FF Bully

İlk geldiğim yıl hemen ısındığım üyelerdendi favori editorum derdim kendisine :A Şuan kı gibi değildik ama şuan kı gibi olacağımızı hissediyordum gelir gelmez en beğendiğim editorlerden olmuştu çünkü gerçekten adaletli davanıyordu ki sonra adminliğe kadar gitti zaten :bhr: @Bully

Forumda hep olması gereken üyelerden biri olarak görüyorduk ama malesef 1 yıl önce ayrılmak zorunda kaldı :( Kendi çabamla engellemeye çalıstım o biliyor ama işe yaramadı yinede faceden haber ara sıra almamız biraz teselli olmuştu habersiz kaybolsa daha zor olurdu :( Şuan burada tekrar aramızda olmasından çok mutluyum :bhr::bhr::bhr:
Aa çok teşekkür ederim canım güzel düşüncelerin için :bhr: Benim de sana hemen kanım ısınmıştı, sonra dostluğumuz katlanarak arttı zaten ve şu anki seviyemize geldik :A Ben de yeniden burada olduğum için çok mutluyum, birlikte daha nice senelere diyelim :D

Aa çok teşekkür ederim canım güzel düşüncelerin için :bhr: Benim de sana hemen kanım ısınmıştı, sonra dostluğumuz katlanarak arttı zaten ve şu anki seviyemize geldik :A Ben de yeniden burada olduğum için çok mutluyum, birlikte daha nice senelere diyelim :D
Aaa evet şuan burada olman güzel ve forum eski samimiyetini yakalamış görünüyor bu en güzeli tabi :Z:Z:Z

Geldiğimde merak ettiğim çoğu şeyi ona sormuştum. Tam yönetici olmaya layık bir üye ancak son zamanlarda kendisini görememekteyiz. Umarım kendisi iyidir. @Bully

IMG_3432.jpeg

7777 mesaj yazmış olan üye
Çok sevdiğim bir arkadaşımdır kendisi :A
aynısı diyelim :A

• Harika
Reactions: Bully
Forumda aktif, eğlenceli, futbola merakli bir üye. Eskiden forumda yöneticiydi. Şimdilerde emekli. Foruma renk katan değerli birisi. Forumda olduğu için mutluyuz. Şimdilik bu kadar aklıma gelince eklerim. :)

Sevmediğim özelliği galatasaylı olması:)

• Harika
Reactions: Bully
Forumda aktif, eğlenceli, futbola merakli bir üye. Eskiden forumda yöneticiydi. Şimdilerde emekli. Foruma renk katan değerli birisi. Forumda olduğu için mutluyuz. Şimdilik bu kadar aklıma gelince eklerim. :)

Sevmediğim özelliği galatasaylı olması:)
Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için :Z

Sevmediğim tek özelliğin o olsun :A

• Beğendim
Reactions: RüzgarGülü