
Sana takılmaya devam edeceğim.![]()
Zamanı gelince görürüm ben seni.Dikkat et de acıyı ben sana çektirmeyeyim.
![]()
Yapma ya neden?Ağustos'un son 3 haftası yokum.![]()
OlsunYarısı dediğin hep Chp liler ama sorun yok onlara da gereken cevabı veririz
Düne kadar özledim dediğin adam hakkında nasıl konuşuyon melun![]()
İyi çalışman 1 ay boyunca lazım 3 hafta önemli bir kayıp gibi duruyor.
Ha doğru ya en favori dizi vardı
İyi çalışman 1 ay boyunca lazım 3 hafta önemli bir kayıp gibi duruyor.![]()
Ha doğru ya en favori dizi vardı![]()
Tamam işte antilik yapacam diye en favori dizide saçma dizilere oy vermeben sizi kastedmiştim forumdan soğutacam ikinizide.![]()