FF Bully

kendisi foruma daha yeni geldiğinde konuşmaya başlamıştık samimi olduğum kardeşimdir severim sayarım :d sert bi mesaj yazsam alınmayacağını bilirim :D tek beğenmediğim noktası gereksiz kanal fanatikliği bi de izlediği dizilere irrite oluyorum :d gs li olması da süper tabi :D

kendisi foruma daha yeni geldiğinde konuşmaya başlamıştık samimi olduğum kardeşimdir severim sayarım :D sert bi mesaj yazsam alınmayacağını bilirim :D tek beğenmediğim noktası gereksiz kanal fanatikliği bi de izlediği dizilere irrite oluyorum :D gs li olması da süper tabi :D
Saolasın aga ben de seni çok severim sayarım. Forumda ilk chatten muhabbet ettiğim sensin büyük ihtimal. :D İzlediğimiz diziler zıt olsa da bence bu durum iyi bir şey. Yoksa tartışamazdık edemezdik. Ne zevki kalırdı o zaman. :D Ayrıca sağlam, fanatik bir cimbomlu olman da çok hoşuma gidiyor. :D Umarım bu dostluğumuz bozulmaz.

Kendisine 'Sayın Editörüm' diye hitap ederim ve benzer şekilde karşılık alırım.:D
Foruma geldi ve kısa sürede başarı sağlayarak editör oldu.:)
Fanatik Galatasaray'lı biridir.:D
Yorumları sade ve güzel. Cana yakın bir üyemizdir.:)

Saolasın aga ben de seni çok severim sayarım. Forumda ilk chatten muhabbet ettiğim sensin büyük ihtimal. :D İzlediğimiz diziler zıt olsa da bence bu durum iyi bir şey. Yoksa tartışamazdık edemezdik. Ne zevki kalırdı o zaman. :D Ayrıca sağlam, fanatik bir cimbomlu olman da çok hoşuma gidiyor. :D Umarım bu dostluğumuz bozulmaz.
bozulmaz aga bozulmaz :D

Kendisine 'Sayın Editörüm' diye hitap ederim ve benzer şekilde karşılık alırım.:D
Foruma geldi ve kısa sürede başarı sağlayarak editör oldu.:)
Fanatik Galatasaray'lı biridir.:D
Yorumları sade ve güzel. Cana yakın bir üyemizdir.:)
Güzel yorumların için çok teşekkür ederim sayın editörüm. :D Senin hakkındaki yorumlarımı senin konunda yapayım. :D

Foruma ilk geldiğinde samimi olduğum bir arkadaşım.Kendisiyle çok iyi bir arkadaşız.İnşallah bu arkadaşlığımız bozulmaz.Ayrıca mesajları da çok kaliteli.Ayrıca benim gibi Mustici ayrıca galip derviş izliyor daha ne olsun :) @Bully

Son düzenleme:
Foruma ilk geldiğinde samimi olduğum bir arkadaşım.Kendisiyle çok iyi bir arkadaşız.İnşallah bu arkadaşlığımız bozulmaz.Ayrıca mesajları da çok kaliteli.Ayrıca benim gibi Mustici ayrıca galip derviş izliyor daha ne olsun :) @Bully
Teşekkür ederim aga güzel yorumların için. :) Dediğin gibi inşallah bozulmaz güzel arkadaşlığımız. :) Ayrıca niye bozulsun ki? :D

Çok sevdiğim forum arkadaşım😉
Teşekkür ederim ben de aynı şekilde düşünüyorum. :)

Çoğunlukla zıtlığından hoşlandığım Gerçek Ab izleyicisi.:A

Yorum yapmamışım. 😱 Çoğu kez iyiki foruma gelmiş dediğim üyedir. Sohbeti çok keyifli, mesajları kaliteli ve önü açık bir editör. Yani lafın kısası severim kendisini. Aylar önce yaşadığımız o tatsız olay olmasa çok daha iyi olacaktı belki de.. :(

Yorum yapmamışım. 😱 Çoğu kez iyiki foruma gelmiş dediğim üyedir. Sohbeti çok keyifli, mesajları kaliteli ve önü açık bir editör. Yani lafın kısası severim kendisini. Aylar önce yaşadığımız o tatsız olay olmasa çok daha iyi olacaktı belki de.. :(
Teşekkür ederim güzel yorumların için Atacan kardeşim. :) Ha şunu belirteyim. Aylar önce yaşadığımız o talihsiz olayı ben tamamen silip attım aklımda bile yok yani. Sen forumdaki en iyi arkadaşlarımdan birisin. Bu değişmeyecek 😉

Teşekkür ederim güzel yorumların için Atacan kardeşim. :) Ha şunu belirteyim. Aylar önce yaşadığımız o talihsiz olayı ben tamamen silip attım aklımda bile yok yani. Sen forumdaki en iyi arkadaşlarımdan birisin. Bu değişmeyecek 😉
Böyle düşünmene çok sevindim. :)

Üye hatta editör olduktan sonra bile uzun süre tanışmadan öyle yorumlarını okuyup geçtiğim ama tanıdıkça sevdiğim eğlenceli bir üye. :X Foruma alıştıkça daha da açıldı ve iyi oldu. :)

Değişme ve en önemlisi kimseye uyma diyebilirim sadece, anladın sen onu. :X

Üye hatta editör olduktan sonra bile uzun süre tanışmadan öyle yorumlarını okuyup geçtiğim ama tanıdıkça sevdiğim eğlenceli bir üye. :X Foruma alıştıkça daha da açıldı ve iyi oldu. :)

Değişme ve en önemlisi kimseye uyma diyebilirim sadece, anladın sen onu. :X
Teşekkürler güzel yorumların için. :) Valla anlamadım kime uyuyormuşum ben? :T: Neysem oyum ben kimseye uymam. :X