Yok zaten neysen o'sun, o konuda asla değişme dedim. Uyma derken etkilenme vahabında dedim ben onu. Yani kimseden etkilenme diyeyim öyleyse.Teşekkürler güzel yorumların için. Valla anlamadım kime uyuyormuşum ben? Neysem oyum ben kimseye uymam.
Yok zaten neysen o'sun, o konuda asla değişme dedim. Uyma derken etkilenme vahabında dedim ben onu. Yani kimseden etkilenme diyeyim öyleyse.Teşekkürler güzel yorumların için. Valla anlamadım kime uyuyormuşum ben? Neysem oyum ben kimseye uymam.
Anladım. Dikkate alacağım bu yapıcı eleştirini.Yok zaten neysen o'sun, o konuda asla değişme dedim. Uyma derken etkilenme vahabında dedim ben onu. Yani kimseden etkilenme diyeyim öyleyse.
Saolasın. Benim aslında ab dizileri hoşuma gider ama bu sene çoğu reytingsizlikten kalktı işte. Küçük Ağa ve Dikmen izlediğim için biraz totoş görünüyor olabilirim ama onların da ab'leri iyi yani. Ayrıca her dizi totoşlaştı artık yapacak bir şey yok. Biraz uzun açıkladım ama anlatabilmişimdir umarım.@Bully süper bir arkadaştır değerli bir arkadaştır hafif totoş dizilerine kaçar başka kusuru yoktur
Meluna bakın hele. Gökhan şampiyon olup bir nebze teselli edecek beni inşallah.Akıncı bir arkadaştı ama Akını gitti şimdi ise Gökhancı oldu onun da en kısa sürede gitmesi temennimiz
[HASHTAG]#sinsigokhankeser[/HASHTAG] gitse de rahatlasakMeluna bakın hele. Gökhan şampiyon olup bir nebze teselli edecek beni inşallah.
Teşekkür ederim dostum.Forumdaki kankam
Çok seviyorum işini çok titizlikle yapıyor🙂
Gökhan varken siz Turboculara rahat yok. Şampiyon olacak zaten kendisi inşallah.[HASHTAG]#sinsigokhankeser[/HASHTAG] gitse de rahatlasak
Hayır olamayacakTeşekkür ederim dostum.
Gökhan varken siz Turboculara rahat yok. Şampiyon olacak zaten kendisi inşallah.
Zoruna mı gitti 8 gün yoktuk napalım yani
Biz seni özlemedik ( Çarpıldı )Zoruna mı gitti 8 gün yoktuk napalım yani
Hoşbulduk bu arada gençler ben de sizleri özledim.
Aferin beni özlemeyen böyle çarpılır işte yokluğumda ne sıkılmışsındır sen şimdi.Biz seni özlemedik ( Çarpıldı )
Zoruna mı gitti 8 gün yoktuk napalım yani
Hoşbulduk bu arada gençler ben de sizleri özledim.
Yok be Kafa dinledim sen yokken geldin başımı ağrıttın yineAferin beni özlemeyen böyle çarpılır işte yokluğumda ne sıkılmışsındır sen şimdi.
Bully Yiğit bana canım sıkılıyor diyorduAferin beni özlemeyen böyle çarpılır işte yokluğumda ne sıkılmışsındır sen şimdi.
Güzel dileklerin için çok teşekkürler. Kıskanma bakayım çalış senin de olur.Acıyı biz çekiyoruz ama tam bir işgl zaten yeşilde yakışmamış.
Tabii tabii. Özledim dön artık diye mesajları kuzenin atmadı herhalde.Yok be Kafa dinledim sen yokken geldin başımı ağrıttın yine
Melunsun işte Gidip süt sağman lazımdı senin